Şimdi Ara

ANKARADA NERELER GEZİLİR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: F.3.A.R

yok hocam 20 yaş insanlar genellikle geliyor üni olsun yada daha üstü diyim
    Adres:Meşrutiyet Cad./konur Sk 14/A-12 D:1, Kızılay/Ankara
    hocam buradan Cafe'nin resimlerine baka bilirsinhttp://www.konurezgicafe.com/galeri-2/

ferah bir mekana benziyor

tercih senin hocam

• gidebileceğin yerler; tunalı, muhsinyazıcıoğlu caddesi, bahçeli 3 ve bahçeli 7 seçenek çoğaltırım da ulaşılabilirlik açısından da düşünüyorum. bu sebepten tavsiyem bahçeli 3-7 veya tunalıhilmi leman alkollü mekandır ama yemekleri güzeldir. ayrıca alkolsüz güzel mekan bulman zor. alkollü yere git içmek zorunda değilsin brothers fln iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

@ivenrec
    Gençlik parkına sakın gitme ulusun tüm serserileri pislik ergenleri orda. Bana sorarsan bahçeli 7 veya 3 iyidir, onun dışında tüm avmler iyidir, ankamall biraz apaçi potansiyelli o kadar.

Aynen Ankamall'e metroyla ulaşım kolay olduğu ve en bilinen avm olduğu için bütün apaçiler orayı tercih ediyor.

Kız arkadaşla gidilecekse en elit avm Panora kesinlikle.
  • Kızılayda Selanik sokak da the malt var rock müziği çalıyor genelde oraya giderim sonra Tunalı da puhu cafe ve la bebe iyidir Tunalı da güzel yerler var aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Cadde de leman kultur,şantiye,kahveci hacibaba,big baker(3.caddenin altindaki caddede,besevler metro cikisina dogru). 7.cadde de la vita e bella,benzin,bigos,hobby tavsiye edecegim yerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

gidebileceğin yerler; tunalı, muhsinyazıcıoğlu caddesi, bahçeli 3 ve bahçeli 7 seçenek çoğaltırım da ulaşılabilirlik açısından da düşünüyorum. bu sebepten tavsiyem bahçeli 3-7 veya tunalıhilmi leman alkollü mekandır ama yemekleri güzeldir. ayrıca alkolsüz güzel mekan bulman zor. alkollü yere git içmek zorunda değilsin brothers fln iyidir.

hocam kız ark kapalı biri uygun düşmez alkollü yere gitmek içmesek bile
  • arabayla gezilip görülecek neresi var
  • Polatlı yi tavsiye ederim. Kral Midas in mezarı ve kurtuluş savaşının başlangıç noktası olan DUATEPE anıtları.

• quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

Polatlı yi tavsiye ederim. Kral Midas in mezarı ve kurtuluş savaşının başlangıç noktası olan DUATEPE anıtları.

hocam polatlıya kim gidecek altımızda araba yok ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Atakule de var bu arada dipnot.
    Birde Armada altındaki kafelerde sessiz sakin oluyor hafta içi sabahları. (Fiyatları bilmiyorum) Yukardada yemek yerleri var balkonlu falan her cins yemek var, orda çöp şiş yemiştim Çırağan'dı galiba 14 lira ve gerçekten çok güzeldi, fiyatıda çok uygun. Tavuk şiş vardı birde o da 9 liraydı.

Hocam Atakuleye hiç gitmedim aslında bu geldiğimde gitsek iyi olur. Oraya nasıl gidilir onuda yazarsan sevinirim.

yarın ankaradayım ve arkadasım havanın yağmurlu oldugunu söyledi,atakule iyi bir alternatif olabılır mi kapalı mekan olarak?
  • Alkolsüz olduğunu bilseydim ona göre mekan söylerdim. Bak hocam, yine bahçeli 3. caddede köşe başında lila var, sonra hemen karşısında mocaco var, kahveleri fena değildir tavsiye ederim. Ama kimse bana karışmasın, güzel sohbetimi edeyim dersen herhangi bir Starbucks'a oturabilirsin. Misto içersin, iki kişi 10 liraya kahvenin tadına varırsın.Bir de Keçiören taraflarına yakınsan şiddetle Antares'in önündeki Firezza'yı öneririm. Yemekleri çok iyidir, ortamı da güzeldir. Park caddesini falan geç, hem pahalı, uzak hem de alkolsüz mekan yoktur orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

arabayla gezilip görülecek neresi var

Hocam size de Eymir'i tavsiye ederim. Arabanızla gidersiniz, eğer Odtü kartınız yoksa girişinde bırakır, yürüyerek veya bisiklet kiralayarak devam edebilirsiniz. Haftasonu göle karşı kahvaltı yapabilirsiniz, gözlemeleri güzel olur.
  • Bir günlük araba kirala. Tuz gölüne git. mükemmel bir yer. Sevgilin ile gölde yürumek çok romantik olur. Özellikle parçalı bulutlu bir günde gidin. Bulutların suya yansımasi çok hoş oluyor. Orada biraz oyalandiktan sonra hirfanlı barajina gidin. barajin kenarında balık yemek için çok güzel mekanlar var (alkolsüz). Orada balığınızı yiyip çayınızı icin.

gideceğiniz gunun soğuk olmamasına dikkat edin.

