Şimdi Ara

Ankarada Waffle Yenilcek Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cok uçuk mekan önermeyin. Max 2 kişi 20 liraya nerde yenir en iyi waffle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tunalıda şençamın karşısında kebap49 var o yoldan gidince hemen ilerde bi wafflecı var fiyatlar da fena değil tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam türkiyenin en iyisi 7. cadde de Ab'bas Waffle var sahibi tanıdığım ciddi derecede iyi yapıyolar 7. caddeye gittikten sonra kime sorsan gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuggled TR

Hocam türkiyenin en iyisi 7. cadde de Ab'bas Waffle var sahibi tanıdığım ciddi derecede iyi yapıyolar 7. caddeye gittikten sonra kime sorsan gösterir

2 gun once yedim yine cok kotuydu...

• quadream kullanıcısına yanıt
    Yapmayın ya şuan 7. Caddedeyim. Kötü bir ilk deneyim yaşamak istemyoruz d

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Yapmayın ya şuan 7. Caddedeyim. Kötü bir ilk deneyim yaşamak istemyoruz d

Waffle yemek yiyeceğinize emin misiniz ?
  • Kizilay avmnin orda otobusten inince hemen karsida var gittim 1 kere guzel sayilir zaten waffle sevmem de sen karar ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşinize gelirse acity'de bimeks teknoportun karşısında çok iyi waffle yapan bir yer var. Meyve sularını da deneyin mutlaka giderseniz.

• Tadı nasıl ya ben bi bimden alıp yemiştimde o waffle değildi büyük ihtimal çok merak ediyorum tadını
  • biz evde yapıyoruz süper oluyor

• quote:

Hocam türkiyenin en iyisi 7. cadde de Ab'bas Waffle var sahibi tanıdığım ciddi derecede iyi yapıyolar 7. caddeye gittikten sonra kime sorsan gösterir

Abbas çok bozdu sürekli oradan yiyen çok tanıdığım vardı artık uğrayan yok... Mado çok iyiydi bir aralar sanırım oda bozdu.. Konuyu açan arkadaş abbasta yemede nerde yersen ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

biz evde yapıyoruz süper oluyor

ekmek arasına çikolatayla bal sür çok süper oluyor qanq
  • quote:

Hayatında gerçek Waffle yedin mi acaba ?

Abbas Waffle Türkiye'nin en boktan wafflelarını yapıyor, iş yapmasının sebebi 7.Cadde'nin orta noktasında bulunması.

• Mmmmm. Bim waffleini ozledim valla bir kosu alayim geleyim *-*

• Sana bi yer yazacagim, gidip yedikden sonra gelip buraya bana tesekkur edeceksin.
    Yer hamamönü , mekan adı narl-ı keyf
    Burada hep dondurmalı waffle yeriz. Farki malum uzerine dondurma koymalari. Lezzeti mükemmel.. Dondurmasiz da ayni , ama dondurmali ye derim... Fiyatini hatirlayamadim ama 10 12 civari olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Sana bi yer yazacagim, gidip yedikden sonra gelip buraya bana tesekkur edeceksin.
    Burada hep dondurmalı waffle yeriz. Farki malum uzerine dondurma koymalari. Lezzeti mükemmel.. Dondurmasiz da ayni , ama dondurmali ye derim... Fiyatini hatirlayamadim ama 10 12 civari olabilir.

Dondurmalı waffle mı olur la

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

Sana bi yer yazacagim, gidip yedikden sonra gelip buraya bana tesekkur edeceksin.

Yemek istemiyorsan dondurmasiz istersin. Merak etme icine felan koymuyorlar. En üstüne iki top koyup ikram ediyorlar. Gayette lezzetli.

• Wafflecı Haydar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

Evlat, hemen forumu terk et asıl sana

• Bahceli 7 abbas

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.