Şimdi Ara

Ankarada nerede ev kiralamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ankaralı olan ya da 3-4 yıllık ankara tecrübesi olan arkadaşlar tek başıma eve çıkacağım. Okulum etimesgutta thk üniversitesi. Ulaşım olarak kolay gidebileceğim, kızılay, bahçelievlere yakın öğrencilerin genel olarak tercih ettiği maddi olarak uygun bi yer yok mudur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi günler ben istanbulda oturuyorum bu sene kazandım thk yı geldiğimde 3 gün ev baktım tecrübelerimi paylasıyım sana işine yarar belki bence okula yakın ve lüks rahat yer düşünüyorsan kesinlikle eryamana bak cok uzaklasmazsın hem 1+0 daireler var maksimum 500 tl kira lüks rezidanslar optimum avmnin orda var bide optimum avmye gelmeden yeni rezidanslar yapılıyo bi emlak sitesinde filan 1+0 diye arat ankarada cıkar zaten okula 5-10 dk maksimum dediğim yerlerden yada eryaman 2-3 etap taraflarından düşünebilirsin uygun fiyata biraz dandik ev oluyo yani içindeki eşya filan tavsiyem 1+0 daireler

Orijinalden alıntı: xxxyunus

iyi günler ben istanbulda oturuyorum bu sene kazandım thk yı geldiğimde 3 gün ev baktım tecrübelerimi paylasıyım sana işine yarar belki bence okula yakın ve lüks rahat yer düşünüyorsan kesinlikle eryamana bak cok uzaklasmazsın hem 1+0 daireler var maksimum 500 tl kira lüks rezidanslar optimum avmnin orda var bide optimum avmye gelmeden yeni rezidanslar yapılıyo bi emlak sitesinde filan 1+0 diye arat ankarada cıkar zaten okula 5-10 dk maksimum dediğim yerlerden yada eryaman 2-3 etap taraflarından düşünebilirsin uygun fiyata biraz dandik ev oluyo yani içindeki eşya filan tavsiyem 1+0 daireler

Mesajını yeni gördüm kardeşim kiraladım evi :) geçen sene başladım okumaya. 1. Sınıfa geçtim ben. Geçen senede eryamandaydım (göksu parkın karşılarında). Bu sene tek çıkıyorum eryamandan tuttum yeniden bu sefer optimum karşısı fırat life tan 1+0 dediğin gibi güzel bi yere benziyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sen halletmişsin de sonradan bakanlar için diyorum öğrenci mekanı için bahçeli iyidir ama thkda okuyup ordan eve çıkmak çok ters düşer.ayrıca dediğiniz yerlerde hoştur
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.