Bildirim
Ankarada VIP Taksi Sistemi var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
duraktan değil de yoldan geçen taksi olmasına dikkat edin :) durdurun , pazarlık yapın havaalanına ne kadara götürürsün , taksimetreyi açmadan de... 1-2 tane durdur ne fiyat veriyor öğren.. sonra 10-20 lira daha az fiyat ver , elbet götüren çıkar.. çünkü havaalanı ankarada taksicilerin en iyi kâr ettiği yerdir... -
beyler çok teşekkür ettim çok sağolun. dediğiniz gibi bi öğrenci arkadaş ayarladım sayılır heralde. -
Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Laugh of Red John
Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/
Ben hukuktayım 10'unda bitiyor kardeşim. Sen hangi bölümdesin?quote:
Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/
Ben hukuktayım 10'unda bitiyor kardeşim. Sen hangi bölümdesin? -
quote:
Orijinalden alıntı: IAmSpartacus
quote:
Ben hukuktayım 10'unda bitiyor kardeşim. Sen hangi bölümdesin?quote:
Ben hukuktayım 10'unda bitiyor kardeşim. Sen hangi bölümdesin?
CTE dostum. Valla benim yarın var, Cuma ve Cumartesi var. Pehhhh :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X