Şimdi Ara

ankara marmaris arasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onumuzdeki hafta ankaradan marmarise dogru yola cikacagim, icmelere gidecegim.

gecen hafta fethiyeye gittim, ayni yol uzerinden gidip fethiyeden marmarise gecsem cok mu uzatmis olurum? afyondan sonra tarif edebilirmisiniz?

bir de sabaha karsi 4-5 gibi cikmayi planliyorum kahvaltiyi afyonda mi etmeli? yoksa guzel kahvaltisi olan bildiginiz bi yer var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam afyondan antalya yönüne dönüp toroslardan önceki fethiye yoluna girersen oradan fethiye > göcek > dalaman > ortaca > köyceğiz > toparlar > marmaris kavşağı > marmaris > içmeler şeklinde ulaşırsınız..

ama afyondan sonra denizli muğla yaparsanız marmaris kavşağına hop diye inersiniz...

bence denizli muğla marmaris yapın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • afyon-denizli-cankurtaran- denizlinin kale ilçesi üzerinden(dağların arasından geçersiniz 2 şeritli yol) muğla-

muğladan ula-marmaris tarafına dönün.(akyaka'da olabilir tabelayı tam hatırlamıyorum) marmaris tabelalarını takip edin,
    marmarisin içinde de ister deniz kenarından ister arka taraftan gidebilirsiniz.

deniz kenarından giderseniz --> marmarisi görünce dümdüz inin deniz kenarından, caddeden sağa dönün hiç sapmadan düz gidin.. (atatürk cad. kemal seyfettin elgin bulvarı, kenan evren bulvarı) 3 cadde ismi görünce kafanız karışmasın bunların hepsi aynı cadde aslında, kısım kısım isimleri değişik sadece..
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    afyon-sandıklı-dinar-dazkırı-denizli-tavas-kale-ula-marmaris

ankara marmaris arasi?

ankara marmaris arasi?

ankara marmaris arasi?

ankara marmaris arasi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 13 Ağustos 2013; 21:45:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

selam arkadaslar

onumuzdeki hafta ankaradan marmarise dogru yola cikacagim, icmelere gidecegim.

gecen hafta fethiyeye gittim, ayni yol uzerinden gidip fethiyeden marmarise gecsem cok mu uzatmis olurum? afyondan sonra tarif edebilirmisiniz?

bir de sabaha karsi 4-5 gibi cikmayi planliyorum kahvaltiyi afyonda mi etmeli? yoksa guzel kahvaltisi olan bildiginiz bi yer var mi?

Kahvalti sormussunuz 15 senedir marmariste yasayan bir ankarali olarak cinari oneririm marmarise gelmeden 15 km once sedir adasi tabelasndan sapacaksiniz biraz iceride kaliyor ama pisman olmayacaginiza eminim. Yola gelince en kisa yol ankara afyon sivrihisar dinar denizli mugla guzergahidir denizliyi gectikten sonraki 100 km sikintili onun haricinde yollar gayet guzel.

• Çınar eski çınar değil artık.

Eskiden çok daha iyiydi.

Yine de o taraflarda daha iyisini bulmak zor. Bir de sabah 4-5 gibi çıkınca Çınar'da kahvaltıdan ziyade öğle yemeği yenir.

Denizli Muğla arası aracın limitlerini zorlamaya müsait, sevdiğim parkurlardan biri, bol virajlı, araç sayısı az.

Denizli tabelasını takip edin, vakit varsa Pamukkale'ye uğrayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 13 Ağustos 2013; 22:24:41 >
  • Her sene Marmaris'e giderdim ama geçen seneden beri gidemedim, en kısa sürede gitmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA BELEK ARASI
    6 yıl önce açıldı
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Her sene Marmaris'e giderdim ama geçen seneden beri gidemedim, en kısa sürede gitmem lazım.

20 gün kadar önce gittim Gökova'dan sonra Marmaris e kadar yapılmamış yol kalmamış. Son gidiişim ne zamandı hatırlamıyorum ama o yollarda araç solladığımı hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

herkese çok teşekkür ediyorum denizli üstünden gideceğim inşallah çok fazla gidiş-geliş tek şeride düşmüyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Her sene Marmaris'e giderdim ama geçen seneden beri gidemedim, en kısa sürede gitmem lazım.

20 gün kadar önce gittim Gökova'dan sonra Marmaris e kadar yapılmamış yol kalmamış. Son gidiişim ne zamandı hatırlamıyorum ama o yollarda araç solladığımı hatırlıyorum.

Marmaris'e en son Temmuz 2011'de gidebildim, ciddi anlamda yol çalışması vardı. Çetibeli tarafı çok karışıktı, saatlerce beklediğimi bilirim. Yolların düzeldiğini bilmek sevindirici, Ağustos ayının sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum. Çok özledim.

