Şimdi Ara

ankara yenimahalle askerlik şubesi nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerini bilen varsa tarif edebilir mi ? Net de bulamadım adresini .

• up
  • Kardeş Ulustan akdere askerlik şubesi arabasına bin şöför tam önünde indirir seni
  • Ankaray'dan Dikimevi durağında in.Bin taksiye ASAL a gitcem de...5,5 TL tutuo taksi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoyaCarnosa

yerini bilen varsa tarif edebilir mi ? Net de bulamadım adresini .

anakra 1 tane askerlik şubesi oraya gitcen ama sen orda yenimalle de işlemini yapcan orda sincanda var çankayada altındagda var anladınmı
  • bana yenimahalle deki lazım . Onun adresini bilen yok mu ?
  • quote:

bana yenimahalle deki lazım . Onun adresini bilen yok mu ?

yeni mallede askerlik subesi yok benim bildgim ama asal da yenimalle(etimesgut) telefonu 312 320 58 53 geçiyor ara istersen ögren
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esenyurt nasıl bir ilçe?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulusta gençlik parkı nin karşısındaki dolmuş durağından gidebilir miyim dikimevi denilen yere ? Biraz yabancıyım da buralara :)
  • quote:

ulusta gençlik parkı nin karşısındaki dolmuş durağından gidebilir miyim dikimevi denilen yere ? Biraz yabancıyım da buralara :)

hocam dolmuşla uğraşma..ulustan bin metroya aktarma yap ankaray'a dikimevi durağında in ordan çıkıştan ister taksi yap istersen 10dk bi yokuş tırmancan sağa doğru tırman orayı hem askerliğe hazırlanırsın gitmediysen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

quote:

ulusta gençlik parkı nin karşısındaki dolmuş durağından gidebilir miyim dikimevi denilen yere ? Biraz yabancıyım da buralara :)

hocam dolmuşla uğraşma..ulustan bin metroya aktarma yap ankaray'a dikimevi durağında in ordan çıkıştan ister taksi yap istersen 10dk bi yokuş tırmancan sağa doğru tırman orayı hem askerliğe hazırlanırsın gitmediysen:)

demetevler den metro ya binsem hangi durakta ankaray a geçebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fizaNa

quote:

demetevler den metro ya binsem hangi durakta ankaray a geçebilirim ?

kızılaydan aktarma yap. dikimevinde in. taksiye bin asal de.. 5-6 tl tutar... yürürsen bile 10 dk nı almaz ama yokuş çıkman lazım.. en iyisi taksi :)

• teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.