Şimdi Ara

ankarada kız arkadaşla gidilecek mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
13.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ankarada avm sinema ve bardan başka biyer yok mu lanet olası şehirde kız arkadaşımla nereye gidebilirim ?
    gençlik parkı tarzı yerler zaten olmaz, bi bakayım ortamı nasıl eğer uygunsa gideriz birlikte dedim yarım saatte 2 kavga gördüm, apaçi dolu içerisi...

• gezmek için kuğulu dicemde durumlar malum :D cafe tarzı biyer ararsan gramofon cafe var güzel veya yine gezmek için dikmen vadiside güzeldir
  • Cafe tarzı yerlere gitmek istiyorsan bahçeliye gidin.
  • Sahile in.
  • ggölbaşı kenarına balık tutmaya gidin.
  • kızın evi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

bu ankarada avm sinema ve bardan başka biyer yok mu lanet olası şehirde kız arkadaşımla nereye gidebilirim ?
    gençlik parkı tarzı yerler zaten olmaz, bi bakayım ortamı nasıl eğer uygunsa gideriz birlikte dedim yarım saatte 2 kavga gördüm, apaçi dolu içerisi...

Hamamönü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avm'de Kızla Tanışma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    semt?
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

semt?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:9:40 >
  • Hamamönü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    araba varsa pikniğe gidebilirsiniz veya otobüsle filan küçük bi sepet yeter.

--

kızılayda orta dünya,

bahçelide seyir, tabu,

ümitköy casetta iyi kafelerdir.

--
    gokart olabilir

--
    bahçeli de bi kafe var sinema salonu var kız arkadaşına güzel bi sürpriz yapabilirsin iyi hazırlıyorlar kafeyi ama burda yazmam adını
    --
    valla kanka ben genelde kızların evini tercih ediyorum yada park caddesi yapacak bişey yok ankara böyle güzel işine geliyosa :D gelmiyosa çamur atma..
  • Gençlik parkı olmaz. Atatürk Orman Çiftliği ne haldedir bilmiyorum; oraya bakabilirsin. Göksu parkı filan diyorlar. Hiç gitmedim. Gölbaşı taraflarını da araştır. Ama arabana olması lazım.
  • Gölbaşında oturuyorum ben. Mogan Parkı'nı kesinlikle önermem. Abaza dolu orası. Ama Eymir Gölü var, çok üzel. Oraya kesinlikle gidebilirsin ortam çok güzel. Sepet hazırlayıp ormanın içine yürüdükten sonra takılabilirsiniz. Ya da direk gölün yanında bi yerde.
  • Nick7658 N kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Nick7658

Bu mesaj silindi.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:9:30 >
  • bu istanbuldakiler napıyo biri anlatsın ya. hepsi ankara da yapacak bişey yok diyo.
    görende bunları hergün yat partisi falan veriyo sanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Haziran 2013; 14:59:33 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

araba varsa pikniğe gidebilirsiniz veya otobüsle filan küçük bi sepet yeter.

--

kızılayda orta dünya,

bahçelide seyir, tabu,

ümitköy casetta iyi kafelerdir.

--
    gokart olabilir

--
    bahçeli de bi kafe var sinema salonu var kız arkadaşına güzel bi sürpriz yapabilirsin iyi hazırlıyorlar kafeyi ama burda yazmam adını
    --
    valla kanka ben genelde kızların evini tercih ediyorum yada park caddesi yapacak bişey yok ankara böyle güzel işine geliyosa :D gelmiyosa çamur atma..

Hocam pm bekliyorum kafe adını bi de fiyat ne durumda?

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bu istanbuldakiler napıyo biri anlatsın ya. hepsi ankara da yapacak bişey yok diyo.
    görende bunları hergün yat partisi falan veriyo sanır.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:9:50 >
  • Araban varsa çayyolu-türkkonut bölgesine gidin.Türkkonut oldukça dağlık bilirsin tepeye çıkar romantik bir günbatımı izlersiniz
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 4 Şubat 2022; 3:10:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.