Mobil olduğum için kısa kestim. Yarın ekleme yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 18 Ekim 2013; 1:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

arabayla gezilip görülecek neresi var

Hocam size de Eymir'i tavsiye ederim. Arabanızla gidersiniz, eğer Odtü kartınız yoksa girişinde bırakır, yürüyerek veya bisiklet kiralayarak devam edebilirsiniz. Haftasonu göle karşı kahvaltı yapabilirsiniz, gözlemeleri güzel olur.

teşekkürler güzel bir öneri
  • Arkadaşlar konu hazır Ankara konusuyken müsaadenizle bende bir şey soracaktım: AŞTİ'den Balgat'a en kolay nasıl giderim acaba? Yargıtay binası civarları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 18 Ekim 2013; 1:37:25 >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    arabada iseniz en kolay aştiden kızılay tarafına dönün yaklaşık 1 km gittikten sonra altgeçide girmeyin ışıklardan sağa dönün sizi balgata götürür. zaten çok yakın.

araba yok ise taksiye binin uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

arabada iseniz en kolay aştiden kızılay tarafına dönün yaklaşık 1 km gittikten sonra altgeçide girmeyin ışıklardan sağa dönün sizi balgata götürür. zaten çok yakın.

Araba yok ve haliyle pek bilmem başkenti.

O yüzden en makul nasıl giderim?

Çok mesafe var mıdır? Taksi ortalama kaç yazar acaba?

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Bahçelievlerde alkolsüz yerlerde hem cafe hem de yemek yiyebileceğiniz yerler kısıtlı, önerim 3. caddede yemeğinizi yersiniz ucuz güzel dürüm, pizza tantuni gibi şeyler, sonra yine 3. caddenin girişinde ama ara sokağın arkasında kalan piranha diye bir kafe var hostanın arkasındaki yoldan 300 metre yürürseniz bulursunuz, nezih bir yer saçma sapan öpüşen koklaşan ergenler gidemiyor zaten oraya. oturup sohbetinizi edersiniz iki kardeş işletiyorlar uzun yıllardır. Fazla kalabalık olmuyor.

kalabalık olsun caddeye yakın olsun her türden insan girip çıksın derseniz öneriye gerek yok caddede yürüyün gözünüze hoş gelen bir yere oturun.

kızılayda ise karanfilin bir üstü konur sokakta güzel yerler var, özellikle sobe cafeyi öneririm arka tarafında küçük ama güzel bir bölümü var, yemekleri çok güzel.

Kız arkadaşınızı akşam yemeğe çıkarmak isterseniz ise daha farklı mekanlar, hamamönü ya da park caddeye gidebilirsiniz.

Önerilerin için teşekkürler hocam. Eğer hamamönühttp://www.hamamonu.com.tr/ bu sitedeki gibiyse gerçekten çok nezih ve çok şirin bir yer gibi gözüküyor. peki bu hamamönünde akşam gezilir tozulur mu? it kopuk oluyor mu akşamları?

Ben bir sefer gittim ramazanda hamamönüne it kopuk çok fazla yok idi gayet nezih bir yer, son yıllarda en çok revaçta olan yerlerden birisi ama bana ters olduğundan fazla uğrayamıyorum o tarafa. Bu arada restoranların menüsü gayet zengin ama ramazandan mıdır bilmem sadece menüye yazmakla kalmışlardı :)

Ayrıyetten dikmen vadisine de gidebilirsiniz. ankara zaten bunlardan ibaret. Araba olsa idi kesinlikle beypazarı önerecektim ama arabasız zor. Yine de otobüsle gidilip bir gece kalınabilir.

Son olarak ankaraya gelmişken Hacı Bayram Veli hazretlerini de ziyaret ederseniz kız arkadaşınıza güzel bir sürpriz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 18 Ekim 2013; 3:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Araba yok ve haliyle pek bilmem başkenti.

O yüzden en makul nasıl giderim?

Çok mesafe var mıdır? Taksi ortalama kaç yazar acaba?

Teşekkür ederim

çok yakın balgat aştiye fazla birşey yazmaz.
  • Çok sağolun, çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.