Şimdi Ara

ANKARA İÇERİSİNDE UCUZ/ÜCRETSİZ KÖPEK VE VETERİNER ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben köpek almaya yeltendim bu aralar.

Ancak baktım fiyatlar fena.Dedim bende cins bir şey almayayım.Bugün yolda yorgun küçük bir yavru gördüm kangal ile bir cinsin kırması ama görseniz ne kadar tatlı.Sanırım hastaydı aldım veterinere götürdüm,kadın baktı hayvana daha sonra aşıları falan toplamda 110 tl dedi.Dedim bakın bu köpek benim değil ama sahiplenmek isitiyorum,yanımda 60 var,iyileşmesi gerekiyor ben size daha sonra parasını bırakırım dedim.Olmaz prosedürlere uymaz dedi.Ey hayvan sever(!) doktor!!!Sen bu işi para için mi yapıyorsun!
    Sinirlendim çıktım.Hayvanı eve de alamam.Bit falan olur,kardeşimi,kuzenimi riske atmaya değmez ama herkes sevdi hayvanı.Bir karton kutuyu ip ile bağladık demirlere içine minder koyduk içine yatırdık.Bu geceyi öyle geçirecek.Olmazsa barınaklara bakacağım köpek için ama o köpek durağın köpeği de olabilir.Sadece veteriner bakımını yaptırıp durağa bırakabilirim de.

Barınak falan var diyorlar,belediyenin.Nerede acaba o?Bilen varsa adres verirse gerçekten harika olur.

Orada ücretsiz aşılı falan alabilirsin dedi bir arkadaşım.Olmazsa yarın oradan bakacağım.Bir de bana ucuz bir veteriner gerekli.Bilen var ise lütfen pm.

• Ferrari'den haz etmem,
    Porsche'den vazgeçmem...

Maksat up olsun. :)

Lütfen yardım edin arkadaşlar.
  • Arkadaşım barınaklar hayvan uyutuyor ne aşısını bedava yapıcak, parasımı varki aşı yapsın ?
    Veterinerlik fakültesine götür, ameliyat ve aşı dışında normal muayene için ücret almıyorlar, film felan gerekiyorsa alırlar ama.
    Aşı için standart ücret alır, veterinerin alacağının3 te 1i nerdeyse.
    Ben Aydınlıkevlerdeki Afacan Veteriner kliniğine götürüyorum o şekilde yardıma muhtaç olan hayvanları, hastalıkla ilgili olan vitamin ağrı kesici vb aşıları 10 liradan yapıyordu, en son kalcası kırık bi kediyi götürmüştüm, kurtaramadık ama maalesef.
    Hayvanı barınağa bırakmak gibi bir hataya düşme sakın, sokağa bırak daha iyi en azından özgür olur ve kurtulma şansı daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu
    Arkadaşım barınaklar hayvan uyutuyor ne aşısını bedava yapıcak, parasımı varki aşı yapsın ?
    Veterinerlik fakültesine götür, ameliyat ve aşı dışında normal muayene için ücret almıyorlar, film felan gerekiyorsa alırlar ama.
    Aşı için standart ücret alır, veterinerin alacağının3 te 1i nerdeyse.
    Ben Aydınlıkevlerdeki Afacan Veteriner kliniğine götürüyorum o şekilde yardıma muhtaç olan hayvanları, hastalıkla ilgili olan vitamin ağrı kesici vb aşıları 10 liradan yapıyordu, en son kalcası kırık bi kediyi götürmüştüm, kurtaramadık ama maalesef.
    Hayvanı barınağa bırakmak gibi bir hataya düşme sakın, sokağa bırak daha iyi en azından özgür olur ve kurtulma şansı daha yüksek.

Dediğin yere bakacağım teşekkür ederim.

Yok ben barınağa bırakmayacağım ama barınaktan hayvan almak istiyorum.Aşı falan yapmak için parası yine benden mi çıkacak?Az bir miktar çıkacaksa yine sorun yok.

Hayvan hasta gibiydi,yarın dediğin yere götüreyim.Tekrar teşekkür ederim.

• Gereksiz aşı yapan veteriner çok, olmazsa olmaz aşılar dışında başka aşıya ihtiyacı yokki o hayvanların, bizim ülkemiz bu konularda da hala 2. sınıf olduğu için bizdekilerin adı barınak, barınakda sadece hayvanların sokakta gezmesi engelleniyor okadar, açlıkdan ölen 100 lerce hayvan var, barınakdan alman bencede daha mantıklı olur ama aşılı alamazsın.
    Veteriner fakültesine hasta bi hayvanı götürüceksen, sokak köpeği/kedisi olduğunuda özellikle belirt, aynı şekilde normal veterinere götürdüğünde de aynı şekilde sokak hayvanı olduğunu belirt. her doktorun vicdansız olmadığı gibi her veterinerde vicdansız değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu
    Gereksiz aşı yapan veteriner çok, olmazsa olmaz aşılar dışında başka aşıya ihtiyacı yokki o hayvanların, bizim ülkemiz bu konularda da hala 2. sınıf olduğu için bizdekilerin adı barınak, barınakda sadece hayvanların sokakta gezmesi engelleniyor okadar, açlıkdan ölen 100 lerce hayvan var, barınakdan alman bencede daha mantıklı olur ama aşılı alamazsın.
    Veteriner fakültesine hasta bi hayvanı götürüceksen, sokak köpeği/kedisi olduğunuda özellikle belirt, aynı şekilde normal veterinere götürdüğünde de aynı şekilde sokak hayvanı olduğunu belirt. her doktorun vicdansız olmadığı gibi her veterinerde vicdansız değildir.

Bugün gittiğim borç olarak istememe rağmen istemedi.Umarım yarın şansım döner.Zaten 100 falan kaldı nakit.O kadar para yeterse yeter.Diğer türlü ben de bir şey yapamam ne yazık ki.

• sen önce veteriner fakültesine götür hayvanı, durumu izah et ve bütceni söyle, Universite malından kullanılmayacak olan kısımlar için para almazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen veteriner fakültesi küçük hayvan kliniğine götür köpeğim saolsun oranın devamlı müşterisi etti ellerinden geleni yaparlar para konusundada yardımcı olurlar.
  • Teşekkür ederim yarın götüreceğim.Kendi hayvanım olacağından değil ama besleyebilirim de.Hayvan gerçekten perişan olmuş durumda. :(
  • Merhaba,

Ankara'daki 20'den fazla veterinerden fiyat alabilirsiniz.

AnkaraVeterinerleri.com
  • Ucretsiz kopek cok ucretsiz kopek kopegin olsun senin yeterki iyi bakacam de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.