Şimdi Ara

Ankara Marmaris rotası GÜNCEL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bu konuda 2013 yılına ait bilgiler var fakat güncel olarak bilgi almak istedim. Bu hafta Ankaradan Marmarise gideceğim. Hangi yolu takip etmem gerekir. Yol üzerinde görülmesi yerler nerelerdir. Gidilmezse olmazlardan bildiğiniz restoran var mıdır? En önemlisi ise bu mesafede radar durumu nedir? Şimdiden teşekkürler.

• Gece giderim derseniz bence gece gidin yoğunluğu az olur yolun hemde çok inişli çıkışlı yol olduğu için hem kendinizi hemde aracınızı yormamış olursunuz.Ankaradan afyona kadar yolu pek sevmem ancak geçen sene kapalıydı bu sene ne haldedir bilmem varanın tesisinde dururdum geçtiğimiz senelerde afyonda sonrasında denizli kale tavas rampalarında ki güzel küçük küçük işletmelerde gözleme mi yerim sabah olurken tam seher vaktinde gökova seyir teraslarından birinde olurum orda termosumdaki kaynar su ile yaptığım kahvemle birlikte güzel doğa nın tadını çıkartırım, sabah 5:30 6 arası marmarisde olurum ve marmarisin curcunuası başlamadan ulaşacağım yere ulaşırım.
  • Teşekkürler.Aslında sabah erkenden çıkmayı planlıyorum.Yollarda radarlar var mıdır?
  • yandex navigasyon kurun o götürür
  • Yandexi bir daha kullanmam valla.Bir kere AVM ismi yazdım beni götürdü Kuru Gıda Haline götürdü. Pkei radar kısmına kim yardımcı olacak? Yol kenarında pusuya yatan çok var mıdır?
  • Guncel yol tarifi yapabilecek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • findnewdreams kullanıcısına yanıt
    kardeş polatlı,sivrihisar,afyon,(afyondan antalyaya dön sandıklıdan denizli istikametine git),denizli,tavas,muğla ,marmaris...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.