Şimdi Ara

<<<ANKARALILAR!!!GORDION AVM' YE NASIL GİDİLİR??>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
26.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ümitköy'e açılan yeni gordion avm' ye toplu taşım araçlarıyla gidebilme şansımız var mı??

varsa nasıl gidebiliriz??

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 11 Ekim 2009; 19:39:24 >

• yok mu bilen yaw??

150 milyon € para dökülüyor bir alışveriş merkezi açılıyor ama web sitelerine bakar mısınız?? blog sayfası yaaaa...

http://www.gordionavm.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 11 Ekim 2009; 20:01:01 >
  • Bak bende merak ettim şimdi
    Araba olsada yolu bilmiyoruz ki
  • Gittiğine değmez hiç güzel değil bence, ama ulustan gideceksen garanti olsun diye temelli otobüsüne bin önünden geçer çağlayan askeri tesislerinin olduğu kavşakta ineceksin.
  • az önce ordan geliyorum aman aman biryer değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemprod

Bak bende merak ettim şimdi
    Araba olsada yolu bilmiyoruz ki

saçmalık işte... insan adamakıllı bi web site kurdurmaz mı?? ulaşım yöntemlerini yazmaz mı??

@emrcan,

ulaşımı nasıl sağladınız?? kızılaydan gitme şansımız yok mu acaba??
  • ümitköyde oturduğum için taxi ile gittim ben.Mesa korudan veya yaşamkentte giden otobüslere binerseniz önünden geçiyor ileride biraz durak var sanırım ters yolda kalıyor çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızılay'dan 122, 123, 119 nolu otobüsler gider gordiyona.. 4 ay orda çalıştım ben açılmadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

kızılay'dan 122, 123, 119 nolu otobüsler gider gordiyona.. 4 ay orda çalıştım ben açılmadan önce

kızılayda nerden binicez?? şimdiden teşekkürler...
  • meşrutiyetten bineceksin arkadaş, Meşhur Peynirci'nin önünden kalkıyor otobüsler
  • hacı şimdi oradan geldim iğrenç bir mimarisi var çok kötü sinemaya çıkmadım çoğu yer açılmamış
    ama biz ulus üzerinden gittik yolu sorma tam bilmiyorum
  • Gitmeyin bence.Dışardan iyi görüntü falan varda içerde hiç bişey yok
  • Yapımı çok sancılı oldu, size bu kadarını söyleyeyim.. Paramızı alamadığımızdan bıraktım ben orayı Temmuz'da.

Aynı firmanın, yani Gordiyon'un şu an Batıkent'te de bir inşaatı var, Artemis miydi Atlantis mi, unuttum adını, yine öyle büyük bir avm yapıyolar.. Aslında inşaası çok önce başlamıştı ama krizden dolayı ara vermişlerdi, şu an yine faal durumda..
  • Gereksiz bir avm.Panora, armada gibi daha güzel avm ler varken =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.