Şimdi Ara

Ankara'nın göbeğinde uydunet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 15 gündür internet sürekli kopuyor 30 saniye sonra geri geliyor. Dün arıza kaydı bıraktım geleceklerini söylediler arayan eden olmadı. Resmen rezillik! Bugün tekrar aradım mahkemeye vereceğimi söyledim oradaki kadın gayet rahat bir şekilde "isterseniz verebilirsiniz" dedi.

2015 Eylüle kadar devam ediyor sözleşme bundan kurtulmanın bir yolu yok mu acaba?

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    30 saniye için bu durumda yapılacak bişey yok arıza ekiplerini beklemek zorundasınız amam 1 saatten uzun süren kesilmelerde tüketici heyetine başvurup sözleşmenizi tek taraflı fesh edebilirsiniz.
  • dostum aynı sorun bende de var çankaya'dayım, 4440126'yı aradı ve tüm lke genelinde sorun varmış çalışma yapılıyomuş diyor operatör fakat bu cümleyi ne söylersem cevap olarak veriyor, bir ara karşımda bilgisayar var zannettim. sonuç bekleyince sayfalar açlıyo bekle diyor, şuan avea bile uydunetten hızlı internet sunuyor!!!!
  • Bende Ankara'dayım dün gece modem online olmasına rağmen 22:00 - 23:00 arası interneti kullanamadım sonra tekrar geldi. Koru'da oturuyorum bende..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli de de sorun var. Servis geldi yapacak birşey yok genel arıza var dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Aynen, o bilmem kaç ay bedava, şu bilmem kaç tl'ye düşüyor diye milleti kandırıp bağlıyorlar, sonra şikayet üstüne şikayet..

Hiçbir şeyim taahhütlü değildir benim, kafam attımı çıkarım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet 2-3 haftadır öyle ankarada. neyseki taahhüt bitmek üzere. bundan sonra da herhangi bir taahhüte girmeyeceğim herhangi bir sağlayıcı ile. uydunet pişmanlıktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.