Şimdi Ara

ankaralılar bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sımdı Arjantin caddesi Karum'u geçiyoruz ilerden sola dönüyoruz orada. Tunus caddesi Güvenparktan düz ilerliyoruz belçika konsoloslugunu felan baya geçip meclisin oraya yaklastıgımızda sola dönüyoruz girdiğimiz yerde sağ tarafta. Nene Hatun'a nasıl gidiyoruz? Ayrıca Nene Hatun'un çıkışından sağa dönünce Ugur Mumcu cad. felan var sanırım sol tarafta Atakule,Cumhurbaskanlıgı köşkü ve Başbakanlık var değil mi? Başka nereleri öğrenmeliyim Ankarada? Meşrutiyeti Esatı felan biliyorum cok olmasa da.

• ne için lazm? ankarayı bilmek için diyorsan eğer? sıhhiye kurtuluş ve söğütözü taraflarınıda öğren ayrıca gazi mah. aoç ve eskişehir yolu çevresinide öğrenmen senin için buyuk avantaj olur
  • sıhhıyeyi biliyorum.kurtuluş da necati beyin karşısında merdivenler var ordan çıkıp aralardan geçince gidiliyor işteyken geçmiştim kurtuluş parkından felan. etrafında biraz dolandım pek fazla birşey yok gibi. Şu Seyranbağlarına gitmeyi de öğrenmek istiyorum. sora sora bağdat bulunuyor istediğim yeri buluyorum sorarak ama sorarak da bir yere kadar kendim öğrenmeliyim. Söğütözünü pek bilmem.Ayrancıyı cebeciyi felan bilmem.Gazi mahallesini bilmem Atatürk orman çiftliğini bilmem yani tek gitmedim hiç oralara. necatibey heykelin sağ tarafında. sakarya caddesi ni biliyorum.izmir caddesi karşısı. Tunalıda yürürken sağa dönünce bestekara çıkıyoruz onu biliyorum. Ayrıca Dedemanın çevresini az-çok biliyorum sokak ismi olarak felan olmasa da.tandoganı bılmıyorum.Ulusu bılırım bıraz.Keçiörenin girişini biliyorum bir tek herşey meydanda zaten.Batıkent Mesa taraflarını azcık biliyorum.başka pek biryer bildiğim söylenemez Ankarada. lütfen bana biraz birşeyler öğretir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi australian -- 27 Kasım 2008; 1:56:40 >

• seğmenler parkı ve botanik parka git kumpir ye
    waffle corner denen ankaranın en iyi waffle yapan yerine bi uğra
    ankara kalesine git
    A.O.Ç de kokoreç ye
    hayvanat bahçesine git
  • seğmenler parkıhttp://img95.imageshack.us/img95/7205/cankaya8wh1.jpg sağda görünen mi? eğer oysa yerini biliyorum. bana yukarıda yazdıklarımı öğretebilir misiniz? AOÇye gitmiştik geceninbir vakti pek nasıl gidileceğini bilmiyorum.ayrıca gölbaşındaki göle nasıl gidileceğini biliyorum..
  • seyran bağları tarafında pek bişi bulacagınıo sanmıyorum ancak a.o.ç de kokorec yemezsen asrın hatasını yapmıs olursun :) birde taze sütten yapılmıs dogal aoç dondurmasını ye:) cebeci taraflarında da pek bişi yok tıp fak. + askeriye felan....

aoç ye giderken sıhhiye uzerinden gidersen gazi mah. den gecersin ordan güneye :) yani aşti taraflarına dogru gidersen söğütözü armada cıvarlarına cıkarsın ancak yürümey deneme cok yorulursun :) armada da biraz dinlen ordan aştiye geç bin ankaraya kızılaydan metroya bin akköprüde in AnkaMall a git gez dolaş :)
  • beni al birgün arabayla her yeri öğretiyim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

seyran bağları tarafında pek bişi bulacagınıo sanmıyorum ancak a.o.ç de kokorec yemezsen asrın hatasını yapmıs olursun :) birde taze sütten yapılmıs dogal aoç dondurmasını ye:) cebeci taraflarında da pek bişi yok tıp fak. + askeriye felan....

aoç ye giderken sıhhiye uzerinden gidersen gazi mah. den gecersin ordan güneye :) yani aşti taraflarına dogru gidersen söğütözü armada cıvarlarına cıkarsın ancak yürümey deneme cok yorulursun :) armada da biraz dinlen ordan aştiye geç bin ankaraya kızılaydan metroya bin akköprüde in AnkaMall a git gez dolaş :)

