Şimdi Ara

**** ANKARADAN ACİL A RH NEGATİF KAN ARANIYOR 28 eylül salı *****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Demetevler Onkoloji Bölümünde yatmakta olanve ameliyat olacak olan bir hasta için A Rh Negatif kana ihtiyac vardır. . Bu grupta kanı olup da kan vermek isteyenlerin insaniyet namına aşağıdaki numaradan ulaşması rica olunur.

0535 376 27 10
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• .
  • Arkadaslar çevrenize de haber verirseniz sevinirim. Bugun bu insana yarın sizin başınıza gelebilir. Bu arada bir süre üst konu olursa çok iyi olur. Bunca saçma sapan konu arasında bir süre üstte durursa belki iyi olurdu
  • İnşallah kısa sürede bulunur.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar konuyu sürekli yukarıda tutarsalar iyi olur.
  • Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion
    İnşallah kısa sürede bulunur.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar konuyu sürekli yukarıda tutarsalar iyi olur.

sağol hocam
  • Alla şifa versin..İnşallah aranan kan bulunur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah hemen bulunur Allah yardımcınız olsun.Kolay gelsin.Yukarıya beyler yukarıya
  • inşallah teşekkürler
  • Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora
    Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten.

Çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun.
  • acıl şifalarrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora
    Az önce aradım. Aranan kan bulundu, şuan ihtiyacımız yok dediler. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda kan verebilirim. Telefon numaramıda verdim zaten.

Çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun.

Ne demek rica ederim. Allah acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 1 Ekim 2010; 12:02:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.