Bildirim
İstanbulda güvenli otel tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Odaya çıkmadan önce arama yapma mı? Hangi otel böyle bir şey yapar yav. Bak hotels.comdan falan. Öyle yapıyorum istanbulda oda tutacaksam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ rörörörööörööröröröörörröröröröörörörörörörörör -
Ya adam odaya emanet vs götürürse yukarıda birine bir şey yaparsa? 5 yıldızlı otele gidicem güvenli olur herhalde ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zekiye hanım ben size ev ayarlayayım otelden daha güvenilirdir. Bizzati şahsım tarafından korunmaktadır. Evlilik cüzdanı istemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaş 14
2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.
Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya -
Yalnız oteller evden güvenilir bence
Otel odasının tepesindeki, lambanın içindeki gizli kamerayla malum şahısla, malum işteki kaydınızı ferre sitelerinden izlerken size bunu tekrar hatırlatırım. Yalnız o zaman sizi hiç bir güç kurtaramaz.quote:
Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye
Yalnız oteller evden güvenilir bence
İyi eğlenceler dilerim.
Sevgilerimle...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaş 14
Hocam yeni tanıştığınız biriyle otelde buluşacaksan böbrekleri evde hazırla çok yorulmasın
Öyle bir şey yok ama güzel paranoyaymış sen dışarıdayken de tuvalete giremiyorsundur herhalde kamera vardır diye
Korkutmayın ya ne yapayım önceden görüşeyim mi yani ne değişecek ki? Bir insanı yıllarca tanıyamazsın yani
Bence bir kafede falan konuşun hocam niye tanışır tanışmaz otele gidiyorsunuz?
Bu arada sınav nasıl geçti,tıp konularını sen açıyordun yanlış hatırlamıyorsam
Öncelikle belirtmek isterim ki elektrik/elektronik/bilgisayar alanlarında uzmanlığım vardır. Ve çok güvenilir aile yeri denilen fiyat olarakta piyasa üstünde olan yerlerde kalmışlığım vardır. Özellikle kontrol ederdim bu durumu. Kaldığım 4 yerden 2 sinde kamera buldum. Hatta bende sizin gibi sevdiceğimle kalmıştım. Sonra bu olaylardan sonra korktu gelmek istemedi.quote:
Öyle bir şey yok ama güzel paranoyaymış sen dışarıdayken de tuvalete giremiyorsundur herhalde kamera vardır diye
Tabi ben tecrübelerimi aktardım gerisi size kalmış. Unutmayalım ki burası Türkiye, burada hiç kimse güvende değil.
Sevgilerimle...
Evet hocam da yazmıştım sınavdan 2 ay önce seneye tekrar giricem tıp için diye. Teşekkür ederim sorduğunuz için allah razı olsun.
Hocam biraz maddi destek amaçlı bir görüşme ciddi bir durum olmaz aramızda. Öyle şeyler düşünmüyorum kariyer odaklıyım.
Bence yalan söylüyorsun ama eğer yalan değilse salaksın çünkü o tespit ettiğin kameraların fotoğrafını videosunu çekerek otele tazminat açıp bok gibi para kazanabilirdin
Öncelikle belirtmek istiyorum bu forumun köklü ve yıllanmış üyelerindenim. Sözümüz senettir bunu herkes bilir. Kurduğun cümlelere dikkat et salak falan. İyilik yaranmıyor bu kadın milletine.quote:
Bence yalan söylüyorsun ama eğer yalan değilse salaksın çünkü o tespit ettiğin kameraların fotoğrafını videosunu çekerek otele tazminat açıp bok gibi para kazanabilirdin
Tazminat açmasını bizde biliyoruz. Açarım açmasına da sonra kendimi ferre sitelerinde mi izlemek zorunda kalayım? Tüm türkiye ye eşe dosta rezil mi olalım. Beraberinde olduğum kadının hayatını mı karartayım?Bu işler öyle düşündüğünüz gibi dönmüyor.
He malum olayı gerçekleştirdikten sonra mı öğrendiniz bunu? O zaman korktuğunuz için normal olabilir dicem ama siz o kamerayı bulduğunuz an falan hep kaydedilmiştir adamlar izleyip izleyip eğlenmiştir :/
Zekiye paralı asker mi oldun
Millet emek vererek para kazanır.
Git bakalım otele git ailenin yerinde olmak istemezdim._____________________________ FENERBAHCE 1907 / KHAS / † Christian † / RYZEN 3600 / RTX 2060 -
Hocam yollu işte bunun gibilerine cevap bile verilmez.Ucuz iştequote:
Orijinalden alıntı: Şehmistan
Öncelikle belirtmek istiyorum bu forumun köklü ve yıllanmış üyelerindenim. Sözümüz senettir bunu herkes bilir. Kurduğun cümlelere dikkat et salak falan. İyilik yaranmıyor bu kadın milletine.
Tazminat açmasını bizde biliyoruz. Açarım açmasına da sonra kendimi ferre sitelerinde mi izlemek zorunda kalayım? Tüm türkiye ye eşe dosta rezil mi olalım. Beraberinde olduğum kadının hayatını mı karartayım?Bu işler öyle düşündüğünüz gibi dönmüyor.
Alıntıları Göster_____________________________ FENERBAHCE 1907 / KHAS / † Christian † / RYZEN 3600 / RTX 2060
-
Normalde ilk gittiğimde kontrol ederdim köşe bucak. Bu seferde etmiştim. Ama şerefsizler banyoya koymuş. Tabi banyoda bir şey yapmadık ama malum duş alırken falan ikimizin ayrı ayrı videosu çekilmiş. Hadi kendimden geçtim, olan kıza olacaktı. Ailesi öldürür çok tutucudur. Odayı veren adam inkâr etsede zorlama ile videoları açtırdım ( kamerayı önüne attım adinin). Neyse ki banyo ben girdikten sonra o kadar buharlanmış ki kamerada görüntüler bulanık görünüyordu. En azından kızınkiler. Adamla anlaşma yaptık ben polise gitmeyecektim o da beni ferrelere atmayacaktı. Tabi hala korkarım, arada ferre sitelerini baştan sona gezerim.quote:
He malum olayı gerçekleştirdikten sonra mı öğrendiniz bunu? O zaman korktuğunuz için normal olabilir dicem ama siz o kamerayı bulduğunuz an falan hep kaydedilmiştir adamlar izleyip izleyip eğlenmiştir :/
O zamanlar saçlarım uzundu olurda atarsa diye saçlarımı kısa tutuyorum kimse tanımasın diye. Neler neler yaşattı bu olay bana ah bir bilsen.
O değil forumda ilk defa kendim hakkında bu kadar açık bilgi vermiş oldum.
Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
-
Ne güldüm lanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
En Beğenilen Yanıtlar
|
Otel odasının tepesindeki, lambanın içindeki gizli kamerayla malum şahısla, malum işteki kaydınızı ferre sitelerinden izlerken size bunu tekrar hatırlatırım. Yalnız o zaman sizi hiç bir güç kurtaramaz.
İyi eğlenceler dilerim. Sevgilerimle... |
|
|
|
5 yıldızlı otelde maddi destek için biriyle görüşücem güvenlimidir dersen %99 niyetini belli etmiş olursun fesatlıkla alakası yok
|
Benzer içerikler
- nargile nasıl açılır
- hotmail hesap kurtarma
- kıza ne yazılır
- petshop açmak için ne gerekli
- okb den kurtulma hikayeleri
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt