Şimdi Ara

ANKARADA UCUZA OTEL TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
51.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü arkadaşlarla ankara'ya gitcez. Sadece 1 gece geçirebileceğimiz şöyle kişi başı 50 tl yi geçmeyecek bir otel arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 3 kişiyiz. Ulustaki oteller gibi kalitesiz de olmasın da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 7 Mayıs 2009; 23:54:19 >

• yardım lütfen :(
  • çankırı caddesindeki otellere bakabilirisn
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

çankırı caddesindeki otellere bakabilirisn

orası nerde tam olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: jubelyagyu

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

çankırı caddesindeki otellere bakabilirisn

orası nerde tam olarak

ulusda Atatürk heykelinin olduğu cadde Atatürk bulvarının başı ama sıhhıye yönü değil aksi yönü
  • kızılayda sıhhıyede kent otel var

kızılay ziya gökalp te princess var birde çok iyi lüks yerlere benzemiyorlar 50 lira filandır fiyatları sanırım
  • Çankaya İ.M.K.B A.O.T.M.L okulunun uygulama oteli yanılmıyorsam 50 ya da 30 arası bişeydi ama emin değilim.
    Yeri öveçler 2. cadde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.tatilsepeti.com/Otel_Atalay_Hotel.aspx

bir arkadaşım kalmıştı çok memnun kalmış bi bak istersen
  • atalay filan ulusta oralarda kalamazsınız princess de 4 yıldızlı arkadas 50 tl gecmez demiş ama uçuyo oranın fiyatları da kızılayda uygun yer bence necatibeyde atlanta otel uygun fiyattan rahatca kalırsın
  • beşevlerde otelcilik bilmemne lisesinin tesisleri vardı sanırım oraya da bakabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

beşevlerde otelcilik bilmemne lisesinin tesisleri vardı sanırım oraya da bakabilirsin...

bunu yazmak icin girmiştim sen yazmışşsın
    metro çıkışının hemen yanında tesisin girişi. hem güvenilir hem temiz hemde ucuzdur. ucuz otellerden kesin daha iyidir. ama yer bulamayabilirsin, genelde dolu yada rezerve olur. kalmaya karar verirsen rezervasyon yaptır. memnun kalırsınız kesin.
    buda linki
    http://www.otmlankara.k12.tr/index.php

• ulusta turist otel diye bir yer var. birkaç kez kaldım. yabancı turistler ve aileler kalır genellikle. o bölgedeki en ucuz ve temiz otellerden biridir.
  • saolun arkadaşlar teşekkürler hepsini bi değerlendireyim
  • kaldığım otel vardı geceliğ 20 tl,banyosu içinde olanlar 30 civarı olması lazım
    ulusta
    hemen altta marketten bira alıp odanda içebiliyorsun, tvside var
    tek yıldızı var sadece
  • banada lazım varmı bilen:s:(
  • Arkadaşlar 5 ekimde yazmışım. Atalay otel 'de kalıyorum 2 yıldır her gidişimde gayette memnunum tavsiye ederim hepinize. Mini bar vs mevcut odalar temiz personel güler yüzlü. En önemliside bulunduğu alanda çok olmasına rağmen otele giremeyen ablamı desek abimi yoksa herneyse artık anladınız onlardan yok

Tavsiyemdir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiixNet

Arkadaşlar 5 ekimde yazmışım. Atalay otel 'de kalıyorum 2 yıldır her gidişimde gayette memnunum tavsiye ederim hepinize. Mini bar vs mevcut odalar temiz personel güler yüzlü. En önemliside bulunduğu alanda çok olmasına rağmen otele giremeyen ablamı desek abimi yoksa herneyse artık anladınız onlardan yok

Tavsiyemdir ;)

hocam fiatınıda yazda bilgisi olsun arkadaşlarn
  • Ulus heykelden kızılaya doğru dön, iki sokak ilerle ve sola dön, taksiciye sor, zümrüt otel var orada hesaplı.
    Hele pazarlık edersen banyosuzlar daçok ucuza kalırsınız
  • ulusta asal otel ve capital otel var genelde turistler kalıyor, fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı değildir heralde...
  • masaj hizmeti olan otel biliyomusnuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.