Şimdi Ara

ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 512 MB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çankırı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 MHZ 512 MB RAM FİYAT OLARAK 90 TL Yİ GEÇENLERİ İSTEMİYORUM.

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş elimde sadece deneme maksatlı masaüstü bilgisayarımda kullandığım ve masaüstü bilgisayarımı satmış olduğumdan kullanma ihtiyacım olmadığından PC3200 DDR 400Mhz.lik ram size uyarsa 65 ytl.karşılığında verebilirim...saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öndercan

ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 MHZ 512 MB RAM FİYAT OLARAK 90 TL Yİ GEÇENLERİ İSTEMİYORUM.

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Hocam forumda ramler 45 ytl'den satılıyor, siz 90 ytl'ye ne alacaksınız? 2 adet mi düşünüyorsunuz
  • ARKADAŞKLAR 512 RAM İN PİYASASI 40-55 ARASI 1 GBLIK RAM PİYASASI 70-110 ARASI DEİLMİYDİ????

• AMZOM arkadaşımızda 512 mb lık ram ini 65 ytl istemiş. onada 2 el fiyatlarını bi incelemesini öneriyorum zira yeni katılmış bilgisi olsun biraz

• Sıcak fırsatlarda klavye pc var geçen ilanını gördüm, 1gb ddr2 82tl Kingston marka sıfır kdv dahil.
    İstersen bir p.m at belki ddr 400 de vardır elinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öndercan

ANKARADAN ALINIK DRR 333/400 MHZ 512 MB RAM FİYAT OLARAK 90 TL Yİ GEÇENLERİ İSTEMİYORUM.

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

bu ilanı bir başkasımı verdide bana ikinci el fiyatları hakkında bilgi vermek istiyorsun anlamadım ,ayrıca sattığım ürün sıfırdır.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıfır anlayışın farklı senin, dükkandan aldın pc ye taktın mı 2. el. uğraşma boşuna vaktine yazık 65tl ye satamazsın forumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.