Şimdi Ara

ANKARADA ULAŞIM İNDİRİMİ İPTAL EDİLDİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14077973.asp?gid=373

Başbakan Erdoğan Ankara'da yapımı tamamlanan sağlık tesislerinin toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında konuyu Danıştay’ın Ankara’da ulaşım fiyatlarını 6 yıl öncesine çeken kararına getirip eleştirilerini yöneltmek isteyen Başbakan, “Biliyorsunuz Danıştay Ankara’da ulaşım fiyatlarını 6 yıl öncesine getirdi” dedi. Bunun üzerine salondaki halk bu uygulamayı desteklercesine alkışlamaya başladı. Yanlış anlaşıldığını gören Başbakan, “Vatandaşım ilk anda bunu anlamayabilir” sözleriyle konuya açıklık getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 11 Mart 2010; 17:15:58 >

• izmirden örnek vereyim,

eshotun öküz şoförleri ile otobüs 180 ken minibüscüler 1.25 alıyor.
    çok olmuştur minibüse binipde " devletin yapmadığını yapıyorsun helal olsun teşekkür ediyorum" dediğim.

Başbakan kendi söylediğine kendiside inanmıyor;

" kar amacıyla değil ulaşımı aylık zararla veriyormuş."

• Minibüsçüler isyan ediyormuş bu duruma

Alem FM'de Mansur sanırım çok güzel söyledi; "Ücretlere zam yapılırken sesiniz çıkmadı aa biz fazla alıyoruz diye? Ayrıca madem bu kadar toplanıp eylem yapabiliyorsunuz benzin fiyatlarınada eylem yapsanıza? O zaman zarar etmezsiniz."
  • valla izmirdekide minibüsçü ankradakide.

burda yakın mesafeye adam 1.25 almaya utanıp yoksa 1 tl ver abi diyor.

Dediğim gibi her minibüse bindiğimde "Devletin yapmadığını yapıyorsun bu paraya götürüyorsun helal olsun " diyorum adam anlamıyor önce sonra o da teşekkür ediyor.

Vatandaşı yolunacak kaz olarak gören tüm bak(amay)an, milletvekillerine haram zıkkım olsun.
  • Mahkemeden "ulaşım indirimine" son

Ankara Minibüsçüler Odası Başkanlığının, başkentte ulaşım ücretlerinde altı yıl önceki tarifenin geçerli olmasını sağlayan UKOME kararına ilişkin açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi, indirimli tarife iptal edildi.

Oda Başkanı Hacı Bekir Gani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oda olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinin, UKOME'de aldığı karara ilişkin Ankara 2. İdare Mahkemesinde açtıkları davanın bugün sonucunu aldıklarını bildirdi.
    Buna göre, minibüs, otobüs ve Ankaray'da altı yıl öncesinin taşıma ücretlerinin geçerli olduğu kararının iptal edildiğini bildiren Gani, yargının verdiği karardan memnun olduklarını söyledi.

Gani, 8 Mart Pazartesi gününden itibaren minibüslerde taşıma bedelinin 900 lira olmasından dolayı esnafın “büyük sıkıntı ve mali kayıp” yaşadığını belirterek, “Bugün yönetim kurulunda yapacağımız toplantıyla birlikte eski taşıma ücreti olan bin 850 liradan yolcu taşımaya devam edeceğiz. Alınan karar aynı zamanda özel ve EGO otobüslerde de UKOME kararı öncesi taşıma bedellerinin geçerli olmasını sağlamıştır” dedi.

Oda avukatı Mehmet Ali Alan da Ankara 2. İdare Mahkemesinin verdiği kararla UKOME'de alınan ulaşımdaki indirimli tarifeden vazgeçildiğini, taşıma ücretlerinin 8 Mart Pazartesi öncesindeki düzeylere geri döndüğünü söyledi.
    Bu arada, Gani'nin Ankara 2. İdare Mahkemesinden aldığı iptal kararını gören minibüsçüler, odada sevinç gösterisinde bulunarak “sıkıntıdan” kurtulduklarını ifade etti.

• Lanettttttttt olsuuuun.
  • dün konuşulurken duydum,bi hurdacı arkadaşına aynen şöyle.
    dolmuşta bir lira oldu laa , gezip duruyom

egoda durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanabii -- 11 Mart 2010; 16:42:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haydi... şimdi akşam işten dönerken 900 mü verecez 1850 mi ? sabah ne güzel 900'e geldik.
  • ekonomik kriz yokya o yüzden deli oldular i. melih gökçek ve tayfası...
  • Lan delireceğim, onlar zor durumdaysa biz değil miyiz? Günde tam bilet gidiş geliş 2x 1850 öğrenci 2*1100 otobüs parasıyla paramızı tüketiyoruz her gün lanet olsun ş...........................................................
  • Sadece minibüs değil otobüslerde
  • melih gökçek

melih gökçek dahil kim benim paramın 1 kuruşunu dahi cebine attıysa, kendi menfaatine kullandıysa, ondan kazanç elde ettiyse inşallah çoluğundan çocuğundan, anasından babasında en sevdiklerinden çıkar. hakkımıda helal etmiyorum bu insanlara
  • özel halk otobüsleri mi geri çekti zamı ne oldu birşey anlamadım.
    egoda mı çekti zamı
  • minibüs mü?
  • Minibüsçü otobüsçü zor durumda... zor durumda zor durumda... halk dediğin kaç kişi bu minibüsçü otobüsçu tayfası kaç kişi... tamam 6 yıl öncesine dönmesi saçma ama ucuzlaması gerekkiyo kamu yararını mı göz önünde tutuyolar yoksa şöförlerin yararını mı ?!
  • Ya bir de şu var.

Neden böyle gıcık fiyatlar?
    1,85.. Yok 1,10..

Adam gibi Ya 1 yapın ya 1,5..

Dayımlar otobüsçü. Yazık adamların canı çıkıyor 5 kuruş 10 kuruş bulacaz da müşteriye para verecez diye.. Fırınları, bakkaları geziyorlar..
  • ne güzel ekmek almaya bile dolmuşla gidiyordum
  • anakrada 2 km mesafeye gidiyosun 5 lira veriyosun.. benzinli arabamla gitsem 3 liraya gidiyorm. lanet
  • Duraklarda ucu bucağı görünmeyen kuyruklar oluştu indirim yapılalı, insanlar balık istifi giderdi önceden, şimdi konserveye döndüler, servis sayıları artacak mı acaba tekrardan, yoksa hem yine yüksek fiyattan, hem de kim kime dum duma mı gidecez taşıtlardaki sıkışıklıkta
  • TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİNE TEPKİ VERENLER ULAŞIM EYLEMİNE NEDEN TEPKİ VERMİYOR ACABA...

MESELA RTE... MESELA ÇANKAYA BELEDİYESİ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.