Bildirim
Ankara'nın yeni Ambulansları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Allah düşürmesin ama güzel görünüyor. -
Amerikan Ambulansları gibi olmuş ben de öyle olmasını istiyordum Allah kimseyi onlara binmeye nasip etmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah muhtaç etmesin. Eksikliğini de göstermesin. -
bu nasıl ambulans -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Allah muhtaç etmesin. Eksikliğini de göstermesin.
+1 -
İzmir'de bi tane 06 plakalı crafter ambulans var aynı bu tarzda. -
Araçlar sprintermi? -
Ambulans konusunda TOBB'un üzerine tanımam
-
onu bunu bilmem ama Transitten ambulans olmaz. geçenlerde iş kazası geçirdim kolum kırıldı, inanın hastaneye gidemedim Transitle, o ne amortisör, süspansiyon sistemi öyle yahu. kırık acısını daha da hissetiriyordu her bir ufak tümsek çukur kasislerden geçince. mecburen, rica ettim etrafımdakilere kendi aracımla götürmüşlerdi hastaneye.. -
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
-
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
hızır ekipte de buna benzer bişey var
-
en iyisi yine de bu bence... -
bundan iyisi var mı?
-
Ankara'nın yeni Wolkvagen marka ambulansları hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Yiğit -- 31 Ocak 2013; 21:49:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BMW AG
bundan iyisi var mı?
Allah düşürmesin ama bu ambulans daha geniş hasta için çok daha iyidir diye düşünüyorum ferah hiç olmazsa. -
bence ambulanslar özel üretim olmalı hem silindir hacmi olarak büyük hemde konfor ve yol tutuş açısından geliştirilmiş olmalı. Birde öyle plansız programsız yerleşim yapılaşma var ki şehirlerimizde bu amerikadaki gibi ambulansların o dar sokaklara girmesi imkansız, mevcut transit ler crfterlar bile zar zor geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BMW AG
bundan iyisi var mı?
bu ambulans trafikte araçların arasından nasıl ilerleyecek? zaten şimdikiler zar zor ilerliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Allah muhtaç etmesin. Eksikliğini de göstermesin.
+1 -
Benzer içerikler
- citroen c4 yorumları
- toyota yaris lastik basıncı
- ssangyong tivoli
- rav4 2.5 hybrid mtv
- renault captur yorum
- bmw x6 2024 fiyat
- opel corsa elektrikli fiyat
- byd seal u dm-i forum
- jaecoo 7 yorumlar
- skoda elroq menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X