tatil yapsınlar..millet rahat otursun evinde.....yolların çoğunda buzlanma var...hava soğuk...
havada bulut yok masmavi gozukuyor gokyuzu
Yarım saat içinde bembeyaz olduk, şu an çığın altından yazıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Tüm Türkiye bol karlı bir yıl geçiyor tek faydası su v.s sıkıntısı olmaz herhalde 1-2 yıl
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
Tüm Türkiye bol karlı bir yıl geçiyor tek faydası su v.s sıkıntısı olmaz herhalde 1-2 yıl
Barajları doldurmasından daha çok yer altı su kaynaklarının beslenmesi önemli. Hatrı sayılır bir şekilde artacak bu karlar sayesinde.
quote:
Ne yarım saati la yyenimahalleye girerken caddenin başında sıkıntısız gidiyordum caddenin sonuna kadar kar doldurdu etrafı. Caddenin sonunu yürüyerek gördüm
Her cumartesi Ankara trafiği kalabalık ve sıkıntılı birde üstüne kar, buz, soğuk hava eklenince hiç çekilmiyor. En iyisi evden çıkmamak. Dün yayan çıktım evden kotun ve ayakkabının anası ağladı pislik içinde kaldı. Arabadan şu aralar uzak duruyorum çünkü hızla gelen bir araba duramaz vurur, taksicilerin ve dolmuşcuların tavırları ortada hiç birşey olmayacak gibi basıyorlar gaza. Çok çok zorda kalmadıkça çıkmayın.
Az önce yine yolda kalmış kabak yaz lastikli araçların arasından şentepe yokuşunu çıktım aracımla.
Bu sene kar bitmedi Ankara'da... Neyseki bugün kar yağacağını bildiğimden arabayla gelmedim iş yerine..
Eve giderken problem yaşamadım, gayet güzel tutunuyordu araba... Ancak yaz lastiği ile yola çıkan araçlar yolda kaldığı için boş yere beklemek zorunda kaldım. Sağ sol yaparak aralarından geçtim, o şekilde eve ulaşabildim.
Neden ısrarla yaz lastiği ile yola çıkarlar anlamakta güçlük çekiyorum. Havaların durumu belli...
Artistliği bu kadarmış.
etimesgut çayyolu tarafa yağmıyordu buraya başladı şimdide, bu nasıl tipidir sis gibi yağıyor valla
10 dakika içinde sakinlikten tipiye döndü. Meteoroloji nasıl tahmin yapsın. 5 dakikaya da güneş açar şimdi.
meteoroloji istasyonu keçiörende ankarada, oraya göre yapılıyor tahminler, diğer ilçelerde biraz da olsa farklılık normal, bu sene işini tek iyi yapan kurum meteoroloji idi helal olsun.
durdu yine.
Şimdi önemli değil,akşam hava kararmaya başlayınca önemli...
Beyler Sivas'tan size bir görüntü; bugün çekmişler;
Ankuva'da çay içtim, içeri girdim, 10 dakika sonra çıktığımda yerler ve araçlar bembeyazdı. Arabaya binene kadar ben de bembeyaz oldum, millet kalmadan da bastım geldim Ümitköy'e. Gördüğüm en etkili yağıştı, bu kadar kısa sürede dışarısı nasıl o hale geldi anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: set
Eve giderken problem yaşamadım, gayet güzel tutunuyordu araba... Ancak yaz lastiği ile yola çıkan araçlar yolda kaldığı için boş yere beklemek zorunda kaldım. Sağ sol yaparak aralarından geçtim, o şekilde eve ulaşabildim.
Neden ısrarla yaz lastiği ile yola çıkarlar anlamakta güçlük çekiyorum. Havaların durumu belli...
Kasko şirketleri kış lastiği satın alıp taktırmayandan daha fazla prim alsın.Ama diyeceksiniz ki nasıl takip edecekler alıp almadığını, işte tıkandığım nokta bu benim.
Bugün ankamall çekilişine fişleri teslim etmek üzere gittim otobüs metro aktarmalı.Gidiş geliş akşam saatinde toplam 40 dakika sürdü.ARABA ÖNEMLİ BİR AYGIT.ANCAK METRO ÇOK DAHA BÜYÜK VE ÇOK DAHA ÖNEMLİ BİR AYGIT.
Allahtan metro projelerini ulaştırma bakanı devraldı.Melihte, başbakanım metrolarımıza destek verdiğiniz için çoook teşekkürler ilanları bastırıp her yere asmış.Yahu ne demek metrolarımız,mülkümü senin,10 senedir o sevgili metrolarını niye hizmete alamadın.Vallahi pişkinliğin bu kadarı
Valla istanbula bu kadar kar yağsa heralde boğaziçi köprüsünü 3 4 saatte geçerdik.Ama ulaşım konusunda ankaradan kat kat üstün olduğu kesin.