Şimdi Ara

Ankara SNOOKER'cılar grubu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün China Open'ı izlerken aklıma böyle bir grup geldi ve bende kurdum.
    Üye sayısı arttığı zaman toplantılar yapıp snooker oynayıp bir şeyler yiyip içebiliriz tabiki herşey gruba ve bizlere bağlı.

• Up.
  • yazık pek ilgi görmemiş, bilardo oynamak konusunda pek iyi değilimdir ama snooker izlemeye bayılıyorum.
  • takip
  • paul hunter favori oyuncumdu.. rocket ronnie'yi, sevmiyorum aldığı başarıları sindiremediği için biraz burnu havada olduğunu düşünmekteyim. eski toprak steve davis'i izlemekten keyif alırım ben de
  • ben de Ankara'da değilim ama bilardo çok severim bu arada favori oyuncum steven hendry
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayakcı

ben de Ankara'da değilim ama bilardo çok severim bu arada favori oyuncum steven hendry

Ben Hendry'nin şampiyonluklarını fazla seyredemedim ama snooker'a veda etti üstelik bu turnuvada ilk turda 147 yapmışken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    17 yıl önce açıldı
    Cevap: PS4 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: dayakcı

ben de Ankara'da değilim ama bilardo çok severim bu arada favori oyuncum steven hendry

Ben Hendry'nin şampiyonluklarını fazla seyredemedim ama snooker'a veda etti üstelik bu turnuvada ilk turda 147 yapmışken...

bende şampiyonluklarını fazla izleyemedim ama güzel gidiyor diyorum bu sefer şampiyon olacak yine elenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectre

paul hunter favori oyuncumdu.. rocket ronnie'yi, sevmiyorum aldığı başarıları sindiremediği için biraz burnu havada olduğunu düşünmekteyim. eski toprak steve davis'i izlemekten keyif alırım ben de

Hocam haklısın, Ronnie'nin burnu çok havadadır. Önceki sene 147 yapanlar için konan ödül kaldırılınca 147'den önceki son siyahı protesto olsun diye atmak istemedi ancak hakemin zoruyla atıp 147 yaptı.

Sporun her dalında bu8 tip oyuncular genelde biraz burnu havada oluyorlar çünkü diğerlerinden farklı olduklarının farkındalar. Ronnie geçmiş turlarda Neil Robertson karşısında 5:30 dakikada 100'lük seri yaptı, normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 7 Mayıs 2012; 17:25:51 >
  • Sanırım şu anda seans başladı ( Ronnie vs Carter ) ama ben işteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

Evet arkadaşlar bugün China Open'ı izlerken aklıma böyle bir grup geldi ve bende kurdum.
    Üye sayısı arttığı zaman toplantılar yapıp snooker oynayıp bir şeyler yiyip içebiliriz tabiki herşey gruba ve bizlere bağlı.

Hocam eline sağlık.

Bir başka arkadaşta snooker ile ilgili bir başlık açmış. zaten kısıtlı sayıda izleyicisi ve takipçisi olan bir spor dalı keşke tek bir başlık altında toplanabilseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

Evet arkadaşlar bugün China Open'ı izlerken aklıma böyle bir grup geldi ve bende kurdum.

Hocam eline sağlık.

Bir başka arkadaşta snooker ile ilgili bir başlık açmış. zaten kısıtlı sayıda izleyicisi ve takipçisi olan bir spor dalı keşke tek bir başlık altında toplanabilseydik.

Ben konuyu öldü zannediyordum ama canlanmış sanırım dünya kupası yüzünden.

• Bügün akşam 21:30'da o'sullivan & carter maçının devamı yine eurosport'ta. Bir çoğumuz sanırım 17:15'deki seansı kaçırdık ancak asıl büyük final bugün akşam 21:30'da. Şampiyonluk için sadece 3 frame'e ihtiyacı olan o'sullivan, özellikle dün 7. frame'deki inanılmaz temizliğinden sonra finali kazanacağa benziyor.
    Fianl'in efsane 7. frame'i için bkz.

http://www.youtube.com/watch?v=vXYpVS6WA-4&feature=player_embedded
  • Umarım üç frameden fazla sürer... Ronnie'yi seyretmeye doyum olmuyor. Keşke finalde Ronnie ve Trump karşılaşabilseydi, o zaman tadından yenmezdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.