Bildirim
**** ANKARADAN ACİL A RH NEGATİF KAN ARANIYOR 28 eylül salı *****

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
. -
Arkadaslar çevrenize de haber verirseniz sevinirim. Bugun bu insana yarın sizin başınıza gelebilir. Bu arada bir süre üst konu olursa çok iyi olur. Bunca saçma sapan konu arasında bir süre üstte durursa belki iyi olurdu -
İnşallah kısa sürede bulunur.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar konuyu sürekli yukarıda tutarsalar iyi olur. -
Yukarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypérion
İnşallah kısa sürede bulunur.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar konuyu sürekli yukarıda tutarsalar iyi olur.
sağol hocam -
Alla şifa versin..İnşallah aranan kan bulunur.. -
İnşallah hemen bulunur Allah yardımcınız olsun.Kolay gelsin.Yukarıya beyler yukarıya -
inşallah teşekkürler -
Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora
Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten.
Çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun. -
acıl şifalarrr -
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
quote:
Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora
Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten.
Çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun.
Ne demek rica ederim. Allah acil şifalar versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 1 Ekim 2010; 12:02:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X