Arkadaşlar yazılması gerekli şeyleri yazmış zaten. Ben ankarada anayolların kar yüzünden kapalı oldugunu gormedim hiç(3yıldır).
Yani gece boyu kar yagsa bile sabah erkenden yola koyuldugumda anayollar hep açık olmuştur. Gunduz yollar hep açık oluyor ama gece yolda kuru buz olusabilir, gece sürerken dikkatli olmak gerek.
Bence ankaranın içinden se ankaraya gelene kadar sıkıntı çekebilirsin. Özellikle şehirler-arası yollarda kamyonlardan devasa buz kutleleri yollara düşüyor, bunlara dikkat et derim.
Benimde fazla tecrübem yol karlı yollar hakkında ama ankaraya kadar gelebiliyorsan bu karda kısta, ankarada sıkıntı çekmezsin Kazasız belasız yolculuklar dilerim
Can bahsettiğin güzargah açık otoban ve kar şu sıralar tamamen kesti ve kullanacağın yol istikameti oldukça düzgün olduğu için kardan sorun yaşamassın ancak gece saatlerinde dikkat etmen gerekiyor - değerlere ulaşıyor... ankarada belediye ana yoları temizliyor ara yollar yani kestirme felan daimi kapalı o yüzden senin istikametinde bir sorun yok ancak çay yolu yüksek bir yer (rakım olarak) o yüzden gece saatlerine denk getirmemeni tavsiye ederim birazda dikkatli olursan zincire fln gerek duymayacaksındır... TRCapital inde dediği gibi ben kaydım ve baya kötüydü o gün ama şu sıralar yollar temiz ara yollar bile temizlendi ancak hiç bir şeyden tam emin olamassın ankarada kar cok ani bastırıyor 1 sabah bakıyorsunki töbe arabayla cıkılmaz diyorsun yolda yakalanmassan bir sorun olmaz diye düşünüyorum ama ankaraya giriş saatini geç saate denk getirmemeye çalışırsan bir sorunla karşılaşmassın
Bence sen Afyon'dan çekinmelisin, 2002 yılbaşında gitmiştik, Tempra vardı o zaman bende, çatır çatır buzun üstünden gidiyorduk, kar değil resmen buzdu, ayrıca feci sis vardı, her yer bembeyaz ve sis de olunca pamuk çuvalına düşmüş gibi hissediyor insan. Dikiz aynalarında ilerlerken bile sarkıtlar oluşmuştu resmen. 12 saatte gitmiştik İzmir'den Ankara'ya. Sen sabah çok erken çık, mesela sabaha karşı 4 gibi çünkü İzmir'den yaklaşık 150-200 km tertemizdir, orada hızlı ve karanlıkta yol alırsın rahat rahat, ayrıca yol 200 km'den fazla bölünmüş şekilde gidiyor, iki bant + ufak bir emniyet şeridi var. Riskli bölgelere geldiğinde, Afyon'da hafif bir kahvaltı yaparsın, ondan sonra ağır ağır gidersin yağış başlarsa, hiç sorun çıkmaz. Ankara da zaten kara alışkın bir şehir olduğundan sakin kullanımla hiç başın ağrımaz. Arabasız çıktığım seyahatleri hiç sevmiyorum, ne bir yere gidebiliyorsun, ne bir yeri dolaşabiliyorsun, keyifsiz geçiyor. Bir de Tunalı'ydı, Bilkent'ti gezmek gibi bir niyetin varsa en doğru karar olur aracınla gitmek.
Arkadaşlar saolun okadar bilgi aldık ama arabayla gidemiyoruzDaha doğrusu karayollarına izin çıkmadı Bende biraz haklı olduklarından pek ısrar etmedim açıkçası bmwteam in geçe sene Ankara buluşmasındaki videosunu izledimde yol tamamen is ve hiçbişey gözükmüyor.Tek başıma gidicem bi aksilik olursa sakat olabilir gerçekten yani
Haberlerdeki yok karakış geliyor bilmemne yorumlarından birde geçen hafta sekreterimizin 20 yaşındaki erkek kardeşi Manisa yolunda kaza yapıp vefat ettiği için iyice panik oldular.
Yarın sabaha karşı veya bir sonraki gün uçakla gidicez artık.
hiç sesimi çıkarmadım dikkat edersen , araba ile gidicem deseydin direk evi arardım vallaha
gece felaket kar yağdı ama şu anda tüm yollar açık. merak etmeyin. ben çankaya' da oturuyorum (en çok yağış alan bir mevki) yollar açık. bazı ara sokaklar karlı ama olacak o kadar. kar lastiğinizi takın ve gönül rahatlığıyla yola çıkın. adres bulmada ise sorun yaşamazsınız. aydınlıkevler'de kime sorsanız çayyolu'nu tarif eder. kolay gidersiniz. trafik sorunu olmaz (istanbul mu burası?) ama esas sorun izmir-ankara arasında. yol ne durumda onu bilemem... iyi yolculuklar...
Saol dostum uçak biletlerimi aldım bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme