Şimdi Ara

Ankara'nın En Güzel Semti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıyetten Ankaranın ilk ve tek forumuna beklerim >www.baskentforum.com
  • Nallıhan
  • Etlikte oturuyorum ama hep Angora Evleri bölgesinde yaşamayı istedim.

Umarım bir villa da bize kalır
  • en güzel yer bahçelievler veya sokullu arkadaşım. diğer yerlerde gasp ederler keserler. hele ki keçiören veya etlik mi Allah uzak etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

en güzel yer bahçelievler veya sokullu arkadaşım. diğer yerlerde gasp ederler keserler. hele ki keçiören veya etlik mi Allah uzak etsin.

ne diyon gardaş , bize iftira atma keserim seni , ekmek arası olmak istemiyosan keçiörenliye laf etmeyecen...

Ankara'nın En Güzel Semti

Ne Rusya Discoları ne Amsterdam partileri engüzeli Keçiören düğünleri!

• hiç gitmedim ama yenimahalle diyorum
  • 100.yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orijinalden alıntı: adnn

Semtleri pek bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla ve bana göre en güzel Eryaman.

Bir sürü insan doldu taştı resmen.Eskiden Eryaman çok daha iyiydi.Bir eksisi daha var o da merkeze 1 saat uzakta.Kızılaya gitmek resmen şehirler arası yolculuk gibi.

Eryaman'dan Kızılay'a gitmek güven özveri ve tecrübe istiyor artık. Otobüslerde yaz kış ter kokusu... Fordçular felan uzar gider.
  • çayyolu ümitköy tarafları elit kesimin yaşadığı yerlerden biri kısaca
  • Kızılcahamam
  • Beysukent...
  • çankaya
  • en güzel semti bence gaziosmanpaşa.mesela seğmenlerin karşısınnda falan oturmak istiyorum şahsen.
  • Keçiören.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

çinçin

Bunu yazmak için girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orijinalden alıntı: adnn

Semtleri pek bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla ve bana göre en güzel Eryaman.

Bir sürü insan doldu taştı resmen.Eskiden Eryaman çok daha iyiydi.Bir eksisi daha var o da merkeze 1 saat uzakta.Kızılaya gitmek resmen şehirler arası yolculuk gibi.

Eryaman'dan Kızılay'a gitmek güven özveri ve tecrübe istiyor artık. Otobüslerde yaz kış ter kokusu... Fordçular felan uzar gider.

Batıkente metro servisiyle geç, ordan metroya bin

245-548-550... uzar gider

• istanbullu biri ankara da ankaralı biri istanbulda yaşayamaz..iklim ve nüfus yoğunluğundan ötürü..ben bunu bilir bunu söylerim..biz istanbullular denize alışığız..kafamız esti mi deniz kenarına iner adalara bakarız. ya da boğazdan geçen gemileri izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

istanbullu biri ankara da ankaralı biri istanbulda yaşayamaz..iklim ve nüfus yoğunluğundan ötürü..ben bunu bilir bunu söylerim..biz istanbullular denize alışığız..kafamız esti mi deniz kenarına iner adalara bakarız. ya da boğazdan geçen gemileri izleriz.

Deme şunu demee... 5-6 yıl orda yaşicam muhtemelen, Deniz aşığı değil, deniz bağımlısıyım; bana oksijen gibidir deniz, napcam ne etcem şimdiden psikolojim bozuldu...

• Ş.Koçhisar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.