Şimdi Ara

ankarada en ucuz sıralı sistem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1998 hyundai accent arabam var sıralı sistem tüp taktırmayı düşünüyorum.ankarada bildiğiniz uygun fiyatlar ve markalar nedir?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hayırlı günler.
    ...............................................
    ................................................
    .............................................
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şimşekotogaz -- 28 Mayıs 2009; 23:16:55 >
  • Arkadaşım başka bir lpg ciden lovatoya 5 taksit 1550 ytl fiyat aldım. Bu işlerden anlayan bir abiye aradaki 200 ytl yi sorduğumda 200 ytl fazla ver başın ağrımasın dedi. Bunu diyende makina mühendisi bi arkadaş. Başka bi arkadaş ise bazı firmaların italyan yerine romen bulgar yapımı lovato parçaları taktığını söyledi. Yine de sen bilirsin. Fiyattan ziyade taktıracağın yerin kalitesi ve tecrübesi daha önemli bence. Firmanın kaç yıllık olduğunu daha önce kaç tane arabaya lpg taktığını öğren. 3 - 5 kuruş için bence risk almaya değmez.

Orjinalden alıntı: snalexe 06

arkadaşım ben de ankaradayım tam bir hafta araştırdım şimşek otogaz taktırdım
    çok memnunum harika işçilikleri var hemde en ucuz
    emmegas:1300
    stargas:1400
    lovato :1350
    brc:1500
    tek kelime ile harika
    www.simsekotogaz.com internet sitelerinin adresi

bende arqcıma şimşek otogazda montaj yaptırdım.benim aracım karbüratörlü sıralı sistem fiyatı hakkında bişey söyleyemem ama işçiliklerinin iyi olduğu doğrudur.
  • italyan ve türk markalar arasında kıyasıya bir rekabet'in olduğu lpg sıralı otogaz sistemlerinde yıllarca karbüratörlü olarak kullandığım şahin ve doğanda brc ve aldesa kullandım..7 ay önce aldığım 2008 ford focus hatcback 1.6 için aklımda atiker,brc ve nlp vardı..önce nlp'yi fiyatı ucuz (730 tl ) olduğu için tercih ettim ama 1 ayda arabamdan tüm tesisatı söktürdüm ve yerine atiker'i taktırdım.. 920 tl * 10 taksit sebebide bulunduğum ilçe 120.00 nüfüslu ama 3 tane atiker bayisi var ve rekabet fiyatlarda biraz olsun iskonto sağlamalarına yarıyor.. brc-lavota-atiker-zavolli-npl-aldesa-stafenelli vs. gibi bir sürü marka var ama arkadaşlar en iyi sonucu atiker sağlıyor üstelik türk markası ve yaygın servis ağı ve kalitesi italyanlardan daha da üstün..

Orjinalden alıntı: şimşekotogaz

arkadaşım ben de ankaradayım tam bir hafta araştırdım şimşek otogaz taktırdım
    çok memnunum harika işçilikleri var hemde en ucuz
    emmegas:1300
    stargas:1400
    lovato :1350
    brc:1500
    tek kelime ile harika
    www.simsekotogaz.com internet sitelerinin adresi

Bu ne iştir anlayamadım. Ankarada araştırmışsın montaj yaptırmışsın . Şimdi şimşek otogaz olarak ismin var ve müşterilere üretici olarak yardımcı olmaya çalışuyorsunuz. Kafam çok karıştı. Montaj yaptırdıktan sonra şimşek otogazda işe felan mı başladınız. yoksa eski nick inizle kendi firmanızı müşteri gibi övüp sonradan unutup nick mi değiştirdiniz. çünkü yıllar önce yazılmış bir mesaj. açıklık getirirseniz seviniriz.

• bir kullanıcı nasıl oluyorda şimşek otogazın nikini kullanıp buraya yazı yazıyor bir açıklama yapın lütfen.

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

bir kullanıcı nasıl oluyorda şimşek otogazın nikini kullanıp buraya yazı yazıyor bir açıklama yapın lütfen.

sayın uysal oto şimşek otonun nicki ni kullanan kişi zaten şimşek otogazda çalışıyor. Çünkü ramses forumunda da yazıyor. Ürünü pazarıyor sıkıntılarına destek olmaya çalışıyor. Yani bu kişi bşakası değil. Benim düşündügüm iki ihtimal var onu da yazdım zaten ..cevap bekliyoruz..

Orjinalden alıntı: elenorbaiker

quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

bir kullanıcı nasıl oluyorda şimşek otogazın nikini kullanıp buraya yazı yazıyor bir açıklama yapın lütfen.

sayın uysal oto şimşek otonun nicki ni kullanan kişi zaten şimşek otogazda çalışıyor. Çünkü ramses forumunda da yazıyor. Ürünü pazarıyor sıkıntılarına destek olmaya çalışıyor. Yani bu kişi bşakası değil. Benim düşündügüm iki ihtimal var onu da yazdım zaten ..cevap bekliyoruz..

sayın arkadaslar bende takıldım bu yazıya ama tarıhıne bakarsanız 14 kasım 2006 yazıo cok eskı
    o zamanlar ramses fılan yoktu ve şimsek otogaz brc ile calışıodu
    buyuk ıhtımal o yazıyı elemanlardan bırısı yeni giriş yapıp yazmıştır

şu anda ise şimsek otogaz ile foruma gıren
    ramses genel müdürü sayın hüseyin şimşek tir
    eleman filan deil

• anladım sayın rechan_cdx ama kullanıcı profiline girdiginizde yazdıgı mesajları okuyun.. ramses e yazıılan mesajlar. Zaten kendileri ramses cihazından bahsetmiyor. benim de karıştı kafam ama sonuç aynı kapıya çıkıyor sanki... üzülerek.

Orjinalden alıntı: elenorbaiker

anladım sayın rechan_cdx ama kullanıcı profiline girdiginizde yazdıgı mesajları okuyun.. ramses e yazıılan mesajlar. Zaten kendileri ramses cihazından bahsetmiyor. benim de karıştı kafam ama sonuç aynı kapıya çıkıyor sanki... üzülerek.

bu konu benımde kafama takıldı
    yarın syn hüseyin şimsek i arayarak bu konuyla alakalı bilgi alacam
    saygılarımla
    .....
  • sanki bu konu bilinerek en üste getirildi gibi geliyor bana bu işin içinde bir iş var ama çıkar kokusu konu 2006 yılı ve 3 yıl sonra milletin gözüne sokulur gibi ortaya fırlıyor şaşmamak elde değil

bu form sitesinde bizim şifremizi bir ara kırıp yazı yazanlar olmuştu.sadece bu yazı değil bir çok yazı (bunlar silindi )site admini aradık ve bu konuda yardım aldık .Ve şifreyi değiştirerek ismi geri aldık.sonra her nedense bu aynı kişiler bu kezde ramses diye isim alarak yazı yazmaya kalktı ama site admine şikeyet ettik hemen müdahale etti .Sağolsun DH grubu bu konuda çok duyarlı sağolsunlar.Bir firmanın kalkıp böyle bir şekilde reklam yapmaya kalkması sizcede komik olmazmıydı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.