Şimdi Ara

Ankarada Okullar Tatilmi? 17.02.2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da tatil beklemeyin bence bu adamlar sizin okula,işe nasıl gideceğinizi değil belediyeyi çok çalışıyormuş gibi nasıl gösteririzin peşindeler.Yarın 2 karış kar yağsa bile tatil etmez yollar tertemiz çıkın yalayın der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 17 Şubat 2012; 0:10:49 >

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

Arkadaşlar valilik uyuyor mu?

niçin tatil yapmazlar.

benim ufak iki çocuğum var okula giden.

insiyatif kullanıp göndermeyeceğim tatil olmasa bile. bunu vali beyin keyfine bırakamam.

vali bey herkesi ana cadde üzerinde oturuyor zannediyor galiba. Ankara engebeli araziye sahip ve hala %30-40 insanları gecekonduda veya dik yokuşları olan mahallelerde oturuyor.

bir servis kaysa, ufak bir çocuk bir tarafını kırsa bunun vebalini alabiliyor mu acaba vali paşa efendi.???

Haksızmıyım beyler?

Aynısı benim de aklıma geliyor vallaha eger cocuklara bir sey olursa Allah korusun gunahını ustlenebilecek mi acaba

resmen vebal işi zaten haftasonuna 1 gün kalmış.

Riske atmaya değer mi?

ben sabah havanın durumuna bakar insiyatifimi kullanırım arkadaş. vali paşa nın keyfine bırakamam bu işi.

neyse yarın olsun bakarım pencereden, veririm kararımı.

iyi geceler

sizde ailenizi ikna etmeye bakın gençler. Biz nasıl olsa gidecez işe, riskli yerde oturuyorsanız ailenizi ikna edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 17 Şubat 2012; 0:14:53 >

• Hocamızın deyimiyle "TAM Bİ SKANDAL!" Kaza da ölenlerin vebalini nasıl üstlenecek..
    Akasya Durağı - Arka Sokaklar - Arka Sıradakiler - Kalp Gözü - 7. boyut - **** ile Sohbet Günlükleri - Dedemin Dolabı - Bez Bebek - Sihirli Annem - Krem - Yer Gök Aşk - Beni Affet - Unutma Beni - Esra Erolda Evlen Benimle - Hande Atayizi ile Dest-i İzvidaç - Kollama - Yalçin Abi ile Ak Koyun Kara Koyun - Müge Anlı ile Tatlı Sert - Rüyanız Hayrolsun - Eve Düşen Yıldırım - Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
  • ANKARA VALİLİĞİ

“ANKARA’DA KAR YAĞIŞI, BUZLANMA VE DON OLAYI NEDENİYLE VATANDAŞLAR TEDBİRLİ OLMALARI HUSUSUNDA UYARILDI”

ANKARA’DA EĞİTİM-ÖĞRETİM
    CUMA GÜNÜ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR...
    (16.02.2012)

Ankara Valiliği; Ankara İlinin Perşembe akşamından itibaren kar yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına gireceğinin ve kar yağışının Pazar günü akşamına kadar da aralıklarla devam edeceğinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarından anlaşılmasıyla hava koşulları nedeniyle tüm vatandaşları tedbirli olmaları hususunda uyardı.

Valilik açıklamasında “Ankara İlinde; Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri sorumluluk alanlarında bulunan kent içi yollarda meteorolojik şartlar nedeniyle herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması bakımından Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerine ait çok sayıdaki iş makineleri ve personeli ile kar mücadelesi için hazır olduğu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilgili birimlerle kent içi arterler dahil iş makineleri ve personelinin kar mücadelesi çalışmalarına ilişkin gerekli koordinasyonun sağlandığı” belirtildi.

Valilik açıklamasında devamla; “Perşembe akşamından itibaren kar yağışının yeniden başlayacağı ve Pazar günü akşamına kadar da aralıklarla devam edeceğinin beklendiği ifade edilerek “başta öğrenci velileri olmak üzere eğitim-öğretim kurumları yöneticilerinin; öğrencilerimizin sağlıkları ve ulaşım güvenlikleri ile eğitimlerinde sürekliliğinin olumsuz etkilenmemesi bakımından Cuma günü gerekli tedbirleri almaları” istenerek, “Sürücülerin araçlarına kar tipi lâstikleri takmaları, araçlarında çekme halatı ve zincir bulundurmaları ile vatandaşlarımızın toplu taşım araçlarını kullanmalarının yararlı olabileceği” vurgulandı.

Ankara Valiliği açıklamasında; “Ankara İlinde Perşembe akşamından itibaren kar yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına girileceği ve Pazar günü akşamına kadar da bu durumun devam edeceği hava tahmin raporlarından anlaşılan meteorolojik durum ve gelişmeler, Ankara Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından dikkatle ve aralıksız olarak izlenmekte olup Ankara İlinde genel hayatı olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durumun bulunmadığı değerlendirilmektedir.” denildi.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.

