Şimdi Ara

ANKARANIN EN İYİ ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kardeşim ankara'da okuyacak hacettpe veya ankara ünv olcak sizce bu üniversiteler nasıl olanaklar bakımından kampüs barınma olarak burda okuyan varsa acaba yardımcı olabilrmi msn den de konuşabiliriz.

ayrıca burs olarak nerelere başvurmalıyız

son soru anadolu üniversitelerinden hangisi tercihiniz olur du?

• HACETTEPE
  • Bilkent
  • Hacettepe..
  • ankaranın en iyi üniversitesi odtü dür..bu başlıgın cevabı

sorunun cevabı haccetepe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 2 Ağustos 2006; 18:55:12 >
  • Bilkent...
  • ankaradaki tüm üniler iyidir ... ama illatercih dersen tabiki ankara üni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilen varsa bu iki ünv yi karşılaştırabilir mi ve bilgi verebilirmi sitelerinde doyurucu bilgiler yok.
  • Hacettepe
  • ankaranın en iyi üniversitesi diye birşey olamaz her üniversite belirli bölümleriylee daha iyidir diğerlerinden
  • bal gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bal gibi olur

o zaman şöyle açıklayım sana

mesela hacettepe nin tıpı 1 numara
    ankara üniversitesinin de siyasel bilimler i bir numara
    ist ve başka şehirlerdeki teknik üniv.lerinde mühendislikleri mimarlıkları 1 numara
  • Arkadaş ne sormuş siz neyi tartışıyorsunuz.. Hande yine ortalığı karıştırmışsın.. Açıklamaları bir oku derim.. Hacettepe ve Ank. Üni. arasında bir seçim istiyor.. Bilkent diyenler ayrı bir muamma zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Arkadaş ne sormuş siz neyi tartışıyorsunuz.. Hande yine ortalığı karıştırmışsın.. Açıklamaları bir oku derim.. Hacettepe ve Ank. Üni. arasında bir seçim istiyor.. Bilkent diyenler ayrı bir muamma zaten..

pardon arkadaşım mesajları tam okumamıştım ama ortalığı karıştıracak derece bi mesaj da yazmadım.

hacettepe nin barınma olanakları çok güzel. her sene yeni yurt yapılıyor beytepe kampüsüne kızlı erkekli karışık yurtları var odaları stüdyo tipi ew gibi ve çok da güvenli,çoğu yeni yapıldığı için binaları çok güzel.
    ama sanırım yurtlar için kayıt yapıldıktan sonra hemen başvurman gerekiyor. çünkü çok fazla talep oluyor .

• ya arkadaşlar ben yazıyorum siz neyi tartışıyorsunuz valla alemsiniz ya bence de odtü bir numara ama tartışma konusu bu değil bilen arkadaşlar bu ünv hakkında bilgi verse ii olur bölüm olarak ta eğitim fakültesinde okuyacak...
  • odtü
  • quote:

Orjinalden alıntı: maw©i

ya arkadaşlar ben yazıyorum siz neyi tartışıyorsunuz valla alemsiniz ya bence de odtü bir numara ama tartışma konusu bu değil bilen arkadaşlar bu ünv hakkında bilgi verse ii olur bölüm olarak ta eğitim fakültesinde okuyacak...

yazdım işte hacettepenin barınma olanaklarını
    quote:

hacettepe nin barınma olanakları çok güzel. her sene yeni yurt yapılıyor beytepe kampüsüne kızlı erkekli karışık yurtları var odaları stüdyo tipi ew gibi ve çok da güvenli,çoğu yeni yapıldığı için binaları çok güzel.
    ama sanırım yurtlar için kayıt yapıldıktan sonra hemen başvurman gerekiyor. çünkü çok fazla talep oluyor .

• Aslında en mantıklı cevabı Hande arkadaşımız vermiş.Hangi kıstaslara göre en iyi? Gerçekten de örneğin genel açıdan baktığımızda sayısal bölümlerde ODTU bana göre en iyi üniversite iken Boğaziçi sözel bölümlerde en iyidir.Hacettepe tıpta bir numaradır.İTÜ İnşaat en iyi mühendisleri çıkarır.Ankara'da iki tercih arasında karar verebilmek için ilk önce kardeşinin hangi bölüme gideceğini söylemelisin
  • Genel olarak hangisi iyi derseniz elbette ki Bilkent , fakat genel olarak iyi olması öğrenci için en ideal seçim anlamına gelmez. Tıp fakültesi olarak Hacettepe , Mühendislik olarak ODTU , diğer fakulteler olarak Bilkent. Bunun dışında ; ortam olarak Bilkent , disiplin olarak ve en sıkıcısı Hacettepe , mazoşistseniz ve ben zoru severim diyorsanız ODTU
  • Ankaranın her konuda en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesidir arkadaşım. Bunu yıllar sonra çok daha iyi anladım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.