Şimdi Ara

Ankarada Düzgün Bilgisayarcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle düzgün bir şekilde yeni bilgisayar dizeceğim gidip düzgün işlem yapabilecek bazı şeylerle karşılaştım ödemede şifreyi felan söylemem gerekti pek hoşuma gitmedi tam olarak öyle değilde anlatamadım işte. Biri bildiği memnun olduğu bir yer varsa bana söylerse mutlu olurum.

Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: ßrokenPieces

Arkadaşlar böyle düzgün bir şekilde yeni bilgisayar dizeceğim gidip düzgün işlem yapabilecek bazı şeylerle karşılaştım ödemede şifreyi felan söylemem gerekti pek hoşuma gitmedi tam olarak öyle değilde anlatamadım işte. Biri bildiği memnun olduğu bir yer varsa bana söylerse mutlu olurum.

Forumdan sistem tavsiyesi al, sonra da internetten gerekli parçaları en uygun fiyata edin. Bilgisayarcıyla uğraşma. Çoğu dolandırıcı zaten.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • kendin topla hocam boşver bilgisayarcıyı. parçalara karar verirken bizim forumda yardımcı olurlar takıp çıkarması da kolay zaten olmadı ilk önce internetten öğrenirsin
    Ankara için kaportacı önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.