Şimdi Ara

Ankara'lılar (Kız Meselesi) Bi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ankara'da oturuyorum.Arabam yok.Kız arkadaşımla rahat rahat oturup takılabileceğimiz mekan isimleri verirmisiniz(bulunduğu semti belirterek) örneğin karanfil mum kafe gibi.
    Şöyle bi ortam istiyorum,rahat rahat oturalım,mümkünse oda oda gibi ayrılmış olsun mekan,yani çevreyle etkileşim az olsun.Fiyatlarıda aşırı tuzlu olmasın.Birincisi bu.
    İkinci bi aradığım mekanda böyle bi oda olsun içinde sadece ikimiz olalım ve dvdden film izleyebilelim ayaklarımızı uzatıp.

Niyetimi farklı yerlere çekmeyin,amaç rahat olmak milletle iletişim kurup göz göze gelmek hoş olmuyor.

• la al dvd evinde yayıla yayıla izle
  • Bu arada yaşlar 19.
    Evlere gidemeyiz aileler bilmiyor.
  • Dediğin gibi tek bir oda, karanlık yayıla yayıla oturacağınız bir yer var ama ps cafe, kızın arası varsa ps ile götür
  • Söyleyin o zaman kimden çekiniyorsunuz ki
  • @Insurrection
    Ortam her yerde kalabalık çok küfür kıyamet kızla olmaz oralar.
    @E.C
    Daha 1 sene bile olmadı gerek yok.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • felsefe vardi birara tam istedigin gibi odali ve rahat fiyatlarida gercekten cok iyi gecen yildan beri gitmiyorum kapatilmadiysa bak derim kizilayda kocatepeye yakin
  • Kızılayda Tarçın cafe var karanfil 2de karışan olmaz rahat rahat bakarsın gözüne :)
  • @s.tayfun
    Biraz tarif edebilir misin hocam?
    @ax3tr
    Sende tarif edebilirmisin hocam?
  • tarçın kafe güzeldir kızılayda ama çok kalabalık rahat olamazsın hemene yanında mono poly var üst katı sakin oluyor orasının ama sigara yasak.O belirttiğin özellikte bi yer yok kardeşim yok kızı alıcam tek başımıza ayakları uzatıp dvd izlicez falan o işi geçicen.
  • Konurda 2. dost kitap evinin karsisinda barbella var oldukca sakin sana orayi öneriyorum
  • Teşekkürler keşke adres belirtseinzde gidip bi baksam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Konurda 2. dost kitap evinin karsisinda barbella var oldukca sakin sana orayi öneriyorum

Teşekkürler orayı biliyorum.Fakat alkol ve sigaranın oldugu ortamları sevmiuyorum,ikisinide kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Konurda 2. dost kitap evinin karsisinda barbella var oldukca sakin sana orayi öneriyorum

Teşekkürler orayı biliyorum.Fakat alkol ve sigaranın oldugu ortamları sevmiuyorum,ikisinide kullanmıyorum.

Film İçin Tunalıda Yerler Var Bestekardan Düz Git İlerde Kebap 49 dan sonra Binanın Üst Katında Oda Oda Ayrılmış Büyük Bir Kanepe Projeksiyon Ve İstediğin Film. Rahat Cafe İstersen Bahçelide JanJan Var Alt Kat Çok Kalabalık Olmuyor Genelde Rahat Oluyor.Veya Bahçelinin Alt Paralel Sokağında Albatros Falan Var Rahat Mekanlar.
  • Fakirliğin alemi yok ev kirala.
  • Yüksel'deki Mimar Kemal İlkokulu'nun yanındaki bina da Aylak var.
    Bu bahsettiğin oda tipinde bölmeleri var genelde arkadaş gruplarıyla gideriz biz tabu vs oynamaya ama orayı ayarlayıp film falan izleyebilirsin.Odanın içinde koltuk,tv var.
    Fiyatları tuzlu değil ama pek güzel dizayn edilmiş ve yeni bi yer de değil.

edit:altında planet müzik vardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 15 Kasım 2011; 22:18:06 >
  • @T-K-Y
    @bilm-i yorum

Teşekkürler.Hesap olarak ne kadar öder çıkarız aşağı yukarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

@T-K-Y
    @bilm-i yorum

Teşekkürler.Hesap olarak ne kadar öder çıkarız aşağı yukarı?

Valla ne yiyeceğinize bağlı.Sıradan kafelerden pek farkı yok abartı ürünler de yok zaten.
    Sen nette bak biraz telefon numarasını bul sor belki o dediğim odalara rezervasyon gerekiyodur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.