Şimdi Ara

Ankara Keklikpınarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu trenle ankaraya geleceğim.Fakat trenden indikten sonra kalacağım yer olan Keklikpınarı mahallesi dikmen caddesine nasıl gidebilirim ?

• Taksiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibu03

Arkadaşlar haftasonu trenle ankaraya geleceğim.Fakat trenden indikten sonra kalacağım yer olan Keklikpınarı mahallesi dikmen caddesine nasıl gidebilirim ?

Arkadaşım, ilk önce trenden inice otobüse bin kızılay, bakanlıklar durağında in. Hemen orada güvenpark var, oranın içinden keklik dolmuşları kalkıyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer otobüsle gitmek istersen gardan sihhiye-kizilay yönüne giden bir otobüse bin, sihhiye ya da kizilayda 145 ya da 154nolu otobüslere aktarma yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcii

Eğer otobüsle gitmek istersen gardan sihhiye-kizilay yönüne giden bir otobüse bin, sihhiye ya da kizilayda 145 ya da 154nolu otobüslere aktarma yap.

çok teşekkür ederim arkadaşlar...peki mapstan inceledim de ulus metroya binip ordan kızılay metroda inebilir miyim,metro da karıştırma olmaz diye diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibu03

quote:

Orijinalden alıntı: netcii

Eğer otobüsle gitmek istersen gardan sihhiye-kizilay yönüne giden bir otobüse bin, sihhiye ya da kizilayda 145 ya da 154nolu otobüslere aktarma yap.

çok teşekkür ederim arkadaşlar...peki mapstan inceledim de ulus metroya binip ordan kızılay metroda inebilir miyim,metro da karıştırma olmaz diye diyorum.

inersen tabii ki neden inemeyesin
  • 145 154 ulustan da geçiyor, ulus - opera - sıhhiye- durakları var. kızılaya gitmene gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır arkadaşım çok sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.