Şimdi Ara

Ankara yazılım kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da gidebileceğim düzgün bir yazılım kursu arıyorum. Tavsiyelerinize açığım. c# ile başlayabilirim diye düşünüyorum.

• https://yazilim24.com/egitimlerimiz/c-sharp-yazilim-uzmanligi-egitimi-kursu/

İstanbulda olsa bile online eğitim veriyor.Ben almıştım.C# ı sevmesemde faydasını çok görmüştüm.Hoca alanların en iyilerinden birisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilge adam. Egitim kurumundan cok egitmen onemli. mumkunse deneme dersine gir. udemy kurslari varken gerek var mi fiziksel kursa bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

bilge adam. Egitim kurumundan cok egitmen onemli. mumkunse deneme dersine gir. udemy kurslari varken gerek var mi fiziksel kursa bilemedim.
    hocam udemy de kurslarım var ama devamlılık yok bende kendimi verip çalışamıyorum. Kursa gidersem süreklilik sağlamak kolay olur diye düşünüyorum. yoksa hem fiyatı çok uygun hem istediğin zaman çalışma imkanı açısından udemy çok iyi şuan
  • Kurs dönemi bitti artık. Para ve sürenizi boşuna harcamayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

hocam udemy de kurslarım var ama devamlılık yok bende kendimi verip çalışamıyorum. Kursa gidersem süreklilik sağlamak kolay olur diye düşünüyorum. yoksa hem fiyatı çok uygun hem istediğin zaman çalışma imkanı açısından udemy çok iyi şuan

Alıntıları Göster
    İşte o kurslarda da devamlılık sorunun çözülmeyecek zira tüm fiziksel kurslar 10 kişi ile başlayıp 2 kişi ile bitityor (öğrencilik zamanlarımdan ve eğitmen arkadaslarımdan da sürekli teyit ettiğim üzere)

Yani kurs sana 'silver bullet' olmayacaktir.

Spor salonlari, dil kurslari hatta tum fiziksel kurslarda isleyis boyle maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

İşte o kurslarda da devamlılık sorunun çözülmeyecek zira tüm fiziksel kurslar 10 kişi ile başlayıp 2 kişi ile bitityor (öğrencilik zamanlarımdan ve eğitmen arkadaslarımdan da sürekli teyit ettiğim üzere)

Yani kurs sana 'silver bullet' olmayacaktir.

Spor salonlari, dil kurslari hatta tum fiziksel kurslarda isleyis boyle maalesef.

Alıntıları Göster
    Haklısınız o zaman udemy üzerinden devam etmekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurslar mezara gömüldü, üstüne sular döküldü kavaklar yükseldi. Siz hala kurs diyorsunuz. Neyse yine de kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiyorum artık hocam sustum 🤭😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.