Şimdi Ara

Ankara-kırıkkale üni. Günlük geliş gidis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük geliş gidiş hakkinda bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 45dk 1 saat

• Sor kardeşim 3 haftadıe git gel yapıyorum

• Hocam nerden biniyorsun fiyatı ne kadar ben keçiörende oturuyorum galiba fatih koprsunuden geciyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: yuhyiv

Sor kardeşim 3 haftadıe git gel yapıyorum
    Hocam ve hukuk 1.sınıf haftada kaç gün eğtim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

Hocam nerden biniyorsun fiyatı ne kadar ben keçiörende oturuyorum galiba fatih koprsunuden geciyormus
    Servisler akköprüden başlar...fiyat 13 tl ama yılbaşından sonra 15 olacak diye söylenti var...ben kayaşta yoncanın ordan biniyorum...servisleri iki gün kullandım...beğenmedim..blabla kullanmaya başladım...arabası ile git gel yapanlar ilan açıyor...genelde her saatte oluyor...fiyatları da max 10tl...benim ev yakın olduğu için genellikle 8-9 alıyolar geçen 6 liraya geldim mesela...bir de whatsapp grubu var...250ye yakın kişi var...aracı olanlar yazıyor şu saatte gidiyorum yerim var diye...ya da sen yazıyosun şu saatte araç var mı diye...burda ise fiyat fix 10tl...dün baya tartışıldı fiyat konusu..araç sahipleri 12 lira olsun dedi...ama oylamayla 10 olarak kaldı...bunlarda yine akköprüye kadar gider genelde..ama yine de sormak lazım...bazıları özellikle bir bölgeye gidip geliyorlar o yüzden akköprüye gitmeyebilirler...durum böyle...başka merak ettiğin varsa söyleyim..

• Apart tut bir süre sonra çok yorucu olur.Arkadaşlarım da gider gelirim diyordu ama olmuyor öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ve hukuk 1.sınıf haftada kaç gün eğtim var

Alıntıları Göster
    Ahahahhaa ben de hukuktayım...haftada 5 gün ders var...

• 1 günü bosaltma ihtimali olmuyor mu

• quote:

1 günü bosaltma ihtimali olmuyor mu
    Ya program çok saçma zaten...mesel cuma günü sabah iki saat roma var...sonra 3de bilişim var...bilişime kimse girmiyo zaten...o yüzden iki saat için geliyosun...ya da çarşamba günü sabah 8de ingilizce var...ben 8de diye gitmedim hiç..sonra 1de anayasa var iki saat...yine iki saat için gelmiş oluyosun...gerçi anayasacı iyi değil...üst sınıflar max 1 ay dayanırsınız sonra gitmezsiniz diyor...o yüzden ben de gitmedim...

• Ozaman perşembe cuma gitmeyip haftada 3 gün gitsek 1.sınıfta zorlanmadan gecermiyiz

• quote:

Ozaman perşembe cuma gitmeyip haftada 3 gün gitsek 1.sınıfta zorlanmadan gecermiyiz
    Hocam ben de başlayalı 3 hafta oldu o kadar bilemem ama en önemli iki ders anayasa ve medeni...ikisi de 16kredi..bunlaeı verirsen zaten diğerleri de hallolur...gerçi ben bırakıp tekrar hazırlanmaya karar verdim...siz orada mı kalıyorsunuz şu an

• Yok siz tekrar hukuk için mı hazirlanacaksiniz

• quote:

Yok siz tekrar hukuk için mı hazirlanacaksiniz
    Yok hocam zaten hukuku sevmediğim için hazırlanacağım...hedef boun ybs/ut

• Inşallah hocam bende başka bir bolumda hazırlık okuyorum ama pek memnun değilim yıl sonuda kirikkale 'ye yatay geçiş yapmayı düşünüyorum

• skeylove S kullanıcısına yanıt
    1. Sınıfta çok zorlamaz herhalde git gel

• quote:

Inşallah hocam bende başka bir bolumda hazırlık okuyorum ama pek memnun değilim yıl sonuda kirikkale 'ye yatay geçiş yapmayı düşünüyorum
    Yalnız kırıkkale adama varoluş sancısı çektirir...3 gün yaşarsın 4.gün nereye düştük allahım diye dert yanarsın...dağın başında okul...eğer yeşillik veya denizin olduğu yerden geleceksen alışamassın söyleyim...ben git gel yapmama rağmen hergün sövüyodum...

• Hocam aslında öyle deniz yeşillik ortammış gece hayatıymış falan pek takılmam zaten biraz evden okula okuldan eve giden bir adamım .d

• quote:

Hocam aslında öyle deniz yeşillik ortammış gece hayatıymış falan pek takılmam zaten biraz evden okula okuldan eve giden bir adamım .d
    O zaman sıkıntı yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.