Şimdi Ara

ANKARADA HAVUZ ÖNERİLERİ....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARA'DA bana güzel bir havuz önerisi yapabilir misiniz ve izlenimlerinizle birlikte yazar mısınız?

• up
  • aquapark istersen büyük anadolu otelini öneririm büyük ve eglenceli bi yer
  • jest
  • Altınpark kapalı yüzme havuzu war.

ve Keçiörende Aqua Park War orayı tavsiye ederim.
  • incek taraflarında bir aquapark var kesinlikle orayı tavsiye ederim...çok ama çok eğlenmiştim iki sene önceki yaz..tanju çolağın demişlerdi orası için aklımda öle kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

jest

bencede jest ama
    arkadaş asker kökenlimi...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

jest

Spor Okulu
  • quote:

Orjinalden alıntı: quentin

aquapark istersen büyük anadolu otelini öneririm büyük ve eglenceli bi yer

aquapark demeyin oraya gitmek istiyom damsız almıyorlar deli olıcam ankaradaki bütün aquaparklara damsız almamalarına
    bu neya sadece yüzmeye gitcez arklarla yaş15 bizimle kızmı gelir gelende ayrı bi dunyadan olur zaten lan ben bu yuzyıldaki kız aile babalarının bi izin verin olurmusunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

incek taraflarında bir aquapark var kesinlikle orayı tavsiye ederim...çok ama çok eğlenmiştim iki sene önceki yaz..tanju çolağın demişlerdi orası için aklımda öle kalmış

Kesinlikle Ankara daki en iyi aquapark..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

incek taraflarında bir aquapark var kesinlikle orayı tavsiye ederim...çok ama çok eğlenmiştim iki sene önceki yaz..tanju çolağın demişlerdi orası için aklımda öle kalmış

golbasına gittinmi eğer gittiyseniz hangisi daha iyi bide damsız aquapark önerisi verin
  • quote:

quote:

evet dün gittim, gayet güzel.. tek sorun en derin havuzunun 1,5 metre olması, ama çok eğlenceliydi

• gölbaşında vardı bir tane ismini bilmiyorum dışarıdan gördüm sadece güzel bir yere benziyor (patalyanın az daha aşağısında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

quote:

golbasına gittinmi eğer gittiyseniz hangisi daha iyi bide damsız aquapark önerisi verin

Gittim.. İncekteki kesinlikle daha güzel.. Gölbaşında paintball çok eğlenceli ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 11 Ağustos 2008; 20:49:01 >

• tandoğanda havuzlu kavşak var
  • havuza gitmeyinarkadaşım millet foşur foşur işiyo. nasıl yüzüyolar içinde bilmem. böğğğk!
  • Altınparka gidiyorum gayette memnunum. Üniversitelerinde havuzları var ancak personel veya öğrenci yartı koşuyorlar
  • büyük anadolu otel ankaradakı en ıyı havuz damsız almıyorlar elit tabaka takılır bayabi canlı
  • Yav bi leğene su doldur gir içine bide havuz içinn para veriyon
  • eğmir gölü bi şamyelle yola devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.