Şimdi Ara

Ankarada VIP Taksi Sistemi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilkent'ten havaalanına 4 kişi taksiyle gitmek istiyoruz. Bize fix tarife çekecek tanıdığınız taksici var mı? Veya böyle vip taksi işliyor mu Ankara'da?

• duraktan değil de yoldan geçen taksi olmasına dikkat edin :) durdurun , pazarlık yapın havaalanına ne kadara götürürsün , taksimetreyi açmadan de... 1-2 tane durdur ne fiyat veriyor öğren.. sonra 10-20 lira daha az fiyat ver , elbet götüren çıkar.. çünkü havaalanı ankarada taksicilerin en iyi kâr ettiği yerdir...
  • beyler çok teşekkür ettim çok sağolun. dediğiniz gibi bi öğrenci arkadaş ayarladım sayılır heralde.
  • Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh of Red John

Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/

Ben hukuktayım 10'unda bitiyor kardeşim. Sen hangi bölümdesin?
    quote:

Bitti mi finallerin? Ne çabuk ya? Vay arkadaş koskoca Bilkent 'de 11 'inde finale giren bir tek ben varım herhalde. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: IAmSpartacus

quote:

quote:

CTE dostum. Valla benim yarın var, Cuma ve Cumartesi var. Pehhhh :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.