AnkaMallü ve Armada'yı biliyorum .Armada'ya kolay gidiş yolu Ankaray'a binmek zannedersem? Ayrıca ForumAnkara ve Panora'ya gitmesini de biliyorum.Atakule'ye gidiş de otobüsle kolay.Ya da şöyle mi yapsam nenehatuna giderken? Atakulenin orada in düz yürü yolu takip et sola dön.? böyle varabilirmiyim nenehatuna?

blacklotus: arabam yok malesef. Kızılay'dan yürüyebileceğim yerlere giderken yürüyorum geri kalan yerler otobüs metro Allah ne verdiyse gitmeye calısıyorum

haftada 1 gün gezmeye calısıyorum.Şu an kafamda; Tunalıdaki Mcdonalds'a gitmek ardından Karum'da bir kahve içmek.başka bir gün Oran'daki Türk Japon vakfına gitmek , Bestekar'da bir kaç iş halletmek,Sonra Cebeci ya da Karşıyaka mezarlıgına gitmek(dedem hangisinde yatıyor bilmiyorum nasıl ogrenırız? yoksa ikisi aynı mezarlık mı?) geçiyor. bu waffle corner tam olarak nerede? ayrıca tabii ki Aoç de kokoreç yedim ve tekrar yerım tabii yerini bilmiyorum orası ayrı

*
    Çankaya sınırlarındaki yerler güzel sanırım . Batıkent çok ıssız geldi Keçiörerde ise çabuk sıkılıyor insan Seyranda cocuklugum geçmişti ondan oraları görmek istiyorum. Ankaradan bir süre uzak kalınca gidemedim gidilecek pek cok yere tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi australian -- 27 Kasım 2008; 2:08:11 >

• bahçeli evleri, 7.caddeyi, emek taraflarını gördünmü?
    bide niçin geziyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

bahçeli evleri, 7.caddeyi, emek taraflarını gördünmü?
    bide niçin geziyorsun?

gezmek için geziyorum yani geziyorum kafama göre seviyorum gezmeyi. Emeki bilmem Bahçeliye taksiyle gitmiştik pek bilmem Bahçeliyi orayı da öğrensem iyi olur ama birinin bana anlatması lazım

edit: waffle cornere baktım googledan arjantin caddesindeymiş mekan güzele benziyor gideceğim bir gün.
    Acaba yukarıda yazdıgım yol tarifleri dogru mu? ve merak ettıgım yerlerı bana ogretecek bırılerı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi australian -- 27 Kasım 2008; 2:10:43 >
  • 7. caddede birkaç mekan var güzel.kızılaydan yürüyerekte gidilir.
    bu aralar park caddesi meşhur ama oraya gitmek için araba lazım.şimdiki sosyete oralara takılmaya başladı.oralardada güzel mekanlar var.
    gölbaşını gör derim sora.ulustan kalkıyor galiba dolmuşları.orda bi park var güzel sayılır.
  • Bahçelideki turuncu lamborghini yi görmeye git ve pamperoda takıl ,biraz pahalıdır ama sonuçta bi kez ziyaret ediyosun ,tunalı da saat 5 te mc donalds önünde ciğerci naci var çook populer hatta eksi sozluğe bile konu olan biri ondan bi ciger al ben gecen gün aldım süper ,pahalı değil 5 tl ama değer ..
  • Atatürk bulvarı, demirtepe, meşrutiyet caddes, ziya gökalp caddesi, ulus
  • gölbaşına gidişi biliyorum parkı ve gölü biliyorum. Park caddesini ve Bahçeliye gidişi öğrenmek isterim açıkçası

bu Ankarayı öğrenmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi australian -- 27 Kasım 2008; 2:18:33 >
  • yada öğrenmeyi çok istiyorsan at benzin paramı, bide birşey ısmarla gezdiriyim seni
  • benzin parası ne kadara gider? nerelere gidicez? sen bana özel mesaj ile msn verirsen konusabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Bahçelideki turuncu lamborghini yi görmeye git ve pamperoda takıl ,biraz pahalıdır ama sonuçta bi kez ziyaret ediyosun ,tunalı da saat 5 te mc donalds önünde ciğerci naci var çook populer hatta eksi sozluğe bile konu olan biri ondan bi ciger al ben gecen gün aldım süper ,pahalı değil 5 tl ama değer ..

ben kendimi bildim bileli o lamborghini orda diabloydu sanırsam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.