Şimdi Ara

Ankarada Youtube İçin Ekip Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba.Konuya öncelikle şöyle gireyim evet bende farkındayım youtube olayının artık b.k'u çıktı, herkes youtuber olma yolunda saçma sapan videolar çekip kendilerini rezil etme peşinde. Ama ben bu işi çok uzun süredir düşünüyorum ve ciddi bir şekilde giriş yapmak istiyorum.Çevremde bunu yapan insanlar da olduğundan bu işe girmemin çok uzak bir ihtimal olmadığını düşünüyorum az çok bu tarz işlerle haşır neşir biriyim. Geleyim asıl konuya:

Haftalar önce buraya konu da açmış olabilirim youtube ile ilgili; bikaç arkadaş bu işe girme peşindeydik ve işler sandığımız gibi olmadı,çeşitli sebeplerden dolayı benle aynı şehirde üniversiteye gelemediler ve işler iyice zora girdi.Ama ben bu işi onlardan ayrı yaparken bana yardımcı olucaklar.Tek olursam da bu işi yapıcam ama ekip şeklinde çalışmak çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Ben Ankara'da üniversite okuyorum ve burda benle çalışabilicek birini arıyorum.Sosyal medyadaki çoğu yere bunu yazdım buraya da yazmam bana birşey kaybettirmez diye düşünüyorum.Ankaradaki çevremde youtubeya ilgisi olan biri pek yok.Eğer benim gibi yanına bir yandaş arayan birisi varsa Ankarada ,özel mesaj yoluyla bana ulaşsın.Ekipmanın büyük kısmını ben halledicem ve elimde çok güzel bir konsept de var(sandığınız gibi salak saçma videolar değil,youtubeda şuana kadar araştırdığım kadarıyla hiç rastlamadığım içerikler). Montaj bilgim pek yok ama öğrenmem çok zor olmaz.Youtubeda iyi yerlerde olan yakın arkadaşlarım var ve onların da bize çok büyük katkısı olucak sürekli paslaşıyorum onlarla.Hani videolar yüklendikçe herkesin en büyük sorunu olan abone izlenme artmaması gibi şeyleri çok rahat bir şekilde çözebilicek şeyleri biliyoruz bu tarz şeylerde bilgim tam.Dediğim gibi Ankarada youtube işiyle şuan uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler ve yanına birini arayanlar lütfen bana ulaşsın.Konuşuruz eğer kafalar uyuşursa devam ederiz, bu işi ciddi bir şekilde yapmak istiyorum ve yanımda birisi olursa herkese çok bi sorumluluk yüklenmez yapılması gerekenleri birlikte yaparız hem de senaryo konusunda daha yaratıcı fikirler ortaya çıkar hem de eğlenmiş oluruz çekim işlerinde çok makara döner :) Umarım istediğim geri dönüşleri alırım teşekkürler iyi forumlar ..

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yazdığını okumayacak

Edit: Bende okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Major König -- 25 Eylül 2016; 9:46:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

Arkadaşlar meraba.Konuya öncelikle şöyle gireyim evet bende farkındayım youtube olayının artık b.k'u çıktı, herkes youtuber olma yolunda saçma sapan videolar çekip kendilerini rezil etme peşinde. Ama ben bu işi çok uzun süredir düşünüyorum ve ciddi bir şekilde giriş yapmak istiyorum.Çevremde bunu yapan insanlar da olduğundan bu işe girmemin çok uzak bir ihtimal olmadığını düşünüyorum az çok bu tarz işlerle haşır neşir biriyim. Geleyim asıl konuya:

Haftalar önce buraya konu da açmış olabilirim youtube ile ilgili; bikaç arkadaş bu işe girme peşindeydik ve işler sandığımız gibi olmadı,çeşitli sebeplerden dolayı benle aynı şehirde üniversiteye gelemediler ve işler iyice zora girdi.Ama ben bu işi onlardan ayrı yaparken bana yardımcı olucaklar.Tek olursam da bu işi yapıcam ama ekip şeklinde çalışmak çok daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Ben Ankara'da üniversite okuyorum ve burda benle çalışabilicek birini arıyorum.Sosyal medyadaki çoğu yere bunu yazdım buraya da yazmam bana birşey kaybettirmez diye düşünüyorum.Ankaradaki çevremde youtubeya ilgisi olan biri pek yok.Eğer benim gibi yanına bir yandaş arayan birisi varsa Ankarada ,özel mesaj yoluyla bana ulaşsın.Ekipmanın büyük kısmını ben halledicem ve elimde çok güzel bir konsept de var(sandığınız gibi salak saçma videolar değil,youtubeda şuana kadar araştırdığım kadarıyla hiç rastlamadığım içerikler). Montaj bilgim pek yok ama öğrenmem çok zor olmaz.Youtubeda iyi yerlerde olan yakın arkadaşlarım var ve onların da bize çok büyük katkısı olucak sürekli paslaşıyorum onlarla.Hani videolar yüklendikçe herkesin en büyük sorunu olan abone izlenme artmaması gibi şeyleri çok rahat bir şekilde çözebilicek şeyleri biliyoruz bu tarz şeylerde bilgim tam.Dediğim gibi Ankarada youtube işiyle şuan uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler ve yanına birini arayanlar lütfen bana ulaşsın.Konuşuruz eğer kafalar uyuşursa devam ederiz, bu işi ciddi bir şekilde yapmak istiyorum ve yanımda birisi olursa herkese çok bi sorumluluk yüklenmez yapılması gerekenleri birlikte yaparız hem de senaryo konusunda daha yaratıcı fikirler ortaya çıkar hem de eğlenmiş oluruz çekim işlerinde çok makara döner :) Umarım istediğim geri dönüşleri alırım teşekkürler iyi forumlar ..

Nasıl bir konsept? PM at.

• Ne üzerine olcak

• Ben de Ankara'da üniversite okuyorum. Kanal ne üzerine olacak özelden yazar mısın? Kafalar uyarsa neden olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major König

Kimse yazdığını okumayacak

Edit: Bende okumadım

Canınız sağolsun
  • Hocam bende Ankara'da üniversite okuyorum. Ve bu işlerle ilgilenmek isterim istersen pm at olayı anlat kafaya yatarsa yaparız bir kaç bir şey.
  • Detaylı pm atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 25 Eylül 2016; 13:23:56 >
  • Up

• Up

• Konu güncel

• Up

• Banada ek iş ve bi kaç knk lazım burada 1.5 senem gecti hala arkadaş edinemedim pek. So why not ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.