• süleyman çakırın sinirlenince çok güzel bi lafı vardı onu valiye iade ediyorum
  • hem tatil etmezler hem de asfalt bozuluyor diye tuzlamazlar ne acayip insanlar ya. işin garip yanı bu kadar çile çektiriyorlar ama yine de kazanıyorlar seçimleri. bazıları acı çekmekten zevk alıyor sanırım

Orijinalden alıntı: Shepard

sabaha kadar bu hızda devam ederse belki tatil olur, ankara nın valisinden belediye başkanlarına kadar dengesiz bir şehir. ki melih gökçek biz kara tuzu döktük isterseniz tadına bakın demiş birisi.

terbiyesiz yüzsüz herif.twitterda milletle oğlu arkadaşı gibi konuşuyor saygısız ukala.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Ya yerim Erzurum u birader adam burayı Erzurum mu sanıyor zaten millet olarak kar yağınca trafik cart curt ne varsa sıkışıyor sabahın 7.30 unda keçiörenden kızılaya içi tıklım tıklım dolu olan otobüsle üstüne üstlük birde keçiören köprüsünün trafiğini çekemem Okullar tatil olmazsa dershaneyide tatil etmiyor zalımlar Liseli kardeşlerim dualarınızı esirgemeyin.

Ben de 8:30 daki ders için 7:10 gibi Sıhhiye'ye gitmek için Keçiören'den biniyorum otobüse. 10dk geç çıksam binilmiyor bile zaten bildiğin konserve kutusu. Keçiören metrosu da bitmedi bir türlü bir bitse rahatlayacağım.

• Tatil olursa kendimi 1 hafta banlatacağım

Orijinalden alıntı: öcüüj9

quote:

Ya yerim Erzurum u birader adam burayı Erzurum mu sanıyor zaten millet olarak kar yağınca trafik cart curt ne varsa sıkışıyor sabahın 7.30 unda keçiörenden içi tıklım tıklım dolu olan otobüsle üstüne üstlük birde keçiören köprüsünün trafiğini çekemem

yolculuk nereye ? o trafik ve otobüs adamı çileden çıkarıyo yoksa normal herşey

Kızılaya gidiyorum.. Tek kelimeyle bıktım diyebilirim her sabah o trafiği çekmek böyle bir işkence türü daha olamaz kaç defa sıyırma noktasına geldim diyebilirim.

• inşallah olur

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Ya yerim Erzurum u birader adam burayı Erzurum mu sanıyor zaten millet olarak kar yağınca trafik cart curt ne varsa sıkışıyor sabahın 7.30 unda keçiörenden kızılaya içi tıklım tıklım dolu olan otobüsle üstüne üstlük birde keçiören köprüsünün trafiğini çekemem Okullar tatil olmazsa dershaneyide tatil etmiyor zalımlar Liseli kardeşlerim dualarınızı esirgemeyin.

Ben de 8:30 daki ders için 7:10 gibi Sıhhiye'ye gitmek için Keçiören'den biniyorum otobüse. 10dk geç çıksam binilmiyor bile zaten bildiğin konserve kutusu. Keçiören metrosu da bitmedi bir türlü bir bitse rahatlayacağım.

Aynen öyle herkes işine, dersine gidiyor otobüsün en kalabalık olduğu zaman ben ilk duraktan biniyorum üstelik, oturacak yer bulmak zaten hayal Arabayla gidincede aynı sıkıntıyı çekiyoruz bi artısı rahat gidiyoruz işte.
    Metro olayına gelirsek umarım torunlarımız görür.

• Keçiören Mecidiye bembeyaz ve kar hızla devam ediyor .

-Tamam
    Ölürseniz birlikte ölün diyor. Otobüslerin yolları drift pistine çevirdiğini hala öğrenemediler.

Sergio Ramos
  • Bu karda mı tatil edecekler

Arkadaşlar havanın seyrine göre tatil ediyorlar bu saatten sonra beklemeyin

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Keçiören Tepebaşı da bembeyaz. Ben yarın o Senatoryum yokuşunu nasıl çıkıcam? Çıktık diyelim geri inerken poşetle kaya kaya giderim.
  • Yenimahalle belediyesinin yeni kucuk kar kureme araclarini gordukten sonra tatil olmaz dedim sebebimi, ana yollar acik, caddeler acik oda yetmezmis gibi bu kucuk kar kureme arabalari sokaklari kuruyor sokaklar bile acik kafayi yiyecem. Eskiden haberlerde kar yagicak denirdi, yagmasa bile tatildi simdi ise isterse 2metre kar yagsin yerde tutmasina izin vermiyorlar. Belediyelerin calismasina seviniyorum ama tatil olmamasina uzuluyorum.

Simdi o mini kar kureme araci bizim sokaktan gecti yerde kar kalmadi, bide tuz atti heralde sokak acildi ya. Helal olsun , varsin tatil olmasin ama boyle calismaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 17 Şubat 2012; 0:52:09 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.