• Pek alakası yok konuyla ama ben de inş pazartesi Marmaris ya da Fethiye'ye gidiyorum, karar veremedik hangisini tavsiye edersiniz? Hangisinin yolu daha az yorar? İki yere de gitmeyeli 25 sene oldu yani gitmemiş sayılırım
  • @La rue

hocam kahvalti icin orasi gec olur. 4-5 gibi cikacagiz 7 de 8 de afyonda oluruz en kotu oralarda yemek lazim:)

yine sucuga kalacagiz anlasildi

@gralcan

hocam marmaris fethiyeye gore daha guzel demiyim de daha hareketli bi yer. benim fethiyede dayimin yazligi vardi da bayramlasmak icin gittim 5-6 gun kaldim geldim ama sikiliyor insan gerci ben 22 yasindayim belki siz kafa dinlemek istiyorsunuzdur o zaman fethiye tabi:)

• hacam ben navigasyonun yönlerdirmesiyle denizliden sonra mevki olarak hatırlayamadığım ama yukarıda dağların arasından geçersiniz dedikleri yoldan gittim bilmiyorum ankaradan oraya kadar sürdükten sonra o dar ve virajlı yol bıktırdı beni...alternatif yoldan gitmeni tavsiye ederim,bir de o güzergahta patlatlmalı yol yapıyorlar sıcakta bi yarım saat bekledim,yol çalışmasını da kontrol edersen iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Pek alakası yok konuyla ama ben de inş pazartesi Marmaris ya da Fethiye'ye gidiyorum, karar veremedik hangisini tavsiye edersiniz? Hangisinin yolu daha az yorar? İki yere de gitmeyeli 25 sene oldu yani gitmemiş sayılırım

fethiye yi hiç sevmem,yamaç paraşütü için falan iyi ama marmaris fethiyeden çok çok daha güzel,, zaten fethiye şehiriçine girdiğinizde hormonlu bir anadolu kasabası görürsünüz, marmaris ise baştan aşağı tepeden tırnağa bir tatil beldesi olduğunu size hissettirir, üstelik fethiye daha uzaktır...
  • quote:

quote:

Pek alakası yok konuyla ama ben de inş pazartesi Marmaris ya da Fethiye'ye gidiyorum, karar veremedik hangisini tavsiye edersiniz? Hangisinin yolu daha az yorar? İki yere de gitmeyeli 25 sene oldu yani gitmemiş sayılırım

fethiye yi hiç sevmem,yamaç paraşütü için falan iyi ama marmaris fethiyeden çok çok daha güzel,, zaten fethiye şehiriçine girdiğinizde hormonlu bir anadolu kasabası görürsünüz, marmaris ise baştan aşağı tepeden tırnağa bir tatil beldesi olduğunu size hissettirir, üstelik fethiye daha uzaktır...

aynen şehir içine gitmemek lazım.

çalış veya ölüdeniz fena değil ama yine de marmaris her şekilde daha güzel tabii.

• quote:

quote:

Fethiye doğası ve insanı ile farklıdır... Marmaris artık tamami ile suni bir yer oldu yüksrk binalar tamami ile betonlaşmış bir merkez.. Tabi bu tatil beklentisi ilede alakalı Fethiye sabit duracak adamın tatil yeri değildir iki haftalık bir tatilde her günü farklı yerde dolu dolu geçirebilirsnz, ortadır çünkü kendi mekanlarının yanı sıra doğusunda patara kalkan kaş kekova batısında göcek dalyan köyceğiz marmaris akyaka gibi yerlere araç ile max. 2şer saat mesafede olduğu için rahatça ve yorulmadan günübirlik gidilip dönülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 14 Ağustos 2013; 18:51:08 >

• quote:

@La rue

hocam kahvalti icin orasi gec olur. 4-5 gibi cikacagiz 7 de 8 de afyonda oluruz en kotu oralarda yemek lazim:)

@gralcan

hocam marmaris fethiyeye gore daha guzel demiyim de daha hareketli bi yer. benim fethiyede dayimin yazligi vardi da bayramlasmak icin gittim 5-6 gun kaldim geldim ama sikiliyor insan gerci ben 22 yasindayim belki siz kafa dinlemek istiyorsunuzdur o zaman fethiye tabi:)

Ustadim 4 de ciktigin zaman 12 de cinardasn :) Pazar gunu insanlar o saatte kahvaltiya gidiyor zaten tamami oranin uretimi kahvaltiliklari sacta kiymali gozlemeyi yemeden gelme :) Bu arada otelde kalacaksan yardimci olurum icmeler yolundaym bende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: La rue

quote:

@La rue

@gralcan

Ustadim 4 de ciktigin zaman 12 de cinardasn :) Pazar gunu insanlar o saatte kahvaltiya gidiyor zaten tamami oranin uretimi kahvaltiliklari sacta kiymali gozlemeyi yemeden gelme :) Bu arada otelde kalacaksan yardimci olurum icmeler yolundaym bende :)

doğru tabi hocam ama 8 saat bir şey yemeden nasıl yol gideyim:)

4 te çıkarız 7 gibi afyon da olsak kahvaltımızı eder devam ederiz, oteli zaten ayarladık orada, öğle yemeğini de yerken oda hazırlanır. dönüşte uğrayacağım ama çınara öyle daha uygun olur. hem de kıymalı gözleme dediniz beni benden aldınız

oteli ayarladık da bakalım nasıl çıkacak çok övmüşler internette.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La rue

quote:

@La rue

@gralcan

doğru tabi hocam ama 8 saat bir şey yemeden nasıl yol gideyim:)

4 te çıkarız 7 gibi afyon da olsak kahvaltımızı eder devam ederiz, oteli zaten ayarladık orada, öğle yemeğini de yerken oda hazırlanır. dönüşte uğrayacağım ama çınara öyle daha uygun olur. hem de kıymalı gözleme dediniz beni benden aldınız

oteli ayarladık da bakalım nasıl çıkacak çok övmüşler internette.

Hadi bakalim simdiden hayirli ve kasasiz belasiz yolculuklar dilerim :) Otel hangisi bu arada ?

• Beamer kullanıcısına yanıt
    knidos'a gidicek misiniz? o yol ne durumda merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.