Etlikte oturuyorum ama hep Angora Evleri bölgesinde yaşamayı istedim.
Umarım bir villa da bize kalır
en güzel yer bahçelievler veya sokullu arkadaşım. diğer yerlerde gasp ederler keserler. hele ki keçiören veya etlik mi Allah uzak etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: 6.cadde
en güzel yer bahçelievler veya sokullu arkadaşım. diğer yerlerde gasp ederler keserler. hele ki keçiören veya etlik mi Allah uzak etsin.
ne diyon gardaş , bize iftira atma keserim seni , ekmek arası olmak istemiyosan keçiörenliye laf etmeyecen...
Ne Rusya Discoları ne Amsterdam partileri engüzeli Keçiören düğünleri!
hiç gitmedim ama yenimahalle diyorum
100.yıl
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Orijinalden alıntı: adnn
Semtleri pek bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla ve bana göre en güzel Eryaman.
Bir sürü insan doldu taştı resmen.Eskiden Eryaman çok daha iyiydi.Bir eksisi daha var o da merkeze 1 saat uzakta.Kızılaya gitmek resmen şehirler arası yolculuk gibi.
Eryaman'dan Kızılay'a gitmek güven özveri ve tecrübe istiyor artık. Otobüslerde yaz kış ter kokusu... Fordçular felan uzar gider.
çayyolu ümitköy tarafları elit kesimin yaşadığı yerlerden biri kısaca
Kızılcahamam
Beysukent...
çankaya
en güzel semti bence gaziosmanpaşa.mesela seğmenlerin karşısınnda falan oturmak istiyorum şahsen.
Keçiören.
quote:
Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran
çinçin
Bunu yazmak için girmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Orijinalden alıntı: adnn
Semtleri pek bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla ve bana göre en güzel Eryaman.
Bir sürü insan doldu taştı resmen.Eskiden Eryaman çok daha iyiydi.Bir eksisi daha var o da merkeze 1 saat uzakta.Kızılaya gitmek resmen şehirler arası yolculuk gibi.
Eryaman'dan Kızılay'a gitmek güven özveri ve tecrübe istiyor artık. Otobüslerde yaz kış ter kokusu... Fordçular felan uzar gider.
Batıkente metro servisiyle geç, ordan metroya bin
245-548-550... uzar gider
istanbullu biri ankara da ankaralı biri istanbulda yaşayamaz..iklim ve nüfus yoğunluğundan ötürü..ben bunu bilir bunu söylerim..biz istanbullular denize alışığız..kafamız esti mi deniz kenarına iner adalara bakarız. ya da boğazdan geçen gemileri izleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
istanbullu biri ankara da ankaralı biri istanbulda yaşayamaz..iklim ve nüfus yoğunluğundan ötürü..ben bunu bilir bunu söylerim..biz istanbullular denize alışığız..kafamız esti mi deniz kenarına iner adalara bakarız. ya da boğazdan geçen gemileri izleriz.
Deme şunu demee... 5-6 yıl orda yaşicam muhtemelen, Deniz aşığı değil, deniz bağımlısıyım; bana oksijen gibidir deniz, napcam ne etcem şimdiden psikolojim bozuldu...