Şimdi Ara

Ankaralı arkadaşlara birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜde okuyan bir arkadaşımı ziyaret etmek için Esenboğa havalimanını kullanarak Ankaraya geleceğim sizlere birkaç sorum var. Yurtdışında kalıyorum. Daha önce Türkiyeye gelmedim.

1- Esenboğa havalimanından ODTÜye otobüs ile ulaşım varmı?
    2- Otobüsler için AKBİL tarzı önceden ödenmiş kartmı almamız gerekiyor? otobüs ücretini binerken nakit ödeyebilirmiyiz?
    3- Şehiriçinden ESENBOĞA havalimanına son otobüs kaçta kalkıyor?
    4- ODTÜden Anıtkabire otobüs varmı?
    5- Ankarada gezilip görülecek yer öneriniz varmı?

Şimdiden teşekkürler :)

• gelirsen cok yanlıs yaparsın ankaradan gezilecek yer yok gibi birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endou

gelirsen cok yanlıs yaparsın ankaradan gezilecek yer yok gibi birşey

Dostum sırf gezmeye gelmiyorum. Dediğim gibi asıl amaç ziyaret. Gezilecek yerlerden ziyade ulaşım ile ilgili sorularda sordum.
  • Usta. Öncelıkle ego kartı almalısın ama sadece havalimanına özel kartlar var (daha pahalı olduğu için özel kart) otobuse bınersın. Sadece kızılaya otobusu var. Kızılaydan aktarma yapıp odtu ye gıdersın. Gezecek yer yok.

• 1- Direk ulaşım yok. Kızılay'a gidip oradan dolmuşla ODTÜ'ye geçebilirsin. Otobüs de gidiyor ama belediye otobüsleri hakkında bilgim yok.

2- Havalimanından binerken nakit ödeyebilirsin(normalde belediye otobüslerine binerken nakit geçmez) veya hemen havalimanında bulunan tobacco shop'dan ego kartı alabilirsin.

3- Belediye otobüslerini bilmiyorum ama HAVAŞ saat başı kalkar.

4- Gene otobüs sorusu :) direk yoktur büyük ihtimalle ODTÜ-Kızılay-Anıtkabir yapabilirsin.

5- Pek bir yok en azından ben bir yer önermem.

• Nasıl yok ya Anıtkabir ne güne duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

1- Direk ulaşım yok. Kızılay'a gidip oradan dolmuşla ODTÜ'ye geçebilirsin. Otobüs de gidiyor ama belediye otobüsleri hakkında bilgim yok.

2- Havalimanından binerken nakit ödeyebilirsin(normalde belediye otobüslerine binerken nakit geçmez) veya hemen havalimanında bulunan tobacco shop'dan ego kartı alabilirsin.

4- Gene otobüs sorusu :) direk yoktur büyük ihtimalle ODTÜ-Kızılay-Anıtkabir yapabilirsin.

Atatürk orman çiftliği nasıl bir yerdir? Hayvanat bahçesi bölümü mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: austinaustin

quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

1- Direk ulaşım yok. Kızılay'a gidip oradan dolmuşla ODTÜ'ye geçebilirsin. Otobüs de gidiyor ama belediye otobüsleri hakkında bilgim yok.

Atatürk orman çiftliği nasıl bir yerdir? Hayvanat bahçesi bölümü mesela?

Hocam Ankaralı değilim ben o yüzden pek bilmiyorum ayrıca ilgilimi pek çekmediği için gitmedim oralara.

• Hamamönüne gidebilirsin . Ayrıca anıtkabir , gençlik parkı gibi yerlerde var. Nata vega diye bir alışveriş merkezindede büyük akvaryum var.merakın varsa orasıa olabilir.ama Ankarada pek gezilecek yer yok.Akşam ise tunalı var oraya takılabilirsiniz.benim bildiklerim bunlar.
  • Ankara'da nereden nereye gitmek istiyorsan aşağıdaki linkte açılan sayfadan bul, otobüsün saat kaçta hareket edeceğini öğren, otobüs numarasını öğren.istediğin yere gidebilirsin. Atakule, A.O.Ç, Hayvanat Bahçesi, Mamak Akvaryum, İncek vs. vs

Ankara EGO Otobüs Hareket Saatleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.