Şimdi Ara

Ankara Toni&Guy(kuaför) tam olarak nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok övdüler bir gidip deneyeyim dedim fakat internette birsürü adres falan gördüm ama tam olarak nerde çözemedim yabancı sayılırım, yerini tam olarak tarif ederseniz güzel olur.

edit: fiyatını bileniniz varsa söylerse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 28 Temmuz 2013; 18:59:24 >

• Hocam değdirecek gibi bi ismi var
  • Kent park ve gordion da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliant

Hocam değdirecek gibi bi ismi var

hiç güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıdıkcı

Kent park ve gordion da var

2side gidilebilecek mekanlar ancak kalite farkı var mıdır acaba? saç önemlidir benim için sonra apaçi olup çıkmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

2side gidilebilecek mekanlar ancak kalite farkı var mıdır acaba? saç önemlidir benim için sonra apaçi olup çıkmayalım

Fark olacağını zannetmiyorum. Ama fiyatlar abartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

güncel fiyatlar ne kadar? eksi konuları falan okudum 45tl falan diyorlardı tabi ünü artınca fiatıda artmış olabilir siz biliyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Ankara'da iyi saç ekim yerleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA da olsa gay tony desen herkes tanırdıda, ankarada bılemıyorum açıkcası
  • bir up çekelim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

güncel fiyatlar ne kadar? eksi konuları falan okudum 45tl falan diyorlardı tabi ünü artınca fiatıda artmış olabilir siz biliyor musunuz?

zaten meşhurdu, atlantiste vardı orası kapandı 30 liraydı.

yılmaz usta vardı kendisini bizzat tanırım gayet iyidir bu işte ödüllüdür yani.

gordion aralarında en pahalı olanı muhite göre fiyat var ama ordaki arkadaşlarda gayet iyiler. illa marka takıntın yoksa atlantise git, ismi artık tony & guy değil ama yılmaz usta hala orayı işletiyor.

• PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim gordion ne kadar mesela? burada 100 civarı br paradan söz ediyorsak o kadar pahalı kuaföre gitmem zaten kestireceğim modeli bu işten biraz anlayan herkes yapabilir ama şöyle 40-60 civarı ise direkt giderim gordiona.
  • quote:

merak ettiğim gordion ne kadar mesela? burada 100 civarı br paradan söz ediyorsak o kadar pahalı kuaföre gitmem zaten kestireceğim modeli bu işten biraz anlayan herkes yapabilir ama şöyle 40-60 civarı ise direkt giderim gordiona.

en son güncel fiyat 45 liraydı dostum şu an ne alemde hiç bi bilgim yok. telefon açıp sorabilirsin yarın
  • dikimevinde emilyo var 3 lira saç kesim.Şansına güveniyosan arada normal kestikleri oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

en son güncel fiyat 45 liraydı dostum şu an ne alemde hiç bi bilgim yok. telefon açıp sorabilirsin yarın

eyvallah, ilk iş gidip kestireyim şu saçları.

yardım eden herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.