Şimdi Ara

Ankaralılar Baksın (Eymir Gölü'ne nasıl giderim? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
24.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, yarın hava güzel, arkadaşımla eymir gölüne gidelim dedik ama nasıl gidileceğini çevremizdeki kimse bilmiyor. Ego ve dolmuş da geçmiyor diye biliyorum. Var mı yardım edebilecek tarif edebilecek birileri?

• Tam bilmemekle beraber gölbaşı dolmuşları yada ego geçer heralde
  • housedaki topal doktor kullanıcısına yanıt
    malesef hocam eymir sapağı ayrı :(
  • Eymire giden bir toplu tasima araci yok benim bildigim fakat yer olarak tarif edebirim.İncek tarafindan geliyor iseniz tam trt kavsagindan saga, yok turan gunesten panoraya dogru cikiyosaniz eger bu seferde trt kavsagindan tam sola giriyoruz ve yolu takip edince yolun sonu eymir zaten.Trt'nin ordan 3-4 km falan oraya kizilaydan dolmus veya otobusle gelip, taksiylede assagi inebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt binasına gidip salacaksın kendini aşşağıya, bisiklet kiralayan bir yer var, alacaksınz bisikletini gezeceksin içerde..
    Kızılaydan oran'a veya yukarı dikmen dolmuşlarına bineceksiniz galiba.. Tam olarak bende bilmiyorum araç varsa, cinnah'dan turan güneşe çıkın veya konya
    yolundan turan güneş'e sapın trt sağ tarafta kalıyor, devamında tabelalar götürür sizi eymir'e..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 3 Mayıs 2014; 3:21:38 >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Gama'nın karşısından 185'e binerek Trt'nin ordan indim ve ordan yürüyerek gittim. Yürümesi baya uzun sürüyor ki akşam karanlığına kaldık dönüşte. Çok tenha yerler ve ayyaşlar çok fazla var. Allahtan birisi arabasıyla Aşti'ye kadar bıraktı yolun yarısında alıp. Trt'den aşağıya dolmuş olmaması çok saçma. Ve bisikletlerin saatinin 10 lira olması..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.