Şimdi Ara

Ankarada Düzgün Bilgisayarcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle düzgün bir şekilde yeni bilgisayar dizeceğim gidip düzgün işlem yapabilecek bazı şeylerle karşılaştım ödemede şifreyi felan söylemem gerekti pek hoşuma gitmedi tam olarak öyle değilde anlatamadım işte. Biri bildiği memnun olduğu bir yer varsa bana söylerse mutlu olurum.

• tabi ulusta anafartalar çarşısını biliyosundur orda 3. katta var ben hep oraya giderdim hemde ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßrokenPieces

Arkadaşlar böyle düzgün bir şekilde yeni bilgisayar dizeceğim gidip düzgün işlem yapabilecek bazı şeylerle karşılaştım ödemede şifreyi felan söylemem gerekti pek hoşuma gitmedi tam olarak öyle değilde anlatamadım işte. Biri bildiği memnun olduğu bir yer varsa bana söylerse mutlu olurum.

Forumdan sistem tavsiyesi al, sonra da internetten gerekli parçaları en uygun fiyata edin. Bilgisayarcıyla uğraşma. Çoğu dolandırıcı zaten.
  • kendin topla hocam boşver bilgisayarcıyı. parçalara karar verirken bizim forumda yardımcı olurlar takıp çıkarması da kolay zaten olmadı ilk önce internetten öğrenirsin
  • Kendin topa vatan bilgisayarda internette %25 indirim fırsatları oluyor bütçeni söyle pm den bakalım bi
  • Vatanbilgisayar
  • internetten almayacaksan akayda cooper var, karanfilde mi konurda mı ikisinden birinde nova var, öveçlerde eternal var sanalmarketim diye bilinir daha çok, vatanla falan kasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.