Şimdi Ara

Ankara MSI Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI GE60 0ND laptopum var. Laptop çantanın içindeyken çanta devrildi ve o günden itibaren fanım bilgisayar boştayken 10 saniyede bir, 2-3 saniyeliğine tam güce geliyor ardından duracakmış gibi oluyor sonra tekrar tam güce geliyor bu böyle tekrarlıyor hep. Ayrıca fandan tıkırtılar geliyor sürekli. Muhtemelen fanın bilyelerinde sıkıntı var devrilince bir şeyler oldu fana. Servise götürmek istiyorum daha 5-6 ay oldu alalı laptopu laptopun garantisi var yani. Ankarada yetkili MSI servisi nerede bilen var mı acaba kiminle iletişime geçmem gerekiyor?

Bir de MSI servisi çok kötü deniyor her yerde çok fena şeyler okudum. Eğer böyleyse hiç servisle uğraşmayacağım notebook tamiri için bildiğim ve güvendiğim bir yer var ankarada direk oraya götüreceğim.

METU EEE
  • bildigim kadarıyla sadece istanbulda var
    AMD X2 1.6, 1024 ram, 100 disk, Ati VGA, 14" Ulltra Parlak Ekran
  • Ankarada iseniz, Ankara Msi Servisi özel servis. Garanti kapsamında değil ise yardımcı olurlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.