Şimdi Ara

Ankara, Konya yolu Doğuş oto taşındı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün plakalıkları değiştireyim diye Dikmen caddesini dolaşıp kavşaktan girdim Konya yoluna, bir de ne göreyim plaza bomboş. Audi'de dahil. Görevliye sordum, karşı yola taşındı Hacıbaba'nın yanına dedi. Tabi karşı yola geçmek kolay değil, Beştepe'nin oradan U çekmek lazımdı. Doğuş otoya gidecek olan kişilerin bilgilenmesi için konu açtım. Sizde benim gibi o yoldan boşa gitmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Bugün plakalıkları değiştireyim diye Dikmen caddesini dolaşıp kavşaktan girdim Konya yoluna, bir de ne göreyim plaza bomboş. Audi'de dahil. Görevliye sordum, karşı yola taşındı Hacıbaba'nın yanına dedi. Tabi karşı yola geçmek kolay değil, Beştepe'nin oradan U çekmek lazımdı. Doğuş otoya gidecek olan kişilerin bilgilenmesi için konu açtım. Sizde benim gibi o yoldan boşa gitmeyin.

küçüktü orası ve çok basıktı. hatta audi showroomu baya bir küçüktü 4-5 model anca sergiliyorlardı.
  • Beştepenin ordan neden U çektiniz ki.

Eski doğuş bayisinden çıkıp, migrosun oradaki dönemeçe gidin, U çekin..

Köprünün üstüne çıkın, ilk sağa dönün, yolun diğer tarafa geçersiniz
  • quote:

Bugün plakalıkları değiştireyim diye Dikmen caddesini dolaşıp kavşaktan girdim Konya yoluna, bir de ne göreyim plaza bomboş. Audi'de dahil. Görevliye sordum, karşı yola taşındı Hacıbaba'nın yanına dedi. Tabi karşı yola geçmek kolay değil, Beştepe'nin oradan U çekmek lazımdı. Doğuş otoya gidecek olan kişilerin bilgilenmesi için konu açtım. Sizde benim gibi o yoldan boşa gitmeyin.

Eskişehir yoluna girip tekrar Konya yoluna çıkabilirdinOralara uzamaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Eskişehir yoluna girip tekrar Konya yoluna çıkabilirdinOralara uzamaya gerek yok.

Hakikaten, orayı atlamışız Ben Hacıbaba'yı çok ileride diye hesap ediyorum kafamda güya. Yeni yerini görmedim henüz Doğuş'un.

• Yeni showroom'un inşaatı yapılırken zaten inşaatın önündeki panellerde "Doğuş Oto" yazıları, VWi Audi logoları vardı.

Taşınacağı belliydi ama ben bu kadar çabuk o inşaatın biteceğini ummamıştım.
  • Hocam ne yaptınız siz ? AntiVW tayfası buraya basar birazdan Bilmiyor musunuz burda VW' den bahsetmek linç edilmekle aynı şeydir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    14 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Bursa - Ankara Yol Tarifi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seat satışı da olacakmış artık. geçen hafta sorduğumda 1 aya kadar seat modelleri de showroomda olacak demişti satış temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

seat satışı da olacakmış artık. geçen hafta sorduğumda 1 aya kadar seat modelleri de showroomda olacak demişti satış temsilcisi

Ohh be... Seat'lara da sıra bekliycez artık ne güzel...
    Bundan sonra Seat da preminyum oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası gerçekten çok küçüktü araba falan sığmıyordu garajına fakat yeni yeri görmedim Hacıbabanın orada Volvo vardı oraya biyere mi gitti tam bilemedim
  • konya yolundaki doğuş oto bana nedense çok snob geliyor.. vw alacak olsam eskihisar'dan hadi olmadı şaşmazdaki doğuş otodan alırdım.
    konya yolundakinden araba almazdım..
  • Allah bir daha oraya yolumu düşürmesin, banada vw nasip etmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Allah bir daha oraya yolumu düşürmesin, banada vw nasip etmesin.

Amin benide aynı şekilde, geçen gün taşındığını görünce bende sevindiydim iflas etti diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apia

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Allah bir daha oraya yolumu düşürmesin, banada vw nasip etmesin.

Amin benide aynı şekilde, geçen gün taşındığını görünce bende sevindiydim iflas etti diye.

Bir eli yağda bir eli balda hesabı, bir elinde garanti bankası. Diğer elinde otomotiv. Batar mı hiç Doğuş.

Şirket olarak bankası ile çalışıyoruz. Ufak bir çekimiz yazılsa paraya bloke koyup sürüm sürüm süründürüyorlar. Adamlar paraya doymuş.
  • iyi olmus dardı orası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.