Bildirim
ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 512 MB RAM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
kardeş elimde sadece deneme maksatlı masaüstü bilgisayarımda kullandığım ve masaüstü bilgisayarımı satmış olduğumdan kullanma ihtiyacım olmadığından PC3200 DDR 400Mhz.lik ram size uyarsa 65 ytl.karşılığında verebilirim...saygılar. -
quote:
Orjinalden alıntı: öndercan
ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 MHZ 512 MB RAM FİYAT OLARAK 90 TL Yİ GEÇENLERİ İSTEMİYORUM.
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hocam forumda ramler 45 ytl'den satılıyor, siz 90 ytl'ye ne alacaksınız? 2 adet mi düşünüyorsunuz -
ARKADAŞKLAR 512 RAM İN PİYASASI 40-55 ARASI 1 GBLIK RAM PİYASASI 70-110 ARASI DEİLMİYDİ???? ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
AMZOM arkadaşımızda 512 mb lık ram ini 65 ytl istemiş. onada 2 el fiyatlarını bi incelemesini öneriyorum zira yeni katılmış bilgisi olsun biraz ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sıcak fırsatlarda klavye pc var geçen ilanını gördüm, 1gb ddr2 82tl Kingston marka sıfır kdv dahil.
İstersen bir p.m at belki ddr 400 de vardır elinde. -
quote:
Orjinalden alıntı: öndercan
ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 MHZ 512 MB RAM FİYAT OLARAK 90 TL Yİ GEÇENLERİ İSTEMİYORUM.
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
bu ilanı bir başkasımı verdide bana ikinci el fiyatları hakkında bilgi vermek istiyorsun anlamadım ,ayrıca sattığım ürün sıfırdır....... -
Hocam sıfır anlayışın farklı senin, dükkandan aldın pc ye taktın mı 2. el. uğraşma boşuna vaktine yazık 65tl ye satamazsın forumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X