Şimdi Ara

Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce gördüm ve faydalandım. İhtiyacı olanların bakmasında fayda var. Şimdilik beden sıkıntısı yok ama sonrasını bilmem😄
     Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl) Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitesinde de 49 a fırsat var

https://www.kip.com.tr/49tl-gomlek
  • Yalnız arkadş 3(üç)ünü 59a almış fark var gibi sanki...O değil de ya beden kısıtı vardır yada Naylondur yau?!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alosyu kullanıcısına yanıt
    Aldiklarinizin pamuk polyester oranini bakip paylasirmisiniz?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Gömlekler 10 numara arkadaşlar. Benim aldıklarımın tamamı %100 pamuk. Zaten bakmadan hayatta almam. Naylon falan olsa fırsat diye paylaşmazdım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl) Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl)

• Modelleride pek güzelmiş hayırlı olsun hocam iyi fırsat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kipin gömlekleri çok iyidir kaç senidir giyiyorum. umarım kaliteyi bozmamışlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım yapan arkadaşa teşekkür ederim. Kaptım 3 adet gömlek. Büyük beden ve s bedende çeşit çok m ve l fazla kalmamış gidecekler göz önünde bulundurarak gitsin

• çok iyiymiş ama avm ye özel olsa gerek
  • Kip'in ürünleri çok kalitelidir tavsiye ederim. Acaba Mağazaya özel mi yoksa tüm mağazalarda mı geçerli?

• quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

Kip'in ürünleri çok kalitelidir tavsiye ederim. Acaba Mağazaya özel mi yoksa tüm mağazalarda mı geçerli?

Bende bunu merak ediyorum.

• Ben de kesin polyester gömlekler diye düşünerek girdim ama %100 pamuk Kip gömlek bu fiyata gerçekten iyiymiş. Slim fit modeller var mı?
  • Ramsey in diğer markası olduğu içni kalite üst seviyede. Güzel fırsatmış, sadece o ildeki mağazada mı geçerli?
  • Bugün ben de uğrayayım iş çıkışı, fiyat gerçekten çok güzel.

Yalnız şu %100 pamuk takıntınızı anlayamadım. Ben %100 pamuk gömlek kesinlikle kullanmıyorum. Çünkü ütü tutmuyor ve yeni ütüleyip giymiş olsanız bile hemen kırış kırış bir görüntüsü oluyor. Bu yüzden %20-30 civarı polyester olan gömlekleri tercih ediyorum. Bu kalitesizlik değil, kullanım kolaylığı tamamen.
  • Kip'in gömlekleri on numaradır. Dün ordaydım da Kip'in önünden geçmedim :/
  • Diğer illerdeki mağazalarda geçerli midir aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Bugün ben de uğrayayım iş çıkışı, fiyat gerçekten çok güzel.

Yalnız şu %100 pamuk takıntınızı anlayamadım. Ben %100 pamuk gömlek kesinlikle kullanmıyorum. Çünkü ütü tutmuyor ve yeni ütüleyip giymiş olsanız bile hemen kırış kırış bir görüntüsü oluyor. Bu yüzden %20-30 civarı polyester olan gömlekleri tercih ediyorum. Bu kalitesizlik değil, kullanım kolaylığı tamamen.

Sana katılıyorum hocam. Özellikle takım ile giyilen gömleklere %20 civarı polyester iyi oluyor. Ben naylon derken %70 ve üzeri naylon ve benzeri içerenlerden bahsetmek istedim.

Ayrıca soran arkadaşlar için diğer mağazalarında bu indirim var mı bilmiyorum ama optimum outlet tarzı mağaza malum. Varsa da outlet olan yerlere bakmak lazım.

Slim fit olan gömleklerde vardı cumartesi günü. Ama beden veya model ne kaldı bilmiyorum.

• 3 gömlek 59 TL sadece optimum mağazasına özelmiş. Kip Ankamall, Podium avm ve polatlı outlete sordum. Oralarda 3 gömlek kampanyası yokmuş.
  • Fiyat çok iyi acaba istanbulda da var mıdır

• 3 tane kaptim bu aksam avm kapanirken... Tesekkurler haber edene.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ankara Optimum Kip (3 gömlek 59tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkftp -- 3 Ekim 2016; 22:46:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.