Şimdi Ara

Ankarada yaşanır mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul^dan ümraniye,tuzla gibi yerlerden gelenler özellikle !
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt
    Kanka okuldaydım evet, dersimize girdik eve gittik? Duyduğum kadarıyla kazan'da bulunan meslek yüksekokulunda bir bildiri yayınlamış ülkücüler. Mühendislik fakültesiyle alakası ne bu olayın? Aramızda 40 km vardır belki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegon23

Kanka okuldaydım evet, dersimize girdik eve gittik? Duyduğum kadarıyla kazan'da bulunan meslek yüksekokulunda bir bildiri yayınlamış ülkücüler. Mühendislik fakültesiyle alakası ne bu olayın? Aramızda 40 km vardır belki?
    Oha lan sizin dünyadan haberiniz yok o zaman, derse falan girmiş adamlar.Bizim hocalar bile müsaade etti o gün.Yine ben kykda kalıyorum,Adamlar deliriyor gece yarın ODTÜ basıyoruz, solcu ...ikiyoruz diye.Benim tabanım sağlam ülkücü artık onları arayacaktım birkaç isim söyleyin de sıkıntı çıkarsa falan diye.

Peki bunun benimle ya da bölümde okuyan arkadaşlarımla ne ilgisi var? Sen böyle konuşunca biz zan altında kalmıyor muyuz? Bizim ortamımızda böyle bir şey yok. Herkesin okulu kendine kardeşim. Sana okulun hakkında soruluyorsa cevap verirsin. Bırak da Gazi hakkında da Gazi öğrencileri cevap versin. Bu neyin nefreti, neden bu kadar yıkıcı konuşuyorsunuz anlamıyorum. Yapıcı olmak bu kadar zor olmasa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: aegon23

Peki bunun benimle ya da bölümde okuyan arkadaşlarımla ne ilgisi var? Sen böyle konuşunca biz zan altında kalmıyor muyuz? Bizim ortamımızda böyle bir şey yok. Herkesin okulu kendine kardeşim. Sana okulun hakkında soruluyorsa cevap verirsin. Bırak da Gazi hakkında da Gazi öğrencileri cevap versin. Bu neyin nefreti, neden bu kadar yıkıcı konuşuyorsunuz anlamıyorum. Yapıcı olmak bu kadar zor olmasa gerek.
    Ben kendi duyduğumu bildiğimi yaşadığımı anlattım,Seni falan da zan altında bırakmadığımı genel tavır hakkında konuştuğumu söyledim üstteki mesajda,isteyen sana inanır, isteyen bana ki, Gazi öğrencileri Max 100 ülkücü diye saçmalarsa ben de kamu yararı için bu gerçekleri paylaşmak zorundayım.

Son mesajım, peki üslubuna rağmen saygı duyuyorum sana ve düşüncelerine. En azından bahsettiğimiz olayların her fakültede farklı yaşanabileceğini, gazinin zaten kampüs olarak dağınık bir yapısının olduğunu, bahsettiğiniz olayların hukuk fen edebiyat iibf merkez yüksekokulları gibi yerlerde yaşanabileceğinin altını çiziyorum. Ben mühendislik ve mimarlık fakültesi öğrencisiyim ve bu fakültede siyasi bir ortam olduğuna inanmıyorum. Uzatmaya gerek yok.

• Tıpta da yok ülkücülerin etkisi, varsa da gözle görülmeyecek derecede az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç okuma daha iyi Ankara zaten bitik yaşam üstüne bir de Gazi en güzel yıllarını çöpe atarsın. Hiç mi danışman hocanız bilen biri yok hayatınızda. Oraya gideceğine yüzde 50 bursla vakıf üniversitesinde oku İstanbul'da daha iyi.
  • Yaşanmaz kardeşim bu sorunun cevabı açık ve nettir

• SnHerbokolog kullanıcısına yanıt
    niye dayı
  • deniz yok moruk köylüleri basmış başlığı yine
  • Valla ankara çok düz dostum ama hafta sonları eğlenmek için güzel yerler var

• Gazi himm dusuk yerleri yazacaksan is zor

• niye
  • Arkadaşlar 2020 yılındayız ne ülkücüsü ne kavgası ya yok öyle bir şey. "Öyle Bir Geçer Zaman ki"mi izleyip yazıyorsunuz anlayamadım.
  • yaşanmaz

• Ankarada yasama muhabbeti de ne cok geciyo forumda ha. Duyan da Şırnak falan sanacak yasanir gayet baskent sonuçta köy degil ya

• rebelgoth R kullanıcısına yanıt
    ne düzü mk şehrin her yeri yokuş, giderken yokuş çıkıyosun gelirken gene yokuş çıkıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

ne düzü mk şehrin her yeri yokuş, giderken yokuş çıkıyosun gelirken gene yokuş çıkıyosun
    kanka :D düzlük insanlık açısından, yokuşlar girerse işin içine :D boruyu yeriz :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.