Şimdi Ara

Ankarada yaşanır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E okul diyorsunuz olmaz ki böyle, Gazi'nin 30k öğrencisi var. İçerde max 100 tane ülkücü olsun hadi, geri kalanına da laf gidiyor burada yazık değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahahahahahsh abartmaya başladın baya sen, iki senedir küpe takıyorum ve burnumda halka var.Çok farklı giyinen, marjinal veya saçları boyalı arkadaşlarım da vardı, gören de herkese karışıyolar sancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakuyakuchiki -- 13 Ağustos 2020; 21:2:52 >
  • yazın nereye eriyon mk ben gölbaşının biraz dışında oturuyom burda yazın 32-33 ü geçmedi hiç
    ha kışın soğuk olması doğru, -30 görmüşlüğüm var 2015 kışında. bilenler bilir o kışı. zaten son 3-4 sene soğuk olmadı (yani soğuk olmadıdan kastım zaten 0ın üstü hayal burda 2-3 ay boyunca, ama -15in altına da 1-2 kere dışında inmedi son 3-4 senedir.) eskiden kışın moganın üstünde yürürdük can sıkıntısından arkadaş hatta zıplardı buzun üstünde buz çıt bile etmezdi
  • Kör yaylada yaşamıyosan dedim Gölbaşı Ankara ya göre yukarda geceleri yorganla yatoyom arrrrmut

• bal gibide yaşanır umarım maltepe veya bahçeli tarafından ev tutarsınız beşevler de olur tam merkez yerler buralar öğrenci için ben 10 senedir ankaradayım ben de istanbulda nasıl yaşanır diye düşünüyorum
  • Ankara ve yazın erimek mi, Akşamları üşütüyor bile.Havasında nem yok yapış yapış olmuyorsun.Kışın biraz daha ılık olsa tam olarak istediğim iklim diyebilirim.Onun dışında gazi sarmaz kanka bana güven.Gaziden Odtüye gelen adamlar aydınlanma yaşıyor resmen o derece fark var.

• Paran varsa her yerde yaşarsın yaşatılırsın.

• Max 100tane ülkücüddmdmmxxmm.Yok kanka 2 falandır 100 fazla.

• gölbaşı 1000m rakım benim ev 1120m falan o yüzden sıcaklık farkı normal ancak yazın gene de erimezsin bence.
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt
    Z kuşağında ülkücülük, Akp gibi zihniyetlerin karşılık bulduğuna zerre inanmıyorum bu bir. Gazi bir devlet okulu, ülkenin her yerinden insan geliyor, okula yerleşirken siyasi görüş soruluyor da ben mi bilmiyorum? Odtü'de pkk bayrağı açan öğrenciler var diye odtü' ye terörist yuvası demek kimsenin haddine değilse, gazi'ye de ülkücü yuvası diyemezsiniz.

• Ankara'yı beğenmeyen sanırsın Viyana'da yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aegon23

Z kuşağında ülkücülük, Akp gibi zihniyetlerin karşılık bulduğuna zerre inanmıyorum bu bir. Gazi bir devlet okulu, ülkenin her yerinden insan geliyor, okula yerleşirken siyasi görüş soruluyor da ben mi bilmiyorum? Odtü'de pkk bayrağı açan öğrenciler var diye odtü' ye terörist yuvası demek kimsenin haddine değilse, gazi'ye de ülkücü yuvası diyemezsiniz.
    Hayatında kaç gaziliyle aynı ortamda bulundun, bana varsayımlarınla karşılık vermeye çalışıyorsun sadece.Okula gelirken siyasi görüş sorulmuyor ama çoğu kişinin siyasi görüşü okulda oluşur zaten.Odtüye terörist yuvası demek kimsenin haddine değil evet ama odtünün duruşu belli %92 Mansur Yavaş oyu çıktı mesela odtüden.Gazinin de aynı şekilde duruşu belli.Hala reiscilik falan oynanıyor gayet, iki sene önce şort giyen erkeklere takılıyorlarmış bildiğin mesela.Geçen sene ODTÜ yürüyüşünde adamlardaki heyecanı görsen Z kuşağı apolitik eveeve zırvalarını bırakırsın.Bunlar benim bildiğim ,şahit olduğum , bizzat duyduğum bilgiler.Bana bildiğin duyduğun şeylerle gel varsayımlarınla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 13 Ağustos 2020; 21:28:40 >

Kardeşim GAZİ EE öğrencisiyim diyorum, içinden geliyorum diyorum, muhalifim arkadaşlarım da muhalif diyorum ama sana derdimi anlatamıyorum. Mansur yavaş dediğin adam ülkücü ya ülkücü, 10 numara da adamdır, yine olsa yine oy veririm. Sen öyle bir konuşuyorsun ki tüm gaziye gidenleri zan altında bırakıyorsun. Lütfen içinde bukunmadığın halde yorum yapma rica ediyorum. Ya da çok merak ediyorsan pandemiden sonra gel 1 gün misafirim ol gazide ciddi söylüyorum :)

• Onlara ne ki hocam niye karışıyorlar yani

• quote:

Kardeşim GAZİ EE öğrencisiyim diyorum, içinden geliyorum diyorum, muhalifim arkadaşlarım da muhalif diyorum ama sana derdimi anlatamıyorum. Mansur yavaş dediğin adam ülkücü ya ülkücü, 10 numara da adamdır, yine olsa yine oy veririm. Sen öyle bir konuşuyorsun ki tüm gaziye gidenleri zan altında bırakıyorsun. Lütfen içinde bukunmadığın halde yorum yapma rica ediyorum. Ya da çok merak ediyorsan pandemiden sonra gel 1 gün misafirim ol gazide ciddi söylüyorum :)
    Ben gayet tiksindim hocam yarım dönem tahsin banguoğlunda kalarak sağol.Tüm gaziyi zan altında bırakmıyorum ben genel düşünceyi söylüyorum. Tamam muhalifsiniz hadi o zaman bir ses çıkarın devir teslim törenlerinde falan.Nasıl odtüde ülkücüler sessizce muhalif kalıyorsa ki ODTÜ gerçekten Türkiye'nin en özgür ortamlarindan biridir.(Bazi aptalliklarini saymazsak)Gazide de sessizce solcu, Atatürkçü olabilirsin ancak.2 kişi bir araya gelip tek kelime söyle bakalım ülkücülüğe o okul sana dar gelmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 13 Ağustos 2020; 21:38:39 >

Peki anlaşamayacağız sizinle o halde. Benim solculuk anlayışım aynı görüşte olmadığım bir kişiyle kavga etmek demek değil, okulda bir siyasi grup kurup zıt görüşte bir grupla takışmak hiç değil. Ülkücü olana da saygım var olmayana da herkesle de oturup konuşurum hiç sıkıntı değil. Ben okulda olduğum süre içinde de kimse kimseye karışmadı, ne de bir siyasi kavga gördüm.

• quote:

Peki anlaşamayacağız sizinle o halde. Benim solculuk anlayışım aynı görüşte olmadığım bir kişiyle kavga etmek demek değil, okulda bir siyasi grup kurup zıt görüşte bir grupla takışmak hiç değil. Ülkücü olana da saygım var olmayana da herkesle de oturup konuşurum hiç sıkıntı değil. Ben okulda olduğum süre içinde de kimse kimseye karışmadı, ne de bir siyasi kavga gördüm.
    Kanka sen ODTÜ yürüyüşü yapılacağı zaman okulda mıydın nasıldı o zaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.