Şimdi Ara

ANKARA YOL TARİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşti'den Leyla Turgut Anadolu Lisesi'ne (Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2926. Cad. No:4 Çayyolu) adresine toplu taşıma araçları ile en kolay nasıl gidebilirim?

• aştiden inip aşagidaki ankaraya bineceksin kart alip. Bindikten sonra Kizilay da inip Çayyolu Metrosuna bineceksin. Çayyolunda indikten sonrasini bilmiyorum orda sorabilirsin. Okulu ara kizilaydan nasil gelebiliriz diye sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

aştiden inip aşagidaki ankaraya bineceksin kart alip. Bindikten sonra Kizilay da inip Çayyolu Metrosuna bineceksin. Çayyolunda indikten sonrasini bilmiyorum orda sorabilirsin. Okulu ara kizilaydan nasil gelebiliriz diye sor.

kardeş metroya baktım da okul ümitköy durağına da çayyolu durağına da uzak kalıyor. belki dedim yakınlarından geçen bir otobüs filan vardır diye sormuştum. sağolasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

aştiden inip aşagidaki ankaraya bineceksin kart alip. Bindikten sonra Kizilay da inip Çayyolu Metrosuna bineceksin. Çayyolunda indikten sonrasini bilmiyorum orda sorabilirsin. Okulu ara kizilaydan nasil gelebiliriz diye sor.

kardeş metroya baktım da okul ümitköy durağına da çayyolu durağına da uzak kalıyor. belki dedim yakınlarından geçen bir otobüs filan vardır diye sormuştum. sağolasın...

Ümitköy durağında ringler var belki birtanesi yakınından geçiyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aştiden inip aşagidaki ankaraya bineceksin kart alip. Bindikten sonra Kizilay da inip Çayyolu Metrosuna bineceksin. Çayyolunda indikten sonrasini bilmiyorum orda sorabilirsin. Okulu ara kizilaydan nasil gelebiliriz diye sor.
  • teşekkürler arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.