Şimdi Ara

Ankara'nın Apaçisi > Konya'nın Apaçisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu onların apaçileri apaçiliklerine rağmen bir ortamları düzenleri var gibi.

Bunlarda benim memleketimin şahincilerinin sayfası aşağılara inip şahin videolarına bakabilirsiniz.
    http://www.youtube.com/user/KonyaModifiyeCenter/videos

Bir örnek:

Konya'dan başka şahincilerin yoğun olduğu il var mı ya illallah ettirdiler. .Evim bir göbeğin dibinde gece 3 te 5 dk sıfır çizdi adam.Uykumdan etti bunlar yeter artık ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 15 Kasım 2013; 20:24:54 >

• amerika yapınca drift bizimkiler yapına apachi
  • sıfır çizerken arayacaktın hemen polisi.
  • 70 Beygirlik kalıplanmış saçtan oluşan arabasıyla yapmasın arkadaşım istemiyorum hele ben gece uyurken hiç yapmasın geçen birine yanlarken kitledi sivil polis arabanın yarısını gördü dünyayı oh canıma deysin.
  • bence her şehire yarış pisti yapılması lazım insanların hevesini alması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

bence her şehire yarış pisti yapılması lazım insanların hevesini alması için

Yok var bir drag pistimiz üst düzeyleri oraya gidiyor apaçileri göbeklere tünüyor.
  • Cadde Arenaya Göz Gezdirmenizi Tavsiye Ederim
    Not: Sakaryalı Değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA'NIN NERESİNDENSİNİZ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayak takımı heryerde ayak takımı..
    türkü amerikalısı farketmez. ayrıca amerika en fazla serserinin ..in kopuğun
    olduğu memleket..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 15 Kasım 2013; 22:28:11 >
  • Önden çekiş 69bg arabayla drift çekmeye çalışmak yerine binip paşa paşa düzgünce gezsen ne ses ne görüntü kirliliği oluşturursun arabayada yazık Amerikalı yapınca drift oluyormuş tabi drift olur adam 300 550 bg 4x araba ıle drıft yapıyor
  • hunharca dönen Konya'lı

• Hocam bu sene Konyaya yeni geldim vallahi billahi bıktım arkadaş nereye geldim böyle tokyonun ücra köyü gibi her köşede her göbekte bıkkınlık verdi artık civic ve şahinler.Hele bide kafasını yandan çıkarıyor ya hortumla,ıslak odunla dövesim geliyor.
    Özellikle her gece sabit 2 ye doğru göbekte yanlayarak dönen bir arkadaşımız var her gece bütün sülalesiyle akraba oluyorum ama farkında değil tabi.
  • Ya arkadaş tamam birşey demiyorum yapsın drift onunda hakkı. Ama sessiz sakin yolda giderken pat diye bir egzoz sesi geliyor. neye uğradığını şaşırıyosun.
    Gece saat 3te egzoz sesi. yada son ses davul zurna şarkı sesi duymak istemiyorum. gitsinler başka yerde yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam bu sene Konyaya yeni geldim vallahi billahi bıktım arkadaş nereye geldim böyle tokyonun ücra köyü gibi her köşede her göbekte bıkkınlık verdi artık civic ve şahinler.Hele bide kafasını yandan çıkarıyor ya hortumla,ıslak odunla dövesim geliyor.
    Özellikle her gece sabit 2 ye doğru göbekte yanlayarak dönen bir arkadaşımız var her gece bütün sülalesiyle akraba oluyorum ama farkında değil tabi.

Bura benim memleketim atsan atilmaz sarsan satilmaz bugün kurcam balkona sniperi geleni indircem o olacak sonunda alayi kesik helezon yay 15 Inc jant ama hepsi bir ken block sanıyor kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her iki şehirde aynı. Hiç bir fark yok.
  • bu video sayesinde e30lardan soğudum teşekkürler
  • kusura bakmayın da bunların alayı problemli ...
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Bir gece yola mazot veya bir poset civi dokun :)
  • Kızları görünce Fast and Furious'taki kızlar geldi aklıma Türkiye'de anca bu kadar oluyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

hayır 5 liralık arabaya 3 liralık teyip takmak mı driftt tabii ki apaçilik birde kafayı yandan çıkarıp makas atmaya çalışan et beyinliler var hayır milletin canı yanıyor kim verecek bunun hesabını?
    Keşke cezası ağır olsa
    drift yapacaksan git pazar yerine yap istediğini kavşakta niye yapıyosun bu piçliği yanından araç geçiyor.
    20 liralık gaz koyup 10 dakka gezen milleti rahatsız eden tipleri Allah bildiği gibi yapsın

işte bu yazmak isteyip yazamadıklarım.

al benden de o kadar! konyayı serseriler işgal etmiş. polis müdahale etme gereği duymuyor. gecende bizim apartmandan bi çocuğa çarptılar. çocuğun bacağı kırıldı. şoförün babasının bacağı kırılan çocuğun babasına söylediği söz: Takdir-i ilahi...
    trafik bir medeniyet göstergesi. 6 ay kadar önce de konya kule kavşağında 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı araba yavaşça bi kadına çarptı. hem de yaya geçidinde. duramadığı için. o kadın da eşime çarptı. eşim de kucağında çocuğuyla yere düştü. Allahtan bişey yok. adam konyanın merkezinde 14 yaşındaki çocuğa araba emanet etmiş.
    Ne diyelim. Allah ıslah etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Bir gece yola mazot veya bir poset civi dokun :)

Fena bir fikir değil aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.