Bildirim
Ankara yardım ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ankaraya bineceksiniz. Kurtuluş durağında hacettepe tıp çıkışından çıkacaksınız. Orada sorarsınız. Ibni sina hastanesi hacettepe hastanesine çok yakın.
Ankaray ile kızılaya. Oradan metroya aktarma yapıp sıhhiyeye geçin. İnip biraz yürüyün. Yukarıdaki hacettepe ğzerinden tarifte yokuş çıkarsınız
Arkadaslar akbil yada elektronik bilet tarzı birşeyim yok, minibüs varmı
Yoksa mecbur cıkarttırırım
Ankarakart var bizde akbil niyetine. Ama metroyu ve otobüsü kullanmak için metro duraklarında 2 kullanimlik kart cikartilabiliyor diye biliyorum. Otogarın orda çıkartabilirsiniz herhalde. Çok bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar. Bu arada Ankaray bizim metro hatlarından birinin adı.
Çıkarttırmaya gerek yok 2.5 lira tek kullanımlık biletler var onlardan alırsınız binmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X