Şimdi Ara

Ankara Kızılay otopark sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
24.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için en uygunu Kocatepe otoparkı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akay yokuşuna yakın bir yerse gideceğiniz yer akay ın orda dar sokaklarda park yerleri olabiliyor. onun dışında anahtar alan yerler pek güvenilir gibi değil. kocatepe otopark var biraz tuzlu ama. sıhhıye çok katlı otopark var mitatpaşa'dan girişi var yanlış hatırlamıyorsam 9 saate kadar 7 lira. ancak perşembe günler sosyete pazarı kurulduğu için hemen yanında alt katlarda pek yer olmuyor 4. kata kadar çıkmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Kocatepe çevresinde ara sokaklara bırakıyorum bazen.

Ancak paralı yerleri pek tercih etmiyorum.Sebebi ise Eryamanda oturuyorum,istanbul yolu üzerinden geldiğim için ankamall tam yolumun üstü,burdaki otoparka bırakıyorum.
    Metroyla kızılaya geçiyorum,kızılayda vereceğim park parasının yanında metro yol parası daha uygun kalıyor.Üstelik zamandanda tasarrufum oluyor,özellikle akşam saatlerinde kızılaya girmemle arabayı istediğim yere parketmem yarım saatten fazla zamanımı alabiliyor.

en iyisi.
  • izmir caddesi, paraleler bir üst sokakda(nenekşe sokak) sağlı sollu otoparklar var oraları kullanıyorum ben. yada akaydaki otopark
  • Kızılayın göbeğinde bir okul var. Okulun bahçesi hafta sonları ve akşam saatlerinde otopark olarak kullanılıyor. Çok mecbursam buraya bırakıyorum. Epeydir gitmediğim için otopark ücretini hatırlayamadım.
    Mimar Kemal İlk öğretim okulu diye aratın google haritalara.

Kızılay'a çok elzem olmadıkça gitmem, illa gideceksem arabayı ankamall'e bırakıp metroyla giderim, o da olmadı bu okula bırakırım.
  • Zorunlu bir neden yoksa Kızılay'a arabayla gitmenin bir mantığı yok. Metro var Ankaray var. Her türlü daha rahat.
  • Gunduz gideceksem metro ankaray gayet yeterli o trafige girmenin hicbir anlami yok. Ama gece gideceksen 5 tl ye belediyenin yol kenari otoparklari var onlara cek en iyisi kocatepe de var mesela
  • Ben de zorunlu haller dışında Kızılaya arabayla gitmem. Gideceğim yere çok uzak kalmadığı durumlarda arabayı Beğendik'in otoparkına koyuyorum. 30 TL alışveriş yaptığınızda ilk 4 saat için ücret almıyorlar.

Ha şimdi 5 TL park parası vermemek için haybeye 30 TL harcanır mı diyenlere peşinen söyleyeyim. Amaç park parasından kaçmaktan ziyade, otoparkın güvenli ve kapalı olmasının yanında deynekçilere para kazandırmama prensibime sadık kalmak. Mutfakta her daim kullandığımız 3-5 parça şey zaten 30 TL tutuyor..
  • Araba zorunlu ise burger kingin arkası. Değilse dolmuş yada taksi. Zaten otopark parasına taksi ile inebiliyorum kızılaya..
  • Biraz Hortingen olucak

Kocatepe otoparkının ücretini bilen var mı? Belediye spor kulübü tarafından işletiliyormuş galiba da fiyat bulamadım, çok pahalı olmaz diye düşünüyorum..
  • Biri buraya ankara kızılay civarındaki otoparkları google mapsdan işaretliyip resmini atabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocatepe beğendik mağazasının otoparkını kullanıyorum.30 liralık alışverişe 6 saat boyunca otopark ücretsiz.Elbet evde birşey eksik oluyor hem evin ihtiyacını alıyorum hemde otopark parası vermiyorum.
  • Kocatepe otoparkı uygun fiyatı da 5 tl (akşama kadar kalcaksa bir miktar daha alıyorlar)
    kızılay iş merkezi altındda otopark var fiyatını bilmiyorum.
    necatibey üzerinde de var ama zorda kalmadıkça park etmemek gerek.
    *kızılay'a , mecbur kalmadıkça araçla gitmemek lazım
  • normalde saati 5 lira dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

normalde saati 5 lira dimi

kocatepe ve necatibey de 5 tl veriyosun 4-5 saat kalabiliyor veya daha fazla(net bilmiyorum).daha uzun süreler için bir miktar daha ücret talep ediyorlar.
  • Teşekurler Gidip park etmicemde fiyatları merak ettim
  • ne taraftan geldiğine veya işinin nerde olduğuna bağlı.

Çankaya tarafında:
    Kocatepe Cami altında var. 30 dk ya kadar ücretsiz, 30 dk dan sonra üstteki beğendik mağazasından birşeyler alınca bedava. belli bir limit vardı tam hatırlamıyorum.

Sıhhiye tarafında:
    Sıhhıye çok katlı otopark var, Çankaya belediyesinin . 5 tl gibi bir ücreti vardı sanırım

Maltepe bakanlıklar tarafında :
    Kumrular sokakta, sokak üzeri ve okulun içi var. 7 TL idi sanırım.

Ziya Gokalp - Kolej tarafında:

Kolej- Kurtuluş arasında OYAK ın bir arka sokağında apartman önü park yeri bulunabilir ama ihtimal zayıf. Uğraşmaya değmez.
  • Bilgi için teşekkür ederim
  • ne demek hocam işiniz görülsün
  • karanfil sokak var, bulvardan meşrutiyet'e dönünce ilk sağa dönüyorum, kaldırım ücretli olunca genelde yer oluyor, olgunlar'a doğru
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.