Şimdi Ara

ANKARA Karum avm neresidir? Nasıl bir yerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Finansal bakımdan soruyorum tabiki .
    Mesela bir kaç parça giysi ( Pantolon ve 2-3 üst birşey) almak ne kadara patlar ?
    Çok mu pahalıdır ? 100-150 tl ile gitsem uygun olur mu?
    Bilenler cevap versin trollemeyin konuyu lütfen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Karum AVM: Konumu ve Özellikleri

{Ankara Karum AVM}, Ankara'nın merkezi noktalarından biri olan Karum'da konumlanmış olup, şehrin en büyük ve popüler alışveriş merkezlerinden biridir. Toplam 160.000 metrekarelik bir alana yayılan AVM, 4 katlı olup 250'den fazla mağazaya, sinema salonuna, restoranlara ve eğlence alanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Konumu:

{Ankara Karum AVM}, Karum'un kalbinde yer alır ve Ulus Meydanı'na sadece birkaç adım uzaklıktadır. Kızılay ve Sıhhiye gibi Ankara'nın diğer merkezi noktalarına da kolayca ulaşılabilir.

Özellikleri:

• Geniş Mağaza Yelpazesi: AVM, yerli ve yabancı markaların yanı sıra lüks butiklere kadar çok çeşitli mağazalara sahiptir.
    • Sinema Salonları: Cinemaximum sinemaları, en son filmleri yüksek kaliteli bir sinema deneyimiyle sunar.
    • Restoranlar ve Kafe: AVM'de Türk ve dünya mutfaklarından yemekler sunan çok sayıda restoran ve kafe bulunmaktadır.
    • Eğlence Alanları: Çocuk oyun alanları, sanal gerçeklik merkezi ve bowling salonu gibi çeşitli eğlence alanları, her yaştan ziyaretçiye hitap eder.
    • Kolay Ulaşım: {Ankara Karum AVM}, metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakındır. Ayrıca geniş bir otopark alanına sahiptir.

{Ankara Karum AVM}, alışveriş, yemek yeme ve eğlenme için mükemmel bir destinasyondur. Merkezi konumu, geniş mağaza yelpazesi ve çeşitli olanakları ile Ankara'da yaşayanlar ve ziyaretçiler için vazgeçilmez bir yer olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla pahalli diyolardi ama cok zengin olmayan orta halli biri giyiniyodu karumdan adres sheraton otelin altinda biyerdeydi galiba
  • orası sinek avlıyor artık geleni öperler zamanında ne iş yapmıştı orası karum bitti artık bence alış verişte yapılmaz
  • Ne kadar pahalı hocam pull&bear bershka gibi birşey mi?
  • Kilometre başına AVM koydukları için eski Karum kalmadı artık. Eskiden benim bildiğim en lüks AVM idi. Bayadır gitmiyorum.
  • Hocam pahalı mı peki ne kadar pahalı mesela
  • Otoparkı paralı olan AVM'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam pahalı mı peki ne kadar pahalı mesela

Pahalı derken sosyete yeri gibiydi biraz. En son gittiğimde lirada altı 0 vardı, tam hatırlamıyorum fiyatları.
  • Çankayada değil miydi burası yahu.Piyasanın 100 200 lira üstüne satılan ürünleri vardı.
  • Gidilmez artik. Kentparka git. Yaninda da cepa var. Her turlu magaza var orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahin.K

orası sinek avlıyor artık geleni öperler zamanında ne iş yapmıştı orası karum bitti artık bence alış verişte yapılmaz

Aynen
  • quote:

Ne kadar pahalı hocam pull&bear bershka gibi birşey mi?

pull and bear, bersha felan hiç bir şey yok orda. Bir tek adidas var geri kalanlar sahte, kalitesiz mallar.
  • Gandalf Or Troll kullanıcısına yanıt
    Sahte derken hocam? Kaliteli şeyler yoksa almıycam zaten de bir arkadaş ısrar etti oraya gidelim diye. Bende bir scouting yapayım dedim. Kalitesine göre çok mu pahalı oralar yani?
  • quote:

Sahte derken hocam? Kaliteli şeyler yoksa almıycam zaten de bir arkadaş ısrar etti oraya gidelim diye. Bende bir scouting yapayım dedim. Kalitesine göre çok mu pahalı oralar yani?

Orada bir tek adidas var marka olarka başka bir şey yok. Onun dışında ki her şey sahte. Bende bir kere gidip bakmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

quote:

Orada bir tek adidas var marka olarka başka bir şey yok. Onun dışında ki her şey sahte. Bende bir kere gidip bakmıştım.

aynen öle boşuna gıdıp kazık yemeye gerek yok
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    ARkadaş bayağı güzel şeyler var felan diyordu ama o kadar mı kötü yav
  • quote:

ünlü markaların çakmaları işte arkadaşın guzel dedıklerı,bı düünya laf kalabalıgı yaparlar orjınal dıye yutturmak için onların sattıkları mahalle arasında sosyete pazarındakınden farklı degıl yorma kendını bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

ünlü markaların çakmaları işte arkadaşın guzel dedıklerı,bı düünya laf kalabalıgı yaparlar orjınal dıye yutturmak için onların sattıkları mahalle arasında sosyete pazarındakınden farklı degıl yorma kendını bence.

Arkadaşla konuştum kentpark a çevirdik rotayı.

Herkese teşekkür ederim günüm harcanmaz en azından

• quote:

Beyler karum avm nasıl bir yer ?
    Finansal bakımdan soruyorum tabiki .
    Mesela bir kaç parça giysi ( Pantolon ve 2-3 üst birşey) almak ne kadara patlar ?
    Çok mu pahalıdır ? 100-150 tl ile gitsem uygun olur mu?
    Bilenler cevap versin trollemeyin konuyu lütfen.

Karum batmış bir alışveriş merkezidir. Gidersen düdüklenirsin.

Tercih senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.