Şimdi Ara

Ankara Tuğba Kuruyemiş Rezaleti [SS'Lİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler dilerim.

Bugün, Tuğba kuruyemişin ankara cebeci şubesinden 2 adet kapalı kutu ürün almıştım 17.40 civarında.

Ürünlerden birisi çikolata kaplı drajeler diğer ise lokum türünden bir üründü.

Ürünün ödemesini yaparak hediye paketi yaptırdım ve mağazadan ayrıldım. Buraya kadar her şey normal.

Ürünleri samimi bir arkadaşıma almıştım iftardan sonra ailesiyle birlikte yemeleri için.

Arkadaşım bana lokumun kutusunu açtığını ve inanılmaz derecede bayatlamış, örümcek ağı dolmuş ve kurt gördüğünü söyledi.

Ben bu durumda kendilerine çok mahçup hissettim ister istemez. Hayır mübarek gün parasıyla hizmet almaya gidiyoruz karşılaştığımız hadiseye bak.

Bayatlamış ürünü satmak ne zamandan beri meşru oldu ? Hiçbir şekilde bahane kabul edilemez bir durum söz konusu.

Yarın mağazaya gidip durumu anlatacağım eğer ki ters bir durumla karşılaşırsam durumu ekşi sözlüğe taşımayı planlıyorum. Yarın konuştuktan sonra editlerim.

Ankara Tuğba Kuruyemiş Rezaleti [SS'Lİ]

Edit: muhabbet eklendi.

+: Ben -:Müşteri temsilcisi

+ dün burdan 2 ürün aldım birisi bayat ve içinde türlü türlü şeyler çıktı.
    - ne çıktı?
    Burada telefondaki fotoğrafı gösterdim. Görmedim dedi dibine kadar zoom yaptım yine görmedim dedi bıyık altı gülerek ve bende sesli bir şekilde kurt çıktı dedim.

- hmm ürünü getirin değişim yapalım.
    + ürünü çöpe attık elimizde yok.
    - ...
    + siz bu ürünlerin kontrolünü yapıyor musunuz son kullanıcıya ulaştırmadan?
    - o ürünler taze, yeni gelmişti
    + içinden çıkanları tartışmak şöyle dursun ürün basbayattı neyin tazeliğinden bahsediyorsunuz? Ne zaman geldi bu ürünler size?
    - ???
    + eee ne yapacağız şimdi?
    - ???
    + lütfedin özür dileyin de çıkıp gideyim
    İstemeye istemeye sırıtarak özür dileriz dedi ve bende lanet olsun diyip çıktım mağazadan.

Öncelikle benim oraya gitme amacım mahcubiyetlerini dile getirip özür dilerler ve tatmin olmuş bir şekilde eve dönerim diye düşünmüştüm. Amacım ne para iadesi almak nede başka bir ürün almak. Bundan sonra tövbe zsten oradan kesinlikle bir şey almamda. Bunun üzerine birde bırakın özür dilemeyi adam pişkin pişkin sırıttı bana.

Ekşi sözlük üyeliği olan herhangi bit arkadaş bana yardımcı olabilirse çok minnattar kalırım. Teşekkürler.

Konu sıcak fırsatlar konu dışına açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riobolt -- 19 Haziran 2017; 13:14:1 >

• Konu dışına açmalısın hocam bu konuyu. Arasa troll yorumlar gelse bile bilgili kişilerin çıkma ihtimali daha yüksek.

Bu arada protein onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam eşitleyeceğim aramızda geçen muhabbeti müşteri temsilcisi ile.

Muhtemelen eksi sözlük yazarına ihtiyacım olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kurda bak nasil saklanmis. Bulabilmek icin 5 dk ekrana kitlendim.

20 lira karsiliginda eksi'ye bunun konusunu acabilirim.

• Her türlü şikayeti var kardeş , birileri ne ise yarayacak demiş . Ben de buca şubesinden konak şubesinden almam . Bilinçli olduktan sonra bak nasıl ses getiriyor . Şikayet var .com da ilet mutlaka

• İnternetin gücünü henüz kavrayamamış arkadaşlar varmış. İnternette dile getirmesem sadece ailem ve çevrem ile sınırlı kalacak.

Ürünün fotoğrafını arkadaşım bana attıktan sonra sinirlendim at çöpe gitsin dedim arkadaşımda atmış. Dolayısıyla ürünün kendisine dair elimizde bir şey yok. Bugün bana yapılan yarın sizlerin başınada gelebilir. 1 kişinin bile o firmadan alışveriş yapmasını engelleyebilirsem ne mutlu bana.

Aramızda geçen muhabbeti ilk mesaja ekledim bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ulan kurda bak nasil saklanmis. Bulabilmek icin 5 dk ekrana kitlendim.

20 lira karsiliginda eksi'ye bunun konusunu acabilirim.

Kurt nerde hocam hâla göremedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Ankara Tuğba Kuruyemiş Rezaleti [SS&#39;Lİ]

• Konuyu direkt olarak "Sicak firsatlar konu disina" aciyorsun.

Ek olarak sicak firsatlarda bunlarin konulari vardi oraya diger bolume actigin konun linkini atiyorsun yada icerigi aynen aktariyorsun.

Burada yazmislar yok eksiye yazsan ne olur yok oraya yazsan ne olur. Bilmiyorlar ki sosyla medyanin gucunu. Boyle konuyu okuyan adam almaktan vazgecer belki. Ki sahsen netten alim yapacaktim bundan sonra vazgectim.

Konu icin ayriyetten tesekkurler.

• her yere konusunu aç
    özellik tuğba kuruyemiş ana merkezine mail at
  • Rezalet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.