Şimdi Ara

Ankaralılar yardımcı olabilir mi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Ankara söğüt özü mah. bakanlıkların olduğu yer de çalışacak bayan birisi için çok uçuk fiyat olmayan ama temiz mahallle nereden ev tutabilir aceba ? kız kardeşim yeni memur oldu yalnız yaşayacak... ulaşım vs dikkate alınarak yardımcı olabilir misiniz ?

• esat ne hocam mahalle mi ?

• up

• metroyla veya otobüs artı metro yapacağı bir yer lazım. Aydınlıkevler subayevleri tarfaına bakabilirsiniz ama kiralar ne kadardır bilgim yok

• btlufk kullanıcısına yanıt

Esat mahallesi diye bir mahalle vardı sanırım hocam, ondan bahsediyor arkadaş yanılmıyorsam. Ben de orada bakanlıkların arasında KYK yurdunda kalıyorum. En az 1.5 yok oldu orada olmayalı. Ama kiralar baya vardır diye tahmin ediyorum çok iyi bir konumda Söğütözü mahallesi, AVM'lere yakın, bakanlıklar yakın, metroya oldukça yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söğütözü mahallesi, sogutozu metroya yakınsa eğer yine metroya yakın bir cok yer olabilir, tavsiyem yenimahlle ilçesinde merkezde ya da batıkentte önermek olur, yine çankaya da temiz semttir. Dikkat etmesi gerekenler yerler, altındağ ilçesinde, yenimahallede demetevler, karşıyaka ya da sentepe'de ev bakmaması olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avanguardia kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler .eryaman tarafı nasıl aceba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En ucuz yer sincan 12 cadde taraflari daha iyi gibi otobusle gelir gider eryamanda kiralik evler 3 4 dur diye tahmin ediyorum ha sincan kadar boktan yer varmi ankarada yok ama napican ucuz 1000 lira gibi fiyatlar vardi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KılarkGeybıl kullanıcısına yanıt

eryaman da 1+1 ler 1500-2500 arası hocam .rezidanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btlufk -- 20 Eylül 2021; 20:12:28 >
  • btlufk kullanıcısına yanıt
    Yani tek basina kalicaksa iyi 3 etabi öneririm daha nezih yerler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.