Şimdi Ara

ankarada ipod touçh nerden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 AY ankaradan ipod touch 4 alacağım oradan apple ın kendi mağazasındanmı alınmalı yoksa media markt electro world vatan bilg gibi yerlerdenmi alınmalı hangisi biraz daha hesaplı olur bide apple ın kendi mağazassıyla almakla bi media markt gibi büyük mağazacılıktan almak arasında fark varmıdır ve ben amasyada yaşadığım için garantiye gitmesi gerekirse ne yapmam gerekir ve ipod touçh 4 kullananlar ürünü nasıl buluyorsunuz

• Türkiye'de apple mağazası yok diye biliyorum. Gittigidiyora falan güvenebilirsen ordan mağazalardakinden çok daha ucuza alabilirsin. Ya da forumda satan arkadaşlar mevcut(nickinin dragonstory olması lazım) Onun dışında tabi elektronik ürün satan yerlerden alabilirsin. Bir de kampanya ve indirimleri takip edersen uygun fiyata yakalayabilirsin bir tane. Mesela ben teknosadan 480 liraya almıştım 8gb modelini ki normal fiyatı 600dü. Gerçi şu an dolardan dolayı normal fiyat 650-700lira olmuş şimdi baktım. Dediğim gibi mağazalar dışında güvenebilirsen kişilerden alabilirsin. Bu şekilde baya uygun olur. Yok mağazadan almak istiyorum dersen şu an fiyatlar uçmuş durumda, indirim için ya da doların düşmesini beklemeni önerebilirim.
  • Dragonstory satışı bıraktı, forumun 2. el mp3 player bölümüne konu açarsan satan arkadaşlar seni bulacaktır, ben de forumdan aldım 2 hafta önce 32 gb 500 liraya ve orjinal.
  • apple mağazaları var türkiyede ama hiç girmedim ankarada cepa ve panora avm lerinde var zaten 1 ayı bulacak benim almam media marktmı electro wolrld mu
    iyi olur alırken bide yanında kılıf ve ekran koruyucuda alacağım
  • Mediamarkt'tan iPod falan alınmaz, 8 Gb ürünü 575 liraya, 32 gb ürünü de 750 liraya satıyor. Amazonda 300$ olan alet bu. Forumdan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Mediamarkt'tan iPod falan alınmaz, 8 Gb ürünü 575 liraya, 32 gb ürünü de 750 liraya satıyor. Amazonda 300$ olan alet bu. Forumdan al.

amazonda 300 $ dolan alet zaten 300*1,85 555 TL ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

quote:

Mediamarkt'tan iPod falan alınmaz, 8 Gb ürünü 575 liraya, 32 gb ürünü de 750 liraya satıyor. Amazonda 300$ olan alet bu. Forumdan al.

amazonda 300 $ dolan alet zaten 300*1,85 555 TL ediyor :)

32 gb 275$ olmuş. Demem o ki Teknosa Bilkom Bimeks Vatan gibi mağazalardan iPod alınmaz, indirime giriyor ama çok nadir. Beklenmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LONDRA'DA NERDEN TELEFON ALINIR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuzenimin demesine göre amazonda alınan ürünün türkiyeye gelmesi için ödenen toplam para türkiyedekiyle hemen hemen aynı oluyo demişti
  • quote:

575 ise iyi; hepsiburada 95lira indirimle 600e, vatan da 650ye satıyor 8gb'lık modeli.

quote:

Orijinalden alıntı:akotek

kuzenimin demesine göre amazonda alınan ürünün türkiyeye gelmesi için ödenen toplam para türkiyedekiyle hemen hemen aynı oluyo demişti

Amazon Türkiye'ye elektronik ürün göndermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 28 Eylül 2011; 15:37:44 >

• 575 benm içinde iyi hatdaha 550 civarı olsa daha güzel olcak 600 den aşağı bulursam iyi
  • 8 gb ürünlerde kullanabileceğin hafıza 6 ~ 6.5 Gb civarı, yeteceğini sanmam. JB yaptıktan sonra oyun uygulama derken 2 dk. da dolacak o hafıza.
  • Evet kendim de 8gb kullanıyorum, kullanılabilir hafızası 6.46 gb. İlk başlarda oyun uygulama hevesiyle doldurmuştum ama zaman geçtikçe heves de kalmıyo. Şu an sadece internet+müzik için kullanıyorum. Tabi içinde 10-15 tane oyunum var sıkıldığım zaman açıyorum vakit geçsin diye.
  • Ankara'da Apple mağazası var.Cepa avm'de ve yanılmıyorsam 2. katta Biz ordan ip4 almıştık şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı.Garantilik bir sorun olacağınıda sanmam.
  • üstad fiyat media markt electro worlddeki ortalama fiyatlara göre nasıl acaba
  • Izmir Agorada olması lazım
    Gel al ilgili arkadaşlardır
  • İzmit merkez barkasının yanındaki benzinlikte apple mağazası vardır.
  • ankaradan alcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.