Şimdi Ara

Ankara'nın En Güzel Semti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki mebusevleri, sonbaharda bir başkadır. Yalnız kiralar $$$
  • Ben de konutkentteyim 8 yıllık tarihi sürecine tanık oldum :D ama bence buraları o kadar da güzel değil parkları caddeleri yeşillikleri güzel.Herşeyin elinin altında ne bir kargaşa var ne bir iti kopuğu fakat gel gelelim acayip tiki bir yer olmaya başladı şu park caddesinin olmasıyla beraber karnın acıksa 10 liradan aşağı hiçbiryerde yemek yemeği geçtim sandviç falan yiyemiyorsun her içecek 7 lira.Yani kokoreç 9 lira var mı böle bişe.Sokakta abim kursun kokoreçini büfesinde dürümünü satsın falan böyLe birşey hayatta görülmüyor.O bakımından biraz kötü.
  • Ankara da tektir , Gazi Mahallesi ..
  • Çin çin
  • Çayyolu/ümitköy gordion avm çevresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde varoş varsa yazmışsınız fakat çankaya/bahçeli/tunalı yazan yok, ne fakir adamlarsınız be..
  • şentepe
  • ismetpaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

ismetpaşa

işi bilenle gitmek lazım yanlız...

sonra yolunuruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynştayn Baran

çinçin

Demişler bile.
  • İstanbul'da doğdum, büyüdüm. Ankara bana daha bir güzel geliyor niyeyse. Derli toplu, memur şehri. Bu arada; Bakanlıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

İstanbul'da doğdum, büyüdüm. Ankara bana daha bir güzel geliyor niyeyse. Derli toplu, memur şehri. Bu arada; Bakanlıklar

mazide kaldı artık o derli topluluğu, paralel caddelerin yerini kompleks değişkenli gökçek networkler aldı. tunalıdan dikmene gitmek için kızılaya inip ayrancıdan çıkmam gerektiğini farkettiğim gün saygı duydum imkansızı mümkün hale getiren mümkünlü belediye başkanına.
  • quote:

ismetpaşa

()
  • Bana ORAN gibi geldi, şu Panoraya doğru bir lüxlük artıyor gibi geldi....
  • Ankara'nın dikmeni, dahada gelirsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

İstanbul'da doğdum, büyüdüm. Ankara bana daha bir güzel geliyor niyeyse. Derli toplu, memur şehri. Bu arada; Bakanlıklar

mazide kaldı artık o derli topluluğu, paralel caddelerin yerini kompleks değişkenli gökçek networkler aldı. tunalıdan dikmene gitmek için kızılaya inip ayrancıdan çıkmam gerektiğini farkettiğim gün saygı duydum imkansızı mümkün hale getiren mümkünlü belediye başkanına.

M. gökçekden önce herşey çok iyiydi, s..ç tı ağzına Ankara'nın

• akp'den tek sevdiğim adam Melih Gökçektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Batıkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

akp'den tek sevdiğim adam Melih Gökçektir.

sazan yemini attı kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

ismetpaşa

işi bilenle gitmek lazım yanlız...

sonra yolunuruz...

Bizim bir amcamızın telefonunu gasp etmişlerdi. Alın amcasunun alın amcasunun demiş teslim etmişti kendisi :D Bu arada espiriydi benimkisi. Ankaraya gelecek olanlara tavsiye etmem oraları :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.