Bildirim
Ankara yazılım kursu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
https://yazilim24.com/egitimlerimiz/c-sharp-yazilim-uzmanligi-egitimi-kursu/
İstanbulda olsa bile online eğitim veriyor.Ben almıştım.C# ı sevmesemde faydasını çok görmüştüm.Hoca alanların en iyilerinden birisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilge adam. Egitim kurumundan cok egitmen onemli. mumkunse deneme dersine gir. udemy kurslari varken gerek var mi fiziksel kursa bilemedim. -
hocam udemy de kurslarım var ama devamlılık yok bende kendimi verip çalışamıyorum. Kursa gidersem süreklilik sağlamak kolay olur diye düşünüyorum. yoksa hem fiyatı çok uygun hem istediğin zaman çalışma imkanı açısından udemy çok iyi şuanquote:
Orijinalden alıntı: mahoni_38
bilge adam. Egitim kurumundan cok egitmen onemli. mumkunse deneme dersine gir. udemy kurslari varken gerek var mi fiziksel kursa bilemedim. -
Kurs dönemi bitti artık. Para ve sürenizi boşuna harcamayın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte o kurslarda da devamlılık sorunun çözülmeyecek zira tüm fiziksel kurslar 10 kişi ile başlayıp 2 kişi ile bitityor (öğrencilik zamanlarımdan ve eğitmen arkadaslarımdan da sürekli teyit ettiğim üzere)quote:
Orijinalden alıntı: tolgabjk
hocam udemy de kurslarım var ama devamlılık yok bende kendimi verip çalışamıyorum. Kursa gidersem süreklilik sağlamak kolay olur diye düşünüyorum. yoksa hem fiyatı çok uygun hem istediğin zaman çalışma imkanı açısından udemy çok iyi şuan
Alıntıları Göster
Yani kurs sana 'silver bullet' olmayacaktir.
Spor salonlari, dil kurslari hatta tum fiziksel kurslarda isleyis boyle maalesef.
-
Haklısınız o zaman udemy üzerinden devam etmekte fayda varquote:
Orijinalden alıntı: mahoni_38
İşte o kurslarda da devamlılık sorunun çözülmeyecek zira tüm fiziksel kurslar 10 kişi ile başlayıp 2 kişi ile bitityor (öğrencilik zamanlarımdan ve eğitmen arkadaslarımdan da sürekli teyit ettiğim üzere)
Yani kurs sana 'silver bullet' olmayacaktir.
Spor salonlari, dil kurslari hatta tum fiziksel kurslarda isleyis boyle maalesef.
Alıntıları Göster -
Kurslar mezara gömüldü, üstüne sular döküldü kavaklar yükseldi. Siz hala kurs diyorsunuz. Neyse yine de kolay gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demiyorum artık hocam sustum 🤭😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X