Şimdi Ara

Ankara'yı iyi bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez Ankara'ya gelicem Eskişehir den trenle Ankara garda indikten sonra ne yapmam gerek merkeze nasıl giderim ulaşım işini falan nasıl halledebilirim Anıtkabire falan nasil giderim her şeyi tren garini referans alarak soylermisiniz yada başka neler yapabilirim falan kalacak yeri 1 gece 30 40 TL lik otel gibi bir şeyde kalırım diye düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 liraya sokakta bile yatamazsın
  • Ulusta vardır belki 40liraya yatacak yer.
    Asıl mesela kızılaya gitmek , ordan istediğin yere rahatlıkla gidebilirsin.
    Kızılaya gitmek içinse , garın önünden otobüsler geçiyo , kızılay yazana bin git bukadar.
  • Hocam ankarada her yol kizilaya cikar ulasim konusunda sıkıntınız olmasin. Orda birilerine sorarsaniz gosterirler. dolmus 2.75 parali otobus var 2.50. Kizilaya gelin guven parka girin heykellere bi bakin.

Ankara da gezilcek yer bana sorarsaniz pek yok . Tarihi yerler var muzeler var. Heykeller falan filan anitkabire kizilaydan 20dk yuruyerek gidersiniz.

• Teşekkürler hocam müze gezmeyi severim zaten bir gün gezicem Kızılay etrafını yürüyerek gezerim yeter Anıtkabir giderim bide , otobüsler kartımı yoksa binince verebiliyor musun parayı hızlı trenler Ankara garda mı indiriyor onuda pek bilmiyorum artık beni nerde bırakırlarsa direk Kızılay a nasıl gidicem diye sorup oraya mı gideyim

• cezaalp kullanıcısına yanıt
    Booking com falan gibi sitelerde var gözüküyor ama yatakhane sistemi Kızılay'a 1 km falan demişler var yani ama işte bulabilirmiyim onları o zor 50 TL gözden çıkardım artık gecelik yada otogarda uyurum belki :)

• Ulusta 40tl ye oda bulursunda yan odalardan gelecek ah uh seslerine kulak asmaman lazım

Bide 9 dan sonra ulusta dışarı çıkma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    paralida var kartlida parali olanlar ozel halk otobusudur ustunda ankara belediye falan yazmaz. tren olayini bilmiyorum. ama hizli treninde indirdigi yerde mutlaka kizilaya gitcek otobusler geciyordur. sorun kizilaya nerden gitcem diye otobuse bincekseniz durakta otobus numarasina gore gidecek yerleri soyler zaten. bakıp binin ya da birinedw sorabilirsiniz.

• Cincini mutlaka gormelisin kardesim dogal guzellikleri ve mimari yapilariyla her geleni kendine hayran birakir

• Hocam ulusa gidebilirsiniz ankara kalesi falan var ama bence otel olarak orda kalmayin. pek uygun bir yer degil. aksam ulusta tek dolasmak iyi degildir.

• Bu yaz arkadaş Sıhhiye'de bir otelde 80 liraya kaldı, oradan hesabını yap giderken. Gardan çıktı mı Sıhhiye veya Ulus metro durağından AnkaraKart alabilirsin. Anıtkabir'e gitmek için Kızılay'dan Ankaray'a bin. Tandoğan (Anadolu) durağında in. İstasyondan çıkınca sola döndü mü yokuş yukarı giden bir yol var. O yoldan dümdüz gitti mi Anıtkabir'desin.
  • Mesajınız hocam peki Kızılay da bir şey olur mu tek geceleri kalacak yeri nerde bulayım sizce yada Kızılay da 24 saat acik olan mekanlar varsa oralarda sabahlayadabilirim 24 saat otobüs veya metro oluyor mu şehir içi ?

• Mesajınız hocam Kızılay dan yürüyerek gidilir mi 2 3 km ye kadar olan uzaklıklar yürüyerek gitmeyi seviyorum kalicak yer olarak nereleri tercih edebilirim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Mesajınız hocam Kızılay dan yürüyerek gidilir mi 2 3 km ye kadar olan uzaklıklar yürüyerek gitmeyi seviyorum kalicak yer olarak nereleri tercih edebilirim sizce

Kızılaydan sıhhiye yürüyüş mesafesi 10dk , anıtkabir 20